• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Trabantí komplex se koukám nevyhnul ani tobě :) Možná by sis měl aspoň na chvilku někde sehnat/půjčit/koupit nějakej top, aby sis otevřel obzory. Chlápků, co maj doma nějakou pod- pod- pod- mrdku, a myslej si, jak s tím vykejvali, je plnej internet :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Prosimtě Beddy neškol mě na hifi :) Kamoše z hospody jo, ale mě ne.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Bacha na to teďka. Skoro všichni teď tlačej hitech z top řad do středního levelu kolem 3-5k. Nový top řady maj akorát pásmo a basák, dva navíc ( tzn. v normálním obejváku kontraproduktivní bouli na 40Hz)+ 30kg+ exotickou dýhu. A za to si připlatíš klidně 100-200k. Zhusta to líp nehraje, jen líp vypadá a je to podstatně větší.

    Normální racionalizace výroby jak u shimana. Nejnovější entry level, prakticky za babku je technologicky stejnej nebo lepší než předchozí top. Akorát se to jinak jmenuje a nemá to žádnou reklamu a blejskavý logo.

    Vyplatí se to pohlídat. Semtam někdo zkušenej v testech pustí info typu císař nemá šaty, ale v oficiálních žebříčcích se stejně respektuje cenová/ marketingová politka výrobců ( nakonec taky platí reklamu).

    Nedávno někde v labu přísně čekovali celou sérii gramoramínek rega. A od modelu za 500baků už nebyla na měřákách žádná změna ( na mikrony) oproti nejvyššímu modelu za 2k, kerej je ale luxusně vyleštěnej. Konstatovali teda, že objemy výroby/ prodejů plní tzv. nižší model a vydělává se na těch "vyšších". A já se vždycky divil, že i ukrutně drahý gramce bejvaj osazený podstatně levnějšíma ramínkama. Tak.

    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Reference do pul milionu :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Já měl cuky to eště nějak polepčit, páč Mani přestali dělat. Tak abych je dobře prodal dokud jsou v rankingu. Jenže jsem myslel, že evolučním posunem po 15l. dostanu něco lepčího za 6-8k éček.

    Netak. Musíš skočit do levelu +10-20k aby tam byl jasnej progres. Čili Avalony, Kharmy, možná ty horny Avantgarde, Wienny? Za ty stršný mordy to ale imo nestojí, tak pošahanej hifík eště nejsem.



    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Myslíš třípásmo. Basák, střeďák, výškáč. Kamošovi se taky nelíbily, já je neznám. Zajímá mě jen Schaperova éra.

    Logany hrající hůř jako krigle od piva :) Úžasný.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Široký skříně osazený xx repro, to nemůže dopadnout jinak. To mi spíš dávaj smysl ty tvoje. Páč nejseš úplně bez sebe, jsem ochoten věřit, že to v +50m2 místnosti může hrát hezky. Delikátní 3D stereoobraz jako top monitory to určitě nedává ale každej máme jiný preference. Ikdyž to by sis pak nepořízoval Logany hádám.

    PS. Do Munich jsem nakonec nejel. Amíci mi napsali, že nový Totemy nejsou za ty prachy taková pecka a že za starý je nemá smysl měnit. Seru na to na nějakej čas. Udělám si radši pěkný léto na Krétě.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Titan 8 sis sel poslechnout, jo?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Od 1.pohledu karikatura. Obejvák 20-30m2 to pochopitelně zahuhlá, prej " šťavnatý kinobasy", což uznává i sám výrobce. Čili věřím tomu, že se to dá poslouchat ledatak až ve vedlejší místnosti :)
    Ale zajímavej pokus jak udělat větší bednu aby misto stereo nehrála 2x mono, jako třeba titany 8 :o)
    Ale nekup to za ty prachy.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Šmarja pano. Ignorují zdi. iDnes. Žena a život.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Stojí jako Tesla, ignorují zdi, hrají i za roh. Reprosoustavy BeoLab 90 - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...bang-olufsen-beolab-90-d7m-/tec_audio.aspx?c=A160516_103834_tec_audio_nyv
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Copa, Zetora prodals? :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Já teď jel ve Fabii 1,2 HTP a Š130. Zajímavej clash.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Včera jsem se na chvíli stavil ve vinohradský tržnici. Měli akorát připojený sety s SF amati futura ( cca 600k) a Audio Physic classic 10 ( cca 60k). Zajímavej clash, zdržím se subjektivního komentáře, ať si to každej vočekuje na vlastní ucha.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Zapomněli imo na milovníky velkýho nábytku, resp. čím větší & víc repro, tím víc hifi :o)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Bowers & Wilkins sold to Silicon Valley start-up for undisclosed sum | What Hi-Fi?
    http://www.whathifi.com/news/bowers-wilkins-sold-to-silicon-valley-start-undisclosed-sum
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Nemám info.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Vis neco o tom, ze by to mel bejt posledni Mnichov? Chcou to zrusit nebo presunout? Ja uz dvakrat byl, potreti bych jel proto, ze je to posledni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam