teda ja posloucham maximalne tak zvuky od sousedu, ale jako programatora me docela desi predstava, ze nekdo veri tomu, ze disky dodavaji ruzny data.
znamena to (
TEDDYBEDDY), ze mi budou ruzny disky nahravat trochu jinak i dokument ve wordu, nebo je tenhle problem nejak zahadne spojen s audio formaty? protoze jestli ano, tak to vysvetluje, proc mi furt pisou, ze neumim cesky, kdyz si myslim, ze jsem zadnou hrubku neudelal. zaroven mam nabidku reseni - prejmenuj si FLAC na doc a budes mit nejspis po problemu.
strasne slozita slova
TEDDYBEDDY zakryvajici pitomost, ze kdyby to byla pravda, tak se ti pravdepodobne nikdy nenacte operacni system, protoze by si holt disk popletl 1 a 0 a to, ver tomu nebo ne, ma ve spuste pripadech fatalni nasledky (napriklad "Blue screen of death") ... a samozrejme, ze kdyby to pravda byla, tak to ovlivni to, co se objevi v tom audiostreamu, ale nanestesti by se ti nejspis ani nenacetl tvuj oblibenej prehravac.
no nic.
ps: dovedu si predstavit, ze spatne odhlucnenej disk s tocicima plotnama opravdu muze akusticky ovlivnit poslech v mistnosti, kde se nachazi, ale ze se lisi v tom, co dava za data, je proste do nebe volajici hovadina.