• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    SVANC
    SVANC --- ---
    MARTIK: Záleží na typu hluku. Dupání apod. se zas tolik neztlumí, zatímco hlasitá hudba nebo hovor ano.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SVANC: hm.. to by částečně vyřešilo i hlučného souseda nade mnou.
    SVANC
    SVANC --- ---
    MARTIK: Nejúčinnější relativně snadno realizovatelné opatření je akustický podhled, pokud nevadí, že v poslechovce se sníží strop o cca 20 cm. Výhodou je, že se nijak nezasahuje do stávající dispozice místnosti.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Brodule, panove, zaklad je brodule
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    jo ta moje místnost mně sere. Mám tam letiště, gauč a konferák. U stěny stojí telka a bedny. Ale nechci už další nábytek, vyhovuje mi to tak. Nějaké tipy? Obaly od vajíček lepit nehodlám, ale pomůžou zvuku třeba poličky s knihami? Taky nemám závěsy, jen žaluzky. Pomůžou nějaké těžké závěsy?
    SVANC
    SVANC --- ---
    Mě se nejvíc líbí, jak tu rozdává rozumy o bednách týpek, který nesmyslně vyhodil hromadu peněz za tlustý reprokabely, ale už nepokládal za potřebný udělat něco s holomístností, kde má všechny ty svý zázraky postavený... :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    OCTOPUSS: " Dlouho jsem sháněl vhodný basák až konečně jsem našel. Světe div se, Dexon vyrobil (lépe řečeno nechal vyrobit v Číně) levný ale zároveň poctivý basák, který jde zároveň do malého objemu"

    Trefils, to je to přesně ten typ deprivanta vo kterým mluvím. Esi má prachy bude se nějakej čas trápit s vlastníma haluzema, a až mu dojdou vrazí mu nejspíš pájku do řiti jeho manželka ;)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Hlavně víš sám, že ikdyž koupíš třeba reproduktory za rýtajlový ceny ( tzn. draho) značkový ověřený komponenty, nejsou to ty samý, co používaj špičkový značky ve svejch zapojeních, a že ten gumoasfalt není ten samej borosilikát, kterej stojí třeba 2k usd/ kg, atd.
    Jde většinou o jemné technologické finesy, materiálové složení, tedy nouhau, který pečou týmy ve vývojích fabrik celý léta a proto to stojí ty prachy. A ano- často + xxx% navíc za tu jedinečnost. Jenže s tím se nedá tak snadno pačešsky vymrdat...... aneb diytyidyóte.
    MATT
    MATT --- ---
    sranda jak se vyzdvihuje zkusenost, technika, zazemi a pak se zatracuje exaktni mereni a slepy testy ;))

    dneska se da dost (nerikam, ze vsechny!!) zkusenosti nahonit konecnejma prvkama
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Machalik a Teddybeddy by myslím měli tomuhle http://www.vmaudio.cz nýmandovi vysvětlit, že je úplně blbej, měl by si pájku strčit do řiti, dvojlinkou podvázat koule, a jít dělat popeláře, eh?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, imho je mozny postavit neco, co pekne hraje.

    Stejne tak je mozny postavit slusne* hrajici kytarovy aparat ci elektrickou kytaru. Zkusil jsem si oboji, nehralo to spatne, ale kdybych tenkrat cas straveny vyrobou venoval vydelavani prachu a koupil si "maršála" nebo "fendravole", dosahnul bych lepsiho zvuku driv a urcite i levneji, nebot nakupu znackoveho vybaveni jsem se o par let pozdeji stejne nevyhnul. Ale zas bych se nic nenaucil a byl bych ochuzen o nektere nevsedni zazitky (napr. jak s vama zamava, kdyz si sahnete na kondenzator 16 mikrofaradu nabitej na 650 V), takze toho urcite nelituju.

    Toz tak.

    * ale ne "hajend", zas tak moc si nefandeme.
    BLAF
    BLAF --- ---
    MACHALIK: Mne celkem dobre :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    A jak vám to, kluci, hraje?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Jo, to je mozne. Ze by to bylo tech 10K, ktere prohral v sazce? ((:
    SVANC
    SVANC --- ---
    GOSHEWAN: Nemá tě v ignore? Mě si tam před časem dal a halasně to oznámil. Nicméně pak se do mě tady i vedle v auditku navážel jako ID Toom :).
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TEDDYBEDDY: A jak to je s temi stavebnicemi?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Wilson Audio Thor's Hammer Subwoofer chasis
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Na palecky sere Věra Pohlová
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    FURYAN: Rozklikni si - palečky u mých postů a dozvíš se toho o definitivním výmrdu hafo novýho ;)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TEDDYBEDDY: njn, proste jsem chtel rict jen to, ze bych se taky rad neco dovedel, mimo toho kdo je vetsi kokot :) I kdyz je teda faktem, ze muzu uplne nahodne rozkliknout jakykoli auditko, a dovim se kdo je kokot zrovna v tom konkretnim tematu :D Ja uz fakt nevim, jestli lidem definitivne mrdlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam