SVANC: Jak říkáš. V hifi bohužel neexistuje ekvivalent stopek, aby se jednoznačně ověřilo, jestli na gumách A objede stejná osoba okruh rychleji než na gumách B. Veškeré pokusy omezit testování audia pouze na slepé testy nebo nedejbože dokonce ABX testy selhaly v korelaci s reálným soužitím s hifi aparátem (a stejně tak reálný život selhal ve shodě s výsledky slepých testů), takže zarytí zastánci pouze slepých testů se tímto ocitli opět na square one a nejsou stavu se hnout dál (stejně jako zarytí pocitáři, kteří kupují dle hnutí nálad, cenovek, reklam, designu krabic, you name it). Ty pro mě bohužel reprezentuješ nikoli osvícenýho člověka, kterej si prošel tím i tím a dospěl do (nevyhnutelnýho) bodu, kdy ví, že nic neví, ale seš reprezentatem skupiny první, která je stejně marná jako ta druhá. Ty mě zase budeš mít v té druhé, i když to tak není, slepáků za sebou mám možná nejvíc z tohohle klubu.
Každopádně na to, abychom se bavili o tom, "co na tom CD opravdu je" a "v čem se liší A od B", nemáme ani jeden vzdělání a byla by to ona pověstná debata dvou asfaltérů o nejnovějších trendech v neurochirurgii. Kdybys náhodou měl ambice si to kolečko zase zopakovat, tak tě zase odkážu třeba na Slovnaft nebo kde se o tom lidi baví, zajímají tě lidi jako Macura, Sýkora, Pistole, škoda, že Šroll přestal psát na internet.