• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Serious Audio: How to Read Stereophile Without Wanting to Throw It Across the Room
    http://seriousaudioblog.blogspot.cz/...04/how-to-read-stereophile-without-wanting.html?view=magazine
    JCIO
    JCIO --- ---
    Nezbavil by mě někdo tady gramofonu Clearaudio Concept, byl to celkem oceňovaný model, stále se prodává v méně či více podobné verzi, asi by to chtělo novou přenosku ovšem.. 15000 je myslím slušná cena..
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Nordost Sort Lift - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení
    http://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/prislusenstvi-a-doplnky/1415-nordost-sort-lift
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj, neměl by tu někdo zájem o dva měsíce staré repro DLS Scandinavia 3? Použité v BMW E60, dnes vyjmuty. Bez sebemenšího poškození...

DLS Scandinavia 3C s 30 měsíci záruky jen u nás! >> CarMedia.cz
    https://www.carmedia.cz/...ry-do-auta/stredobasove-stredove/ostatni/reproduktory-dls-scandinavia-3c/
    GREGI
    GREGI --- ---
    Resim ozvuceni do dilny a super by byl nejaky zesilovac ktery by dokozala hrat zaroven do beden a to same poustel pres bluetooth do sluchatek. Casto nemam sluchatka nasazena a nebavi me neustale prepinani zvuku. Plus kdybych mel subwoofer tak mi to ke zvuku sluchatek prida cititelne basy z venku. Existuje neco takoveho popr de to nejak vyresit? Asi bude problem s bt lagem hadam...
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    JESSE_MORENO: Nechci se vnucovat, jen se připomínám, stačili by mi jen ty zadní, přední už jsem sehnal.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Ahoj, přemýšlím nad soundbarem a nemohu se příliš rozhodnout který. Mohli byste mi prosím poradit? Mám tři adepty.

Bose SounTouch 300
    Harman Kardon SB 35
    Denon HEOS BAR HS2

Očekávám propojení s TV, PlayStationem a nějakým zdrojem pro přehrávání FLAC.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    HENNYVILLE: No já tam zkoušel hroty co jsem měl pro JBL a kousek tam jdou, takže buď metrický nejsou nebo je tam jemný.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    DELLAMORTE: Ted jsem jich mel par rozdelanejch a nic tam nebylo metricky :-) predpokladam, ze ani ty zavity nebudou.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Pokusím se dnes večer rozvzpomenout a změřit... už tu dlužím domácí úkol víc lidem ;)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Nebo aspoň foto s rozměry a velikostí závitu, nejsem si jistý jestli je tam metrický.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Kdyby se někomu doma váleli hroty na Infinity Renaisance 90 tak bych měl zájem.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    JESSE_MORENO: tohle jsem přesně čekal. :)
    Jako na zvuku to poznat je. Holt není to masív.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    to je dobrej bizzar položit cokoli čemu se dá říkat hifi na Ikea Besta :D
    FATTY
    FATTY --- ---
    MARTIK: ja mel problem s nosnosti.. A jak tak koukam, tohle ma taky max. nosnost jen 20kg.. Nechtel vyhazovat prachy do luftu za "hifi" stolek, a dost dlouho mi trvalo, nez jsem nasel v normalnim segmentu neco, co uneslo hifi..
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ROMANICAK: jo, to je asi nejlepší.. :)

Já to vyřešil tak, že jsem všechny tlačítka zamknul parental lockem, který můj marantz nabízí. Supr věc. Navíc to mám v ikea sestavě za skleněnými dvířky.

Mimochodem, pokud sháníte hi-fi nábytek, tak já jsem nakonec spokojen s Ikea Besta. Můj amp společně s kabely je hlubší, než je ta skříňka, ale nebyl problém - prostě jsem tam při montáži nedal zadní "papírovou stěnu". K té bestě dokoupíte i dvířka s kouřovým nebo čirým sklem.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MARTIK:
    Taky jsem resil a ankonec mi z toho vyslo lepsi to dite s tim naucit pracovat rozumne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam