• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MACHALIK: nejaka regionalni slovni hricka/jinotaj jazyka ?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Líp hrající seženeš, ale těžko budeš hledat líp hrající.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    HERR_FLICK: jaké?dik
    CROME
    CROME --- ---
    AMAROK: to se beda s machalem poserou :)
    AMAROK
    AMAROK --- ---
    HERR_FLICK: Líp hrající seženeš i za daleko nižší cenu. Ale s těží budeš hledat tak dobře vyvážený zvuk s neagresivními výškami a prostorovostí, ze které se Ti nezamotá hlava :o)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    AMAROK: nak si dost dobre nedokazu predstavit usinat s temahle skeblema na hlave
    jinak za ty penize sezenes daleko lip hrajici sluchatka
    AMAROK
    AMAROK --- ---
    Odmazal jsem z nástěnky nefunkční odkazy a přidal pár nových, které navštěvuju. Jestli znáte další, kvalitní, hoďte mně je prosím do pošty.
    AMAROK
    AMAROK --- ---
    Kdo by sháněl sluchátka s nerušivým projevem pro delší poslech (do práce, k PC, k usínání), mohu doporučit Sennheiser HD 449 http://sluchatka.heureka.cz/sennheiser-hd-449/recenze/?s=6#reviews
    - Za ještě akceptovatelnou cenu zahrají velmi vyváženě jakýkoliv žánr
    - Detailností neučarují, ale na to máme doma jinou aparaturu, že
    - Velmi pohodlné
    - Škoda uzavřené konstrukce. S nějakou tou dírou by hrály líp. Zase mám nerušený poslech, no.
    Kdyby sem je rošláp nebo jinak zničil, zase bych si je koupil...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    The top 40 What Hi-Fi? products of all time: 1976 to 1982 | What Hi-Fi?
    http://www.whathifi.com/features/top-40-what-hi-fi-products-all-time-1976-to-1982

TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Modrá je dobrá.

McIntosh announces a new £5.5k headphone amp with DAC | What Hi-Fi?
    http://www.whathifi.com/news/mcintosh-announces-new-ps55k-headphone-amp-dac?

utm_content=buffer64b63&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Dobře ty. Že pozdravuju soudružky portugalky ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Su v Portugalsku bro!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Spotrebni srot se vzdy prodaval nejlip, to snad neni zadny prekvapeni.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Chvilku rezervace a už jsou fuč [ TEDDYBEDDY @ HIFI & TOP AUDIO ]
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    To byla nenásilná vupomínka, že týpci co si do kumbálu pořizujou velký kysny s velkejma plácačkama můžou mít svý dobrý důvody. Všímáš si, jak jsem adhominem zdrženlivej & taktní ke všem takovejm polohluchejm guru zde na nyxu?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Ja uz sem si zvykl, nekdo tomu rika infekce, ja tomu rikam diagnoza.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Vsiml sis ale, ze rec nebyla o tvym hluchym kamosovi?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE: Já jsem zdrženlivej vod tý doby, co mi kámoš- bejvalej pilot Migu po několika neúspěšnejch návrzích audioinstalcí do jeho kvartýru sušše sdělil, že mu stejně v jednom uchu píská a na druhý nedoslýchá.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Hele, Beddy, kdyz uz davas toho Kenricka, vsiml sis do jakych mistnosti si vod nej nechaj japka instalovat sound? Dava tam nekomu do takovyho malyho vobejvaku JBL Paragon, megalegendu, v kombinaci s Hartsfieldem, megalegendou, nebo pak nejakymu dalsimu maniakovi dava do takovyho vylozene kamrliku, mrdkumbalu, honirny JBL 4345. Vsechno milionovy aparaty. Jako ja chapu ze v JP se setri mistem, ale toto sou silenci! Kenrick je silenec! Podivej se na jeho YT kanal co si ti magori doma nechaj stavet. Peklo!

Nebo jim to tam vsem hraje dobre? Kenrick vi co dela? Stejne jako tisice lidi s velkym apecem v obyvaku? Sem z toho zmatenej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam