• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY: vsak jo, rozezname.

    S narokama na kvalitu komunikace ze strany vyrobce to ale nema co delat, ni?

    Nic si nenamlouvejme, standardni Jazz Bass nebo Tele jsou neco jako soustruh pro remeslnika nebo telefon a auto pro obchoďáka. Je to dobrej profi vyrobek, kterej ti umozni delat hudbu s mensima kompromisama nez treba s Jolanou Galaxis. Neni to modla.

    A ted pointa - kdyz se s tebou vyrobce vyse uvedenyho ochotne bavi ohledne "obycejnyho spotrebiho zbozi", ktery jsi navic koupil kdovi z kolikaty ruky, necekal bys tak trochu, ze ohledne trochu drazsiho modelu se bude firma smekat trochu vic? Tak proc to neslo u toho vrcholnyho modelu Dynaudia?

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ale jasně, treba mi jenom něco uchází a jako manager z korporátu i následně podnikatel jsem na to sel vlastne celou dobu spatne - dotazy, eskalace a stiznosti od klienta bych mel napriste rovnou mazat, pripadne si prosetreni jejich relevance nechat rovnou natvrdo zacvakat :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Odhalen!
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    TEDDYBEDDY: Já myslel, že podstata těchto diskuzí je si stát za svou značkou a čím víc to stojí, tím to hraje líp. :o) (to je ironie, ale leckdy mi to přijde) Jo a samozřejmě cerabally pod všechno, to mi tu trochu schází!
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DELLAMORTE: Ale prd. Podstata těhle diskuzí je přeci vo tom, jak s daným badžetem dostat co nejvyšší kvalitu hardvéru. Nikdo soudnej imo nechce utrácet kačku navíc za krámy, páč vážej metrák, menujou se xyx, maj m velkej basák, hnědou překližku, etc. zmatený píčoviny.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    TEDDYBEDDY: Tak jasně pokud posloucháš audiofilní jazz tak se bez tohoto neobejdeš, pokud chceš jen něco lepšího než bedny k PC, aby se na tom dalo poslouchat všechno od klasiky přes folk, elektro, jpop, noise, HC, metal, grind tak mě plně uspokojí čtvrtstoletí starej integráč. Myslím, že dema od Liquid pus si vychutnám na tomto možná líp než na aparatůře za mega.
    Uvažoval jsem před tím o M8000 od McIntouše, ale pak jsem si řekl, že tohle je pro mě fakt zbytečný. A ty prachy raději nacpu časem do CD.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Hele v klidu. Zrovínka jsem myslel na to, že my2 tady asi jediný rozeznáme témbr Lespóla vod Ibaněza nebo Fendra stráta vod telete, atak. Nemá vůbec smysl těm machalíkovejm klukům tady psát že na na čtvrtstoletí starým integráči sotva rozeznaj dechovku vod bigbítu, žene? :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ICARUS: Nu ano. Je smutný, byť nikoliv zřídkavý, že na oddělení podpory zákazníků delaj v lepším pripade úředníci, v horším kmáni bez znalostí a bez zajmu.

    Ale takoví maj určitě v základním školení pokyn, jak a kdy věc postoupit těm, kteří o tom neco vědí.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    DOCKINEZ: Diky, je to fascinujici, zejmena ta emailova komunikace.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY: Příteli, voba hrajem, starejch věcí se neštítíme. Člověku toho projde pod rukama hafo, často se u gearu kvuli zajmu nebo i pochybnostem pred koupí potřebujem přesvědčit o tom ci onom.

    Je to "true USA", Mexiko či Japonec? Není telo no name mrdka s originál krkem? Nebylo to napadeno kutilem domácím? A dělaly se v roce 196* vůbec takový snímače? A jak je možný, že jsou v tónový cloně tantalový kondíky?

    Leccos jde najít na netu, ale často se člověk musí obrátit přímo na firmu. A i kdyz v době výroby šlo nakrásně o masovku a ne top model, do prdele mne nikdo neposlal. A to jsem třeba i psal nástupnický firmě, protože ta původní uz neexistuje.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    To je stejnak punkovej klub todlenc. Zrovna jsem ale poslouchal Exploited, tak mi to ani nepřijde. Nenosí Machalík na triku " punk not dead"?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    TEDDYBEDDY: von je totiž koupil Machalík, říkal, že si je dá do koupelny.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    DOCKINEZ: prosim o odkaz, ja jsem to nenasel :(
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    HENNYVILLE: No problemo.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    DELLAMORTE: Určitě rád, chystám se v blízké době do Brna, můřeme to spojit. Dík za nabídku.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    HENNYVILLE: Když bys chtěl slyšet tak se můžem domluvit, ale do konce roku se budem stěhovat a i když zas do paneláku (zatím) tak tam bych chtěl pořešit akustiku trochu víc profesionálně...
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    DELLAMORTE: Jo, já vim :-)
    díky)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    HENNYVILLE: No mám 250ti s Revoxem a jsem spokojenej, slyšel jsem i se Šrolem a ten rozdíl mi nepřišel zas tak drastický. :o) Hlavně mi to vyhovuje na moje žánrové rozpětí...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TEDDYBEDDY: Už jsou pryč- pochopitelně.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE: Pak už jste jedno tělo/ jedna duche/ jedno ucho. To by mohlo klapnout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam