• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

Jaké preferujete středy

18 hlasy od 18 respondentů

rozbalit záhlaví
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Že by aerodynamický odpor vzduchu? ( a po 1.283 následuje údiv/ zesměšnění/ zpochybnění/ ad hominem rozčilení...
      PS. Jednou to dáš, poď! :o)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: No nekecej! A můžeš - elektromechanicky - vysvětlit, tu RYCHLOST basů? Ještě jednou, páč seš dneska hodně do pomala, jde nám o rychlost. Jak se stane, že jedny basy jsou RYCHLEJŠÍ než jiný? 35 Hz rychlejšíchh než 35 Hz v závislosti na... čem? Aby "dohnaly" vejšky? Pojď!
      MATT
      MATT --- ---
      stojanove boxy hraji stredy a vysky lip nez podlahove
      proboha proč? to fakt nelze brát vážně.. auta se střešním okýnkem lépe drží v zatáčkách!
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: I studia maj velký repráky, v spočítanejch, akusticky vypercizovanejch, a optimalizovanejch prostorech a za ceny vyšší než ty nejlepší repráky ;) Máš to taky tak ve svým kumbále?
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      Hi-fi king Machálik bombující Vršovice, dneska už jsem viděl všechno.
      MATT
      MATT --- ---
      TEDDYBEDDY: dyt ten jouda nezna ani dubstep.. to nelze brát vážně, a to jsem přečet prvních pět vět.. ;) podle toho článku je nejlepší se vzdát veškerých frekvení a bude to nejvíc hifi!!
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Že se mebrána bas. reproduktoru stačí pohybovat na ms přesně podle el. signálu.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Beru to jako tvůj způsob, jakým veřejně akceptuješ, že bodovej zdroj jsou repráky v jednom bodě, nikoli o nulovým rozměru. Podobně jako když děcko křičí a kope do všeho, když se mu něco nelíbí. Rád jsem ti tuto informaci zprostředkoval :)

TEDDYBEDDY: Jakejch 99 % profi zvukařů, to sis zase vymyslel, že? Platí tohle na tvoji manželku? Že kolem sebe házíš random procenta a ona jim věří. Chceš si zase zopakovat, jak jsem ti naházel slavný profi studia, který mají samozřejmě velký bedny, a tys řekl, že to jsou blbci nebo co? Furt tě zajímá nějakej průměr. Průměrnýho zboží je vždy nejvíc. Uvědomuješ si, že tady nejsme v klubu o průměrných šitech, žejo? Umíš číst?
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Ne ne, já se ptám tebe. Jebu na tvý citace z internetu. Můžeš vysvětlit, elektromechanicky, co myslíš rychlostí basů? Jednou provždy?
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Nejen já, i 99/ 100 profesionálních zvukařů se podle toho orientuje. No chápu, že někdo musí pochopitelně naplnit ono zbývající 1%. Jsi to ty Machalíku a seš za to eště slavnej. Cywe respect :o)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Napiš klukům do Positive feedback, co tím mysleli: "two horn loaded drivers that are very fast and a powered bass module that isn't quite as fast."

Imo to znamená přesně to, co posloucháš doma, resp. to co ty považuješ za " hifi basy".
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Cituji: "Proto jsou ty repráky umístěný všechny v jednom bodě ty mameluku! Proto jsou ty repráky umístěný všechny v jednom bodě ty mameluku! Ne že maj velikost nula! "

Tím v podstatě říkáš, že na velikosti nezáleží. Je tak? Nebo ti unikají syntaxe č.j. co do významu/ možnosti interpretace? Jsi snad autista/ dislektik? To by mnohé vysvětlovalo.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Geniální článek :)) Šitej tobě na míru.
      Takže tohle čteš, podle tohohle se orientuješ? :)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Tak jak je to s těma pomalejma basama, brombre? Kde/jak/proč/čím jsou pomalý?
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Co to zase meleš? Jakej bodovej zdroj o nekonečné velikosti? Už seš zase opilej? :(
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      Tady je takovej nesmělej pokus o hlubší vhled vod Malýho. Nejni to teda mainstream. 99/100 majitelů vekohifinábytku s tím souhlasit nebude. Ale to je tak jediný co se s tím dá dělat.
      GOLIAS.cz - Váš rádce pro nákup spotřební elektroniky
      http://www.golias.cz/...io&sub=clanky&page=clanek&id=3262&golias_cz=623ad216d4cbb30817a13491d89e4669
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Fasciklující dedukce hombre. Bodový zdroj o nekonečné velikosti! To je na nobelovku!

MACHALIK: A už seš slavnej ! Nemohlo to dopadnout jinak :o)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Kdyby ti to furt ještě nebylo jasný, Beddy...

MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Co to zase meleš?!

Freq. response: 35Hz-20kHz +/-3dB free-space, grille on, smooth off-axis response
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Dobře ty, dostals mě! A myslíš, že bys doma skousnul takhle malý budky? Maj velkou plácačku, ikdyž otázka je proč, když brousej až vod 40Hz. Deš do toho? :o)

DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      AudioNec Diva XL will be 2 meters tall, 45 cm width, 60 cm deep, from 14 Hz to 45 kHz with 2 x 15 inches drivers + our DuoPole mid/high + a super tweeter per Speaker.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam