• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BIOH: Tak to moc možností není. Napadá mě Revox Agora B a hned s nima do servisu na kompletní prohlídku. Když jsou v pohodě, tak udělájí hodně parády (nejlíp je mít na stojánkách, nákresy mám), jen se jim trochu vypíkají desky.

    Jinak levný aktivy moc neznám, spíš ti poradí v low klubu.
    BIOH
    BIOH --- ---
    MACHALIK: tak 10 až 15 K aktivní hifi s pořádným bass
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BIOH:
    MATT: Adamy mají šílenej zvuk. Šílenej! V době, kdy jsme měli pocit, že hifi je mrtvý a jediná cesta kupředu je profi, jsem mimo jiné slyšel i všechny Adamy včetně top modelu:



    Je to peklo. Digiální řežba, neposlouchatelný.

    Ty Infinity neznám. Bez rozpočtu a parametrů neumím nic doporučit a představa, že si my tady sami začnem lustrovat existující bedny tazatele, abychom po rešerši zjistili jejich cenu z druhé ruky a v této mu začali něco doporučovat, je mylná. Když se na něco ptám, tak se ptám pořádně.
    BIOH
    BIOH --- ---
    nebudou na stůl, budou vedle obrazovky vzdálené 2 m od sezení, aktiv/pasiv je mi jedno, právě že jsem tak yvěřil tomu že se rozjedou ale je to malý a z finančního hlediska než investovat 5-10 K do suba IMHO lepší to prodat a vzít něco co bude hifi a ne uplnej nearfield
    MATT
    MATT --- ---
    BIOH: chceš to zase na stůl ke kompu? chceš zase aktivní? k těm A5 se imho počítá se supwolferem. co jsem slyšel, tak fakt nehrály (i když na prodejně tvrdili, že se rozehrajou).

    jsem tu ze všech nejméně hifi, ale třeba včéra na mě z aukra vyskočili tyhle... je to aspoň 8", ale středovejšky to bude mít možná horší než ty adamy. třeba je machalik nebo někdo jinej zná.

    Pár Reproduktory INFINITY RS-3000 *Perfektní Zvuk* (3803402111) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/par-reproduktory-infinity-rs-3000-perfektni-zvuk-i3803402111.html
    BIOH
    BIOH --- ---
    TURF: slabej bass a moc monitor, chtěl bych víc hifi, budu to krmit zvukem z her a filmů IMHO ty adamy jako nearfield jsou zbytečné
    TURF
    TURF --- ---
    BIOH: a proc menis?
    BIOH
    BIOH --- ---
    chtěl bych vyměnit adam a5 za něco hi-fi k televizi a PC hraní, máte nějaké typy, doplácet se mi moc nechce
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Já vím, jen že ten pšouk je tady úplně pokaždé a od každýho nad každým komponentem, začíná tu bejt zaprděno :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: Me vzdy bavi, jak se lidi chytaj toho nejmin podstatnyho. Ten dovetek bych jakou psouk u piva. To podstatne je NAD nim. WTF, tohle nechapu zase ja. A teddy necht si svy mleti hoven uziva v ignore.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Je pravda, že až příliš často se myšlenky spousty lidí stáčí k tomu, zdali oni osobně na X nebo Y mají peníze nebo ne. To nechápu. Mě kdyby bavily auta, tak se taky v každým svým postu obsedantně netočím na tom, že na Ferrari nemám, nebo pozorování kosmu, tak že nezaplatím víc než nějakej Celestron atd. Rotační myšlenka.

    FURYAN: Onehdá byly tyhle bedny v ČR na prodej za 200 nebo 250 tisíc, úplně za pusu.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Eštěže " mít na to" není objektivním měřítkem kvality zařízení, ikdyž to některým soudruhům taknějak splývá :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Sance pro milovniky MBL!
    Nejaky lepraky :)
    MBL 101e Radialstrahler in in Riegelsberg | eBay
    http://www.ebay.de/...01e-Radialstrahler-/331087200860?pt=DE_Lautsprecher_Martin&hash=item4d1655c25c

    A k nim konce:
    MBL 9007 Monoendstufen Paar | eBay
    http://www.ebay.de/...DE_Elektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_Verst%C3%A4rker&hash=item4d1655bdff

    ja na to nemam a mit snad ani nechci .)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DOCKINEZ: Jasně :) Nicméně režim s trafem není ono, nevěřil bys, jak rozdílně (líp) hraje origo 230 V předek Audio Research SP-15 proti 110 V verzi s trafem. To trafo to tak nějak zleniví a zdechne.
    Konec bych na trafu už vůbec viděl nerad, minimálně u sebe doma. Tyhlety silný věci de facto musí jít natvrdo ze zdi, jakýkoli trafo tomu ubere, ať už je v pračce nebo ne. Snad taková ta nejlepší pračka od Accuphase http://www.accuphase.com/historys/ps-1200_e.htm , ale i to je otázka. Lepší je mít konce bez praček a traf, pračka je fajn na slaboproudý věci.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MACHALIK: dream konec peknej. A pocitam, ze kdyz ma nekdo na tyhle kousky, tak si asik dokaze poridit i poradny prevodni trafo na 120 V, nejlip rovnou i s prackou.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DOCKINEZ: To jsou dobrý plky tam. Zpětná membrána.

    Jinak jsou to ale skvělý bedny. Jediný co, tak ty spodní pasivní repráky by se musely opravit do původního stavu = dolepit na ně tvrdej molitan v přesné hmotnosti, která tam patří. Takhle, když jsou to jen zdublovaný ty horní repráky, tak mají příliš prkenný basy a nejdou tak hluboko, jak by měly, a celej zvuk je "neklidnej". Až ta přidaná hmotnost pěnovek posune rezonanci těch spodních basáků dolů a celej zvuk si sedne a teprve tehdy je to to pravý.



    Kdyby to někdo kupoval a chtěl uvést do původního stavu, tak kámoš to dělal, možná má ještě někde záznamy o hmotnosti těch pěnovek, vím, že tehdy strávil dost času nad tím, aby to z Revoxu přesně dostal. Případně to v Revoxu jistě rádi řeknou, jsou to profíci.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm?

    reprobedny REVOX SYMBOL B MK I (3797010122) - Aukro - největší obchodní portál
    http://elektro.aukro.cz/reprobedny-revox-symbol-b-mk-i-i3797010122.html
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MATT: Stránka Higherfi je takovejchhle sraček plná - a obecně amerika je takovejch plná. Jak jsi sem naházel nějaký ty obrázky, tak jsem se šel podívat, co je novýho, a bezvadně jsem se pobavil nad antigravitačníma bednama vyrobenýma v Paintu, co hrajou přímo do mozku. To stejný se děje v zesilovačích - ty různý dřevěný krabice za miliony tam:


    Sito Ultrasound Main Frame
    http://www.ultrasound-hifi.com/Us_wh_1/main_frame_en.html


    http://www.audio-consulting.ch/?Products:Amplifier

    Musí se to brát s velkou rezervou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam