• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Bože ale kdybys věděl, jak se mi do toho nechce!!! To je jak muset složitě přeparkovávat svoje Ferrari, abys mohl projet kámošovu ostrou Fabku. Moje motivace je nulová! Zkusím dneska.

    Vždycky se najde něco lepšího, zajímavějšího, co dělat. Jít chlastat škopky. Umejt hajzl. Honit si.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: A nemoh bys je už konečně vočekovat jax slíbil? Míra tvého znechucení bude přímo úměrná mému zájmu ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Se mi libi to tvy uprimny presvedceni :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Esi to nějak pomůže tvej loganům, obětuju se :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Prosimte uz na ten dvaceticentimetrovej zazrak, ze kteryho ses tak vlhkej, aspon setris penize, nebo zas poletis na kanarsky ostrovy s ostatnima duchodcema a budes pak o obojim psat na internetu?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: " nemáš tušení" pochopitelně, říkám ti to furt :)))
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    hele beddy, ty máš rád ty rychlý basy, jak bys hodnotil tohle? jak se ti líběj ty udaný Q?
    http://www.powersoft-audio.com/en/docman/897-m-force-datasheet/file
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Nemam tuseni, nezapojil jsem je.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Tak jak ti bouchaj ty xavy? Dobrý?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Cemu rikas "poladit retro"? Rok 2000+ je pro tebe retro? Nechod do toho Datartu tak casto, mluvis jak prodejce mobilu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY: pomalu s tim "retrem" - stary verky jsou vintage :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Já ti nevím. Máme stejný internety nebo snad používáme každej jinou znakovou sadu? švonc si něco sletuje, vydlabe a pak to " slepě" prohlásí za tophifi. Ty si zas poladíš nějaký retro a prohlásíš to za hiend.

    Já jen říkám, líbí se mi to a to, a mj. to oceňujou i jiní borci. Dyk Je to jen zábava ne?
    No nic, užívej si ty xavy.

    Clearaudio / CONCEPT (Gebrauchtgerät) Plattenspieler komplett Interessantes Angebot !
    http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=8279408923&
    Clearaudio / Balance Plus MC/MM (Gebrauchtgerät) Phonoverstärker Interessantes Angebot !
    http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=4373296147&
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ja ti ho chtel pucit, zadarmo. Aby sis neco taky nekdy zkusil, ne furt jen chodil po studiich a cetl casopisy. Tohle mate se Svancem spolecny.
    Nicmene nemit prachy jako leitmotif dobry :) Tehdy i ted.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Ne, nemám prachy na hokus-pokusy s oktávijema, když si můžu za stejný prachy koupit lotus, kerej kdykoli prodám. když mě přestane bavit. ( 15 let starý MF jsem střelil během 3 tejdnů za 1/2 původní ceny). Za kolik bych asi prodal šrolla? A komu?

    A hlavně, proč bych si ho kupoval, když benčmárkovaný recommend 1st world class demo zesy MF s celosvětovou garancí koupím skoro za 1/2 ceny toho šrolla.

    Rozuměj dobře hombre. Tenhle tvuj spýk dělá dojem na kořeny tam u vás na východě. Mezi lidma co vědí vo co go, de vo neudržitelnej argumentační post. A já jako tvuj velkej fanda ti to jen upřímně sděluju ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Se nediv, kdyz vsechno, o co ty projevis zajem, se da dovezt i vlakem v igelitce. Bych ti to posilal postou.

    Anyway, XN 360 mam doma. Jeste jsem je nevyndaval z krabic (ktery jsou identicky s Montanovejma), ale aspon viko jsem odklopil, abych se na ne podival, a dostalo me, jak uzky jsou. Fakt dvacet caku.

    V tydnu je zapojim a udelam velky test malych beden.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Nedelej prosimte ze sebe jeste vetsiho joudu. Kdyz o neco projevim zajem privezou mi to proste z Prahy na tejden dva domu. Nabizel jsem ti pro srolla tenhle pratelskej pristup do nekerejch prazskejch studii domluvit, kdyz se s tebou u loganu nechteli bavit. Pamatujes cos mi odepsal?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE: Tak v Bno je mozny vsechno. Normalni clovek ale jde, poslechne si nejaky zesy a koupi si jeden, co se mu nejvic libi. Jako treba ja. Libila se mi Accuphase, ale na Mc Intoshe jsem dostal lepsi cenu, ten ale nehral tak dobre jako jeste kua drahej Jadis atak jsem se chvili trapil s Cyrusem nez jsem si poridil Musical fidelity, finalne pre-mprx M6, coz je svetove uznavana extratrida s odpovidajici likviditou. Proc si nekdo porizuje 3 srolly, 3 primky namisto jednech omeg, 3 oktavie namisto jednoho lotusu? Nad tim zustava rozum stat. Ale jak rikal generalisimus J.V. Stalin, kvalita tanku t34 je dana jeho kvantitou. Vot takaja zizn :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Predpokladam, ze hazis jmena z casopisu a sam nic z toho neznas, spravne? Magnepany nebo Quady... vazne, slysels to (jinde nez v kamrliku na vystave)?

    Jo, kamos ma doma XN 360 nerozbaleny ve skrini, ctvery JBL 250, tri Srolly (ted uz jen dva), donedavna jeste jedny Titany 4, a pak naky drobnosti jako XN 270 (ty ma v obyvakove stene), Mia a pak mozna este neco, o cem nevim. Ja mam taky troje bedny, dva zesaky... u vas v Praze mate borca, co ma dvoje Skyline 1000 a dvoje Skyline 2000, k tomu jeste Technics SB-MX200D a par dalsich. Ty ne? Ty mas fakt jen ty skopky? Ja si celou dobu myslim, ze si delas prdel, ze je mas v loznici, kam patrej, a pak mas jeste par normalnich sestav, o kterejch nemluvis. Ty mas fakt ty maly mrdecky jako hlavni a jedinej aparat? Toe drsny. Co na to rika Vitek z Ega? Nedoslo ti, ze by ty pozvanky mohly bejt neco jako naprazena ruka, charita?

    Anyway, dneska ty Xavy asi prevezu ke mne. K tomu Montany...
    Dam Logany na stranu k Anthaeusum a bude souboj, jak kdyz se dva profici divaji, jak se perou jejich deti.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    TEDDYBEDDY: okej :-)

    takze si furt myslis, ze neni mozny doma mit tri Srolly ?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE: JJ. já hnedky pojedu vod Vítka z Ega za Machalíkem do Brna aby ch si poslech jeho retrologany, etc. Už jsem se ho ptal, jak je možný že taková loganovská celebrita jako on nedostala pozvánku na promo Neolithů a mě takovýmu ignorantovi kucí volaj domů abych to nezmeškal.

    Osobně si myslím, že někde u Meziříčí se zalomí časoprostor a když vjedeš do Brna, začnou platit úplně jiný elektroakustický zákony. A kdo nevěří ať tam běží ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam