• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    KRAQUATICE
    KRAQUATICE --- ---
    TOMATSU: jop. tak neco doporucte :)
    TOMATSU
    TOMATSU --- ---
    KRAQUATICE: I za tech 500-600e sehnat int. zesik ( + phono ) + repro bude dost problem sehnat i neco v sekci "bazar" . Bavime se o gramu ? https://www.whathifi.com/rega/planar-2/review
    KRAQUATICE
    KRAQUATICE --- ---
    TEDDYBEDDY: tezko rict. rekneme v rozmezi 500-600e ale nezlobila bych se kdyby to bylo 400. Idealne bych chtela neco co je srovnatelny kvality s tou regou:)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KRAQUATICE: rozpočet?
    KRAQUATICE
    KRAQUATICE --- ---
    dobry vecer, potrebuju poradit s cim zkombinovat rega p2 ktery je na ceste..
    chci neco adekvatni kvality a resim, zdali pre-amp/amp/reproduktory, ci integrovany amp/reproduktory nebo pre-amp/aktivni reproduktory..
    co byste si k dvojce poridili vy?
    diky:)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TEDDYBEDDY: Obrazně. Když budeš mít náladu a prachy vylepšit zvuk zdroje, resp. toho gramce, můžeš měnit přenosky, ramínka, předzesíky od 100-200 nebo i 2k éček a vždy to bude změna k lepšímu. Páč základní HW ti to dovolí. Naproti tomu DP i AT jsou hotový lowendový stroje, kerý už nemá smysl abgrejdovat.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    VICA: Rega a Project jsou v jiný třídě. AT je lepší hipsterskej All-in. Ale pokud neplánuješ ten stávající set nějak postupně vylepšovat, tak asi stačí.
    VICA
    VICA --- ---
    TEDDYBEDDY: Vypadá fajn trn gramec. V podobné cenové hladině mezi gramofony asi příliš velký rozdíl nebude že? Mám na mysli např Audio-technica AT-LP3.

Aktuální gramec mi po zapnutí na zesilovači poměrně hučí, může být způsobeno gramofonem?

Díky V
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    VICA:
    1) zatížitelnost repro je pouze orientační údaj, 5W áčko vyhoví stejně jako 150W a-b, nesmíš akorát utavit hlasitost, záleží jak jsi spokojen se zvukem

2) DP-29 je základní gramec, zvukový přínos přenosky nebude žádnej progres, investuj spíš do lepšího gramce https://elektro.bazos.cz/...erat/85273259/PRO-JECT-DEBUT-III-v-klavirnim-cernem-laku-NOVY-ZARUKA.php
    VICA
    VICA --- ---
    Hola,

Měl bych dva lama dotazy:

1)
    Pořídil jsem sobě repro HGP Mandola, moc parametrů se mi nepodařilo vygooglit (vyjma německého testu), kde uvádí max hlasitost od 42 Hz: 94 dB a doporučený výkon zesilovače od 100 W/4 Ω.

Já k tomu mám zesilovač Technics su-v 450 - je to dle Vás dostačující, abych využil vlastnosti repra?

2)
    Mám k tomu gramofon Denon DP-29f s původní přenoskou, jak moc se vyplatí investovat do nové přenosky?

Díky,
    V
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    TEDDYBEDDY: emit 20 jsem tam ted kupoval a spokojenost
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    TEDDYBEDDY: zkusim, diky.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HANNIBAL92: Nabídni to Krautovi http://www.krautwire.cz/
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    MATT: dik, mam tu nevyuzitych cca 5000m, tak me zajimalo, jestli ma cenu to nekde nabizet.
    MATT
    MATT --- ---
    HANNIBAL92: evidentne ano
    High Grade usa Design Copper Silver Plated Wire DIY Speaker Cable HIFI Audio | eBay
    https://www.ebay.com/...-Design-Copper-Silver-Plated-Wire-DIY-Speaker-Cable-HIFI-Audio-/202140134520
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    Ahoj, audio jde celkově mimo mě, ale měl bych dotaz. Používají se v audio technice k něčemu měděné celostříbřené vodiče? Uvnitř zesilovače na kabeláž, jako kabely k reprákům, nebo na cokoli jiného. Díky
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MORTAELTH: Dobře jsi udělal. PS. sere mi, že jsou pryč :D
    PS. užij si je & dej report!
    MORTAELTH
    MORTAELTH --- ---
    TEDDYBEDDY: krom toho i Audio Physic je radi do podobne kategorie. Pred tema 15 lety staly taky 70k (a samozrejme 70k tehdy a 70k ted je...)

anyway..
    MORTAELTH
    MORTAELTH --- ---
    TEDDYBEDDY: no a proč tak afektovaně? V tomhle klubu to jinak nejde?

btw koupil jsem ty AP Classic 10, takze diky za doporuceni.
    VICA
    VICA --- ---
    HERR_FLICK:
    Tak ten zesák svého času (20let) stál kolem 80. Zde bych však ocenil více druhů vstupů (hdmi, internet, atd). Zaujal mne taky receiver Onkyo TX-NR 906. Jsem neználek, kdy komponentů je tolik, že nevím co s čím pořádně sladit. Nestavím si studio, ale dobrý zvuk bych rád.

Ty bedny jsem nikde nenašel.

Zdrojem budou PC, gramec a TV.
    Díky V
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam