SVANC: Vidíš, a už zase se bavíš o KOM, zatímco já se chci bavit o ČEM. Mě nezajímáš ty ani já, mě zajímá věc A a věc B. Mým cílem je zlepšit svůj řetězec (Věc), zatímco tvým cílem je (dis)kvalifikovat závěry lidí (Člověk). Ve skutečnosti nejsme ani ve stejné disciplíně: mě zajímá hifi, tebe psychologie. Proč seš v klubu o hifi a ne v klubu o psychologii, když tě tak zajímají ty lidi? Pakliže tě nězajímají lidi, jakým způsobem tě tisíckrát na internetu ověřená fakta posunou ke zlepšení tvého řetězce? Já úplně přesně vím, jakým způsobem mě opakované poslechové testy posunou k lepšímu zvuku, zato vůbec nevím, k čemu by mi bylo číst si psychologické rozbory nekorelující s každodenní realitou. Snad kdybych se chtěl dozvědět něco o sobě, o tobě, o Člověku? Ale to já nechci, já chci lepší řetězec! :) Proto logicky skončím vždy v tom stejném koutě - u tvého řetězce, který objektivně stojí úplně za piču. Protože o ten jde. O nic jiného nejde. Švorcu, tady seš v klubu HIFI & TOP AUDIO, chápeš, kurva? :)