• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

    Jaké preferujete středy

    18 hlasy od 18 respondentů

      rozbalit záhlaví
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: O mě je známo, že značku Dynaudio nenávidím, takže cokoli, co z ní pochází, mě programově nezajímá. Podle mě to chce speciální náturu, rozumíš, lidskou, aby člověk měl rád Dynaudio i zvuk Dynaudia :) Já ji nemám.

      K tématu: nevěděl bys o nějakým superlevným, malinkatým zesilováčku do ložnice k těm škopkům? Klidně lampička. Podstatná je 1) cena, 2) velikost, 3) roztomilost, 4) dálkovej ovladač nutností. Klidně starej, bedny jsou ostatně design z roku 73, tak ať to drží pohromadě. Něco malinkýho za pár tisíc. Nebo i novýho: ale hlavně malinkýho. Aby to mohlo bejt na nočním stolku a bylo velký jak radiobudík třeba.
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Já měl slabost pro malý Contoury 1,3. Dyž to začali dělat, na světě nebyla jiná malá bedna, kerá by tě nesrala. A to je kumšt. Itak imo vyrábí jedny z 5 nejlepších reprošasí na světě. Spousta jinejch z nich ale umí postavit lepší bedny. Každopádně jejich vejškovej Esotar2 je současně nejlepší a hlavně dostupnej dynamickej vejškáč na světě.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Typickej pokrok: o zvuk jde az v posledni rade, ale jiste to bude mit konektor rovnou do ajfonu. Nastesti je to u Dynaudia, nejhorsi znacky na svete, jedno.
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      Tyhle nový bezdráty s D zesy pro každý pásmo sou prej ready. V Německu to maj teď ve všech studiích a hromadně vyprodávaj confidence. http://www.dynaudio.com/home-audio/focus-xd/
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Tak to neni tezky, kdyz Dynaudio jenom krici :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Nj, tywe. S Walterm Kircherem jsem si dopisoval na podzim, prima ochotnej chlapík, má studio v Gratzu. Když jsem jsem se ptal esi se nový Totemy s inhouse basáky daj srovnat s nějakejma Dynama odpověděl, "no Dynaudio can beat Totem"
      Tak to je to hlavní, pak si můžem poslechnout i ty vostatní mrdky vč. Loganů :)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Je tam i Totem, tak se u nich můžem sejít :) Jinak mě zajímá Sonus Faber, pokud tam budou mít nejvyšší nebo druhej nejvyšší model (se mi strašně líbí, vypadá jak Titan 5), a Logani, pokud budou mít Neolith. A Šroll samo, bude hrát na potuněnejch Revelech, který, jak říká, jsou nejlepší reprosoustavy na planetě, což ale nemůže bejt pravda, když to jsou ty škaredý Totemy s reprákama z Dynaudií :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Hm. Vidím tam von schweikert, triangle, koetsu, vivid, fischer...
      VOZKA
      VOZKA --- ---
      MATT: odhaduju 11. a 12. 3. tady: http://www.audio-video-show.cz/
      MATT
      MATT --- ---
      MACHALIK: kde a kde, prosimte?
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: 250 Ti jsou jinde, ale na me je i to mala bedna. Ja potrebuju bud monstrum nebo naopak nejakou legraci. Uz mam oboji. Tyhle veci na pul cesty nejsou pro me.

      Nevis, esi na vystave bude Neolith? Abych si poslech, kam se posunul vyvoj? A taky hloupy reci panu z Ega? Uz se nam to blizi; mohli bychom dat kafe. Jo abude tam Sroll v nejakym mirne vetsim pokojicku.
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Dřív nebo později to muselo přijít. Eště ten gramec tě čeká :)
      Abych řekl pravdu, mít splín po širokopásmovým úderníkovi z 1. ligy nic neřeším vezmu tohle
      [ TEDDYBEDDY @ HIFI & TOP AUDIO ]
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Já vim, rychlý basy z rychlejch membrán, poháněnejch pomalýma zesilovačema atakdále :) Ale ty malý mrdky, co jsem teď koupil, hrajou fakt skvěle!
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Prima, ale já se prostě na týhle lajně podání soundu ala B&W Naut., Focal Utop, Wilson, etc. nějak nechytám. Úplně chápu někerý lidi z am. fór, co přešli z Wilsonů na Totemy. Ale to už je vyšší dívčí. To samý jako řádit v mercedesech a bmw ale jen do tý doby, než si pořídíš 1. lotus :)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Já to neocením, já měl dvoje Titany :)

      Což mi připomíná, že mám na prodej jedny mahagonový Titany 3 v prima stavu. Ilustrační fotka nějakýho týpka z webu, než pořídím vlastní:

      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Naposled když jsem je slyšel, tak mi vypadla plomba, pak až jsem se podíval do prospektu wtf ;)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Tos našel v prospektu, ne? :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Jen tě zkouším :)
      Notywe, neměl jsem ty Totemy vůbec gůglit. Dole ty vobludy makaj naplno vod 24Hz / mý manitů až vod 29. Taky kultovní záležitost a vo 3k éček dolu. No kuadrát, copa kradu?
      http://www.audio-markt.de/...kt/item.php?id=7023215145&audioauktion=80201ff1748279a4eee458627bb695f9
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: My si furt nerozumime :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Kup si Totemy. Po 20l stále doporučenej komp. Stereophile - a máš vystaráno jednou provždy. Vyjímečně na prodej a za super cenu! http://2ndhandhifi.co.uk/product/totem-mani-2-loudspeakers/
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Brno má novou referenci:

      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam