• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To nebude stacit.

Vypada to na polypropylen = pouzij klidne duck tape. Ev. tu kopulku muzes i odpreparovat a vyrovnat zezadu pres pripravek a zase prilepit (nebo ji sprycnout barvou, kdybys z ni sloupl nakej kousek laku).
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    INSOMNIA: Tak zkus napřed obyčejnou izolepu, nebo použij jenom tenkej proužek.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MAJA: to jsme prave zkousel a nejde to

duct tape se bojim, abych ho pak vubec odlepil a nestrhnul nejakou vrstvu
    MAJA
    MAJA --- ---
    MADCAT: já už načapal naše kočky s hlavou (resp 1/2 těla) v subwooferu od domácího kina ... dodnes se divím, že jsem v něm nenašel třeba chřestit kostky lega :-)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: tys nikdy nemel vejskac v ruce?
    INSOMNIA: chmm, jak by to menili v servisu, kdyz bys ji odsmahl?
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MAJA: Zvířata nevím, ty jsem ještě nikdy ničit repráky neviděl. Ale na děcka je to jak magnet :-/
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MACHALIK: Ty stříbrný duck tapes lepí dobře, to by mohlo jít. Taky jsem to tak dělal, když mně synovci kdysi zamáčkli vrchlíky u vejškáčů.
    MAJA
    MAJA --- ---
    ... aneb sláva kovové mřížce u Cantonů, když má člověk děti a zvířata v domě ...
    MAJA
    MAJA --- ---
    INSOMNIA: jenom nápad - větší membrána to vypruží - vysavačem na vrchlík a držet přitom membránu, aby se nehýbala ...
    MATT
    MATT --- ---
    udělat slepej test a zjistit, že to je putna :D
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Bedna rozebrat nepujde. Vejskac jsem dal opatrne vysavacem, ale ten druhej se ani nehne.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Borci, děláte si z něj prdel nebo to myslíte vážně?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Rozšroubovat, oddělit přední díl s membránou od magnetu, vyrovnat, sesadit, sešroubovat.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ještě někdy funguje to vytáhnout lepící páskou, ale jak na to koukám, ta by musela kurva lepit :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    INSOMNIA: no pripadne muzes rozebrat bednu, vyndat vejškáč, rozebrat ho, strčit do kopulky zevnitř a zas to sekládat dohromady
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    V nejhorším to vyhodíš.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    INSOMNIA: Na trubce bývá takové šoupátko, mohlo by na zregulování stačit.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MAJA: vysavac me napadl jako prvni, ale nemam regulovatelny, tak jsem pak vymeknul :)
    MAJA
    MAJA --- ---
    INSOMNIA: opatrně vysavačem s regulovatelným sacím výkonem ...
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Poradite nekdo jak se da samodomo opravit tyhle dve promackliny? Malej synator zauradoval :(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam