TEDDYBEDDY: Ja tyhle problemy nemam - sice jsem si nadsene koupil kdysi walkmana, toho nejdrazsiho co se kdy delal, ponevadz mi vsichni namluvili jak je to skvely moct poslouchat vsude hudbu. Jenomze jsem ho pouzil tak asi vseho vsudy dve hodiny - poslouchal jsem na nem tehdy tusim nejakou nahravku Traviaty a jediny co jsem u toho zjistil bylo, ze vlastne nechci poslouchat hudbu timhle zpusobem. Neslo mi vubec o nejakou audiofilni kvalitu, proste obecne nesnasim hudbu jako background k cemukoli. Samozrejme, kdyz prisel iphone tak jsem si na nej nahral svoje cedecka, ale neposlouchal jsem na nem snad ani jedno, ze stejnyho duvodu. Takze resit kvalitu sluchatek jsem nikdy nemusel, protoze je nepouzivam a nemam ani potrebu vlastnit nejaky "dobry". Jako student bez penez jsem si tehdy teda koupil velmi dobry a drahy sluchatka ponevadz staly porad jeste min nez velmi dobry reproduktory, ale mel jsem je zapichnuty do predzesilovace a sedel jsem u toho na koberci :-) Ani nevim, co se s nima stalo, pote co jsem si koupil dobry reproduktory jsem je prestal pouzivat uplne.
Hudbu posloucham pouze doma, pokazdy tak ze u toho nic jinyho nedelam - nanejvejs koukam do ohne. Uz i jenom u toho cist mi nevyhovuje, mam pocit ze budto to cteni, nebo ta hudba na to doplaci.
Jo, v aute mi obcas neco hraje, to je asi jedina situace kdy si obcas neco pustim mimo domov. Tam tu audiofilni kvalitu teda taky moc neresim, proste hraje to co tam Volvo dalo.
Nejvetsi moznej horror je radio pusteny jako kulisa treba pri praci :-)