• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAJA: On taky ne, jak vidíš a netrápí ho to :D (skleničky na poličce included :D)
    MAJA
    MAJA --- ---
    PLAYER: krása ... já po nich taky toužil, ale nemám vhodnou místnost
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Tak jsem si splnil dlouholety sen. Nebylo snadne je sehnat, na internetu je snad vic podvodnych inzeratu, nez tech poctivych.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAJA: Ja samozrejme prolezl i zbytektoho eshopu, zas tak linej nejsem. Diky za snahu kazdopadne
    MAJA
    MAJA --- ---
    REDSNAKE: neměl jsem čas se probírat jejich nabídkou, abys to jenom odklikl :-)
    ... kdyžtak je poptej, historicky jsem i některé exotické kabely řešil hodně přes ně
    SKUNKOPUMA
    SKUNKOPUMA --- ---
    WADER23: supr, dik
    WADER23
    WADER23 --- ---
    SKUNKOPUMA: google: "galvanické oddělení audio signálu"
    SKUNKOPUMA
    SKUNKOPUMA --- ---
    Sem ve starym baraku a za zdi ma nekdo zrejme cerpadlo (je tam dilna). To kdyz sepne, leze mi nechutnej, hlasitej brum z repraku u PC (meni se i intenzita, asi dle vykonu). Da se s tim neco delat? Koupit neco mezi zasuvku a PC?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAJA: to je metrovej, bohužel

SKUNKOPUMA: jojo, alzu i czc mám projetý skrz na skrz.

SPIKE411: Bohužel, nezdá se že by něco měli.

Asi je to dost specialita:-( Zřejmě si budu muset počkat až to naskladní Softcom.....
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Zkusil bych ten https://www.secomp.cz/ (dříve PC Plus) níže, popř. https://www.krup.cz/
    Alza, Datart, CZC budou dražší.
    SKUNKOPUMA
    SKUNKOPUMA --- ---
    REDSNAKE: alza i czc maximalne dva metry. zkusil bych zavolat do datartu.
    MAJA
    MAJA --- ---
    REDSNAKE: předpokládám že Praha, zkusil bych PC Plus ... takhle narychlo třeba https://www.secomp.cz/kabel-audio-video-4pol-jack3-5m-4pol-jack3-5m-cerny-1m_d9731.html
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte prosím kde ideálně dnes koupit 4pin kabel 3,5mm jack na 3,5mm jack? Ideálně 3m+ dlouhý?

Moje google fu nějak selhává a povětšinou nacházím jen tří polový
    Případně díky
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    KOZLIKK: Super, díky moc 😉
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VILGEFORTZ: bude to prehravat vsechno, co by normalne hralo z TV. celkem bezne reseni pro lidi bez moderniho receiveru, ktery uz ma Coaxial/SPDIF nebo HDMI ARC.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    KOZLIKK: Ok, díky za odpověď ale bude to hrát i z YouTube aplikace která je v TV?
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VILGEFORTZ: at si koupi DAC prevodnik, Coaxial/SPDIF na RCA. stoji to od 300-800 CZK, vygoogli si "optical to analog".
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Ahoj, mám takovej blbej dotaz. Soused potřebuje propojit UHD TV se starou věží která má akorát k propojení dva synche na zvuk. Tv nemá možnost připojení sluchátek ale má optiku tak se chci zeptat jestli když si koupí věž s optikou bude možné to propojit. Jde taky o to aby hrál zvuk přes věž když na TV bude puštěná jen YouTube aplikace.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    GL_ST0RM: mam dost obdobnou mistnost i styly hudby, mam Wharfedale Jade 3 a jsem spokojenej:)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    MADCAT: diky. O kamenne mi uplne nejde, hlavne aby zbozi zasilali do CR ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam