• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    http://www.kungfucinema.com
    http://www.shaolinchamber.com
    http://asiantitulky.tk
    Hong Kong Cinemagic
    The HK Actors Index
    Hong Kong Movie DataBase
    Ancient Tomb Sect
    Hong Kong Film Archive
    Shaw Brothers Reloaded
    The Girls Guide to Hong Kong Movies©...:-]

Wuxiasociety forum
    KF Cinema-KF Fandom Forum

Shaolin Society - najdete tam i minirecenze filmů, ale za pozornost stojí především sekce věnované historii kung-fu, bojovým stylům a zbraním...
    Bey's Blog - blog Beye Logana na stránkách Dragon Dynasty. Jak Dragon Dynasty, tak Bey Logan jsou jména, která by žádného martial arts/wuxia fandu neměla nechávat chladným...;-)
    Heroes of the East - blog (zatím) čtyř nadšenců věnovaný asijskému filmu (CZ & SK)

...tematicky spřízněné kluby...:
    [ Chambara / Chanbara - Samurai Cinema (Akira Kurosawa, Kihachi Okamoto, Masaki Kobayashi, Hideo Gosha.. a dalsi) ]
    Asijske filmy - japonske, korejske, cinske... tipy a doporuceni
    Planet Hong Kong

Diskuse je sice primárně o pohyblivých obrázcích, nicméně debaty např. o wuxia literatuře nebo komiksech jsou rovněž vítány...

----------------------------------------------------------------------------
    Martial arts & wuxia (a jiné žánrově spřízněné záležitosti) v TV:
    ----------------------------------------------------------------------------

9.1. - 22:25 a 10. 1. - 02:25, TV MGM
    Msta (Bao chou AKA Vengeance!)
    Herec čínské opery Guan Yulou je hanebně zavražděn - a je na jeho mladším bratrovi, aby ho pomstil.
    David Chiang prolévá i cedí krev a na svojí nekompromisní cestě za pomstou za sebou nechává hromady mrtvol a fůru v půlce zlomených, nedokouřených cigaret.
    Hong Kong, 1970.
    Režie: Chang Cheh; hrají: David Chiang, Ti Lung, Ku Feng, Wang Ping, Hoh Ban, Yeung Chi Hing, Wong Ching Ho, Chuen Yuen, Alice Au Yin Ching, Wong Chung, Cheng Lei, Chan Sing, aj.
    rozbalit záhlaví
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    MESMIN: to je prave ten torrent s titulkama, predtim jsem to tahal pres eMule a to byla verze bez titulku... a to zatim jeste moc nedavam :)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    SAREVOK: to jo ale torrent + title k mání sou?nebo si to tady všichni dáváte v originale. c)))
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    MESMIN: na tian long ba bu jsem tu daval odkaz, zalistuj si par stranek zpet
    MACAFIK
    MACAFIK --- ---
    MESMIN: jestli mas onk bak na dvd, tak bych asi mela zajem...
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    jinak zasejc docela dobrý výpravný fantasy love story...mě se to líbilo. je to podobný stylově asi jako PROMISE pokud to máte rádi.
    Legend_of_Evil_Lake.DVDrip.XviD.AC3-RF
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    prosím tak z toho youtube sem se juknul na tyhle dvě kungfu ukázky z filmů a chtěl bych to ale nevím jak se to jmenuje v origu a kde to hledat. pomůžete mi.
    Butterfly Sword whackiness
    Tian Long Ba Bu fight scene
    jinak ongbak mám na dvd jestli někdo chcete
    MACAFIK
    MACAFIK --- ---
    PETGRIDUS: fakt? - ok, tak myslim ze je cas se po nem poohlednout a doplnit mezirku :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MACAFIK: dost dobrej film:)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTHA: DVD Movie :)
    MACAFIK
    MACAFIK --- ---
    a je ten ong bak dobrej? - stoji to za zkouknutí?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no ja si u ong baku vystacim asi s cdem:)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ale nevim jestli to za to stoji:-D
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ten sem videl taky
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak sem prave zkoukl navrat do 36.komnaty nebylo to vylozene spatny ale proti prvnimu dilu uz to neni nejak ono pripadalo mi ze je tam nejak malo souboju
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ONG BAK nyni na DVD v edice od vapetu myslim ze se to jmenuju filmy pro kazdeho a stoji 150:)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Jasný, kam se hrabou na naší milovanou Asii :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Celkem mi ta capoeira příde jako vysilující, samý kotrmelce a tanec skrčmo (nedělá dobře na záda) :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Mohu to brát za název filmu?
    Omlouvám se za nevzdělanost.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MUTHA: to zni dobre :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam