PLAYER: Těchhle nejlepších hifi systémů na světě existuje víc a všechny jsou zajímavý. Tenhle konkrétní vypadá dobře (ten gramofon je boží), ale říkat že line arraye jsou nejlepší zvuk na světě je trochu odvážné, mají nevyhnutelná omezení, podle mě o nic menší než klasická vícepásma nebo bodové zdroje. Ale to autor systému asi ví a bude to spíš zkratka od autora článku :)
Můj oblíbený je Roberto Delle Curti, který si mimo jiné
zabudoval basshorny do podlahy, ovšem někdy později mu hráblo a od té doby je
jeho webová stránka plná bizarních konspiračních teorií o konci světa.
Romy the Cat je přezdívka hifisty, který natolik vehementně prosazoval své ne úplně ortodoxní názory, že ho postupně zabanovali z většiny velkých DIY hifistických fór, tak si založil vlastní. Jeho postupy jsou místy trochu bizarní a nedostatečně podložené, ale výsledkem je
hornové šestipásmo, kde měl jeden čas středobasovou hornu zabudovanou na půdě nad místností a všechny pásma včetně toho půdního má perfektně časově synchronizované. Začínal tak, že měl doma Avantgarde Acoustic Trio (systém za 2+ miliony Kč), ale nezdály se mu dost dobré a rozhodl se postavit něco lepšího (a celkem věřím tomu, že se mu to povedlo). To bych si chtěl poslechnout možná ze všech nejvíc, protože má podle mě potenciál hrát jak úžasně, tak příšerně.