• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: najdi neco, co geddesovo mereni presvedcive vyvraci anebo sup do galanterie pro kapesnik
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Neee!! Geddese tady nee!
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    nechce se mi to dlouze hledat, geddes se tomuhle tematu venoval dlouze, tady mas takovej zakladni paper o smerovosti u repraku http://gedlee.azurewebsites.net/Papers/directivity.pdf pripadne dalsi papery zde http://gedlee.azurewebsites.net/Papers/papers.aspx
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    spíš optimalizace na osu nedává obvykle rovnoměrný výsledky všude jinde, přičemž osa je jen jediná čára v prostoru
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    DEIKSAC: Proč nechcu? Moc agresivní nebo jak?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MADCAT: u seriozni implementace v ose poslouchat nechces, idealni poloha je, kdyz se osy protnout kousek pred tebou. podstatny je, aby bedna mela rovnomerny chovani i mimo osu (pac to urcuje charakter zvuku, kterej se do tvecjh usi dostane 5-20ms po primym signalu v podobe odrazu o steny)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Když uvážím, co poslouchám já, tak bych si to na jednu stranu rad poslechl na slusnym zarizeni, zaroven mam ale trochu obamy, ze bych u takovejch Melt Banana, The Locust a podobne mohl byt vysledkem zklaman. Ani jedno nejsou zadny amateri, ale produkce mi neprijde nijak extra vyjimecna, u nekterych desek je pak zvuk pak na hranici, kdy to je nechci poslouchat na tranzistoraku. Vintage lampový 10wattový monobloky v pracovně zadny hifi urcite nejsou, ale kreslej tak pekne, ze ten zvukovej bordel cini snesitelnejsim.

    Ale zas na nostalgicky vecery s bigbitem typu Iron Maiden urcite dobry.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    To mi připomnělo dotaz borce dole jak se prodávali LP a CD na prodavače; jestli prý má nějaký jazz s ženskými vokály, něco jako Amy Winehouse. :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Furt lepší než My Secret Life od Leonarda Cohena, to taky zaznělo xkrát a blil jsem z toho už napoprvý. Radši zpět k šukacímu jazzu.


    MADCAT: Z mojí krátký zkušenosti o nic víc než u běžný bedny.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Jak moc je tady u těch hornovejch měničů, nebo jak bych to nazval, kritický poslouchání přesně v ose?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    a přitom taková vodrhovačka...
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    No já si na to vyhradil cca půl dne a bylo to málo, jen jsem to tak proběhl a nestihl si pořádně nic vychutnat kromě šutrů od Fischer & Fischer, ten zvuk mi přišel takový uklidňující a pohodový. Potom Zingali, to mi dalo to co si představuju pod pojmem přirozený. Příště tomu budu muset dát minimálně celý den.
    Jinak jsem si odnesl alergii na Hotel California, protože to pouštěl snad každej...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Na trictvrte wattu hrajem vsichni furt...
    Ja nejvic zcenil Reflector. Vyborny jak chleba.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Za mě top Vienna Physix, jediná místnost, kde jsem zíral s otevřenou hubou a málem nedokázal odejít. Dál bez pořadí hlavně Tannoy, Šroll a Zingali. Avantgarde Acoustic taky super, naprosto přirozenej zvuk na vyšších hlasitostech stále s brutální dynamikou (překvapilo mě kolik beden za 300k+ s tím má problém), ale slyšel jsem tam místy fakt podivný věci - třeba hnusně znějící rezonance na jednom konkrétním tónu kytary. Bylo tam ale hrozně plno, takže nebyla možnost poslouchat dýl a v klidu různý nahrávky, nemám na to jasnej názor.

    Honorable mention pro RDacoustic Evolution, vzhledem i zvukově zajímavý bedny za nijak šílenou cenu, a je fakt že hláška "právě hrajeme zhruba na třičtvrtě wattu" byla celkem působivá.

    Největší zklamání asi Vivid Audio. Nečekal jsem že budu unešenej když už se mi dvakrát nelíbily, ale tehdy jsem si říkal že to je asi subjektivní a je to typ zvuku co mi nesedí (v mnoha ohledech byly super), letos mi přišly prostě jen špatný.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Z výstavy za mě teda top sound

    1) Avantgarde acoustic
    2) Vienna physix
    3) Elfton
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    BCTPEJHON: jinak nejlevnejsi nebyva obvykle ta nejlepsi volba
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    BCTPEJHON: zamysli se nad svym prioritami (jak velkej klub to ma obslouzit) a pak smeruj dotaz sem [ navody na postaveni sound systemu , aneb 4Ω jsou pro šampóny, následuj spirit! (2Ω). ] nebo do nize odkazovaneho klubu
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    DEIKSAC: pa? Tak dej nejake nejlevnejsi z tveho sveta co bys doporucil :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    BCTPEJHON: novy obstojny aby zvladly i to pa nemas sanci, s timhle budgetem jsi ve svete omnitronic/dexon/american audio. levna cina
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam