• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    CROME
    CROME --- ---
    ROMANICAK: to uz se resilo ve sluchatkach.
    Dal jsem vsech 6/6 na Sennheiserech IE8 s tim, ze ty Coldplay byl orisek protoze tak postranej master co zni jak 64kb mp3 jsem snad jeste neslysel :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Asi ty velký basáky maj nějakej smysl. Možná změním názor :)

ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    DEIKSAC:
    4z6. Netrefil jsem Coldplay a KatyPerry, ktery jsou stejne uz z masteru tam zpiceny, ze se tomu vubec nedivim. Spis se divim, ze jsem dal JayZ, pac ten je domrsenej taky totalne. Poslouchano na obych interni zvukovce v pracovnim kompu, kde je krasne slyset kazdej pohyb mysi, animace gifu, proste hruza. Sluchatka Bose QuietComfort 15, dost hlucnej openspace.

Co vy?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    dejte si test, já potichu a s vedle běžící myčkou dost lame skore, rozhodne vice poslechu pomaha :-)
    How Well Can You Hear Audio Quality? : The Record : NPR
    http://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/how-well-can-you-hear-audio-quality
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Přidte si na stánek Šroll poslechnout Luďkovy nové reprosoustavy unikátní konstrukce.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MATT: ono se to tváří jako recenze, ale fskutšnosti reklama. Nehrajou špatně, ale ty superlativy jsou obzvlášť vzhledem k ceně trochu směšný.
    MATT
    MATT --- ---
    Z nadšení vznikly famózní reprosoustavy. Z Rožnova míří do celého světa - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...acoustics-rd-acoustics-1ut-/tec_audio.aspx?c=A170315_120221_tec_audio_nyv
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    TEDDYBEDDY: ja ti to reknu nekdy osobne a ja vim minimalne o dvou vocad co tam budou. Skoda TB, mohli jsme pohovorit a dat si neco k piti.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE: Jj. vypadá to, že jo, už jsem to slíbil. Pro mě tam nejni nic novýho. Akorát z Ega mi včera volal Vítek, tak jsem to sem vylepil. Stejně tam vocud nikdo nedorazí, když ani na M. Logan Neolith nikdo nezved zadek. Co sis nakonec pořídil?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    TEDDYBEDDY: budes teda Teddy Beddy na horach ?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    TEDDYBEDDY: Ja je mam porad :-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE: Už máš bedny?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    TEDDYBEDDY: No dobre Teddy.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE: Budu asi na horách.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    TEDDYBEDDY: budes tam v sobotu ?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    AMAROK
    AMAROK --- ---
    JIRKA207: Díky, přidáno.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    AMAROK: poslechovku maji i v Rodel-Audio a maji i na webu soupis toho, co si muzete poslechnout ci vyzkouset.
    AMAROK
    AMAROK --- ---
    BREGALAD: Přidal jsem vás do záhlaví mezi poslechová studia.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam