• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    ADAM
    ADAM --- ---
    DUCATIMONSTER: tak pošta. Ale není stereo. To bys potřeboval dva.
    (mám jich dostatek a to i v různých barvách: Black, brown, cream)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ADAM: beru
    ADAM
    ADAM --- ---
    DUCATIMONSTER: za 2500 můžu nabídnout Marshall Stanmore, který normálně stojí 5
    Marshall Stanmore | heureka.cz
    https://m.heureka.cz/reprosoustavy-reproduktory/marshall-stanmore/
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DUCATIMONSTER: bluetooth a dobrý výkon je protimluv
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    BANANABOY: ty bys to jistě zvládl, ale já bych to přece jen dal raději do servisu.
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    MARTIK: Zkus objednat jako nahradni dil a vymenu zvladnes sam ? .)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Ahoj, hledám servis na ostravsku, ale můžu i někam dojet. Odchází mi nějak výškáč u repro. Nehraje, ale když do místa vedle něj cvrknu prstem, naskočí. Ale ne vždy. Spíš ne, než jo :(
    JCIO
    JCIO --- ---
    DUCATIMONSTER: Jestli stereo tak 2x
    JCIO
    JCIO --- ---
    DUCATIMONSTER: Sony srs-xb10
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ENGUMAZ: jenů #knedliky
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    DUCATIMONSTER: euro? #HIFI & TOP AUDIO
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj, poradil by prosím někdo bluetooth repro s dobrým poměrem cena/výkon ? Chěl bych ho k ntb a občas k telefonu. Stereo a cena mezi 1000-2000. Díky K.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jen si odlozim

If High Performance Audio Makes Good Music Better, Does It Make Bad Music Worse? - Audiophile Review
    https://audiophilereview.com/...ance-audio-makes-good-music-better-does-it-make-bad-music-worse.html
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DOCKINEZ: Pohoda, stane se.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GOSHEWAN: tak to se omlouvám, vtip a jeho výklad jsem přejal ze zahraniční Hi-Fi diskuze a vůbec mě nenapadlo, že by borci neuměli anglicky a já za tím měl hledat něco jinýho. OK, budiž.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DOCKINEZ: Asi se porad mijime. Bass boat je clun na rybareni (bass = okoun). A narazel jsem na to, ze na zalibu v audio narozeni potomka nema vliv, protoze to je neco jineho, nez ze se seberes a na vikend odjedes rybarit, zatimco rodinu nachas doma.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GOSHEWAN: OK, vtip naráží na skutečnost, že s příchodem děcek u většiny lidí jako mávnutím proutku zmizí potřeba řešit "ohromně důležité věci" typu hrb na basech, sterilní výšky, uřvané středy apod.

Mě to pobavilo, i sdílel jsem. Tobě to vtipné připadat nemusí, ale to už tu rozebírat nemusíme.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GOSHEWAN: Takže ten vtip potřebuješ vysvětlit?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DOCKINEZ: Z vlastni zkusenosti jinou nez tehotensky test a zaliba v "HIFI & TOP AUDIO".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam