• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PETERS
    PETERS --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=VWeFNeB584o taková moje kung-fu blbost :)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    nepastoval sem nekdo takovej trailer s filmy, ve kterych hral Jet Li?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    hele, dyt ta finalni scena, vo tom je celej film, dyt tam je zhusteny na par minutach cely lidsky milovani, cest, touha, obet, smysl pro povinnost, jezismarja, dyt ten konec prave udelal celej ten film.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ty dlouhy konce..tomu se rika asijska poetika..:))
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    PRDELOID: Skvělý byl třeba konec Hrdiny - ty šípy vykreslující siluetu... Dokonce i v KLD byl nápad s kapkou krve místo dýky byl vynikající, leč IMHO se to dalo natočit asi o 1000% lépe, hlavně ne tak zdlouhavě, a bez nepřirozeného prodlužování úmrtního listu hlavní hrdinky.
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    PRDELOID: trebas´ asi videl nejakou jinou verzi...:) ja bohuzel videl tu ALI_GATORovu, terrible
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ten konec byl jednoduse skvelej. trebas to jen nepochopil
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ...ten druhý byl Flinstounovi :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Leda genitální :) a ani těch tam nebylo moc k vidění :(
    KLD byl jeden ze dvou filmů, u kterých jsem si z celého srdce přál smrt všech ústředních postav. To, jak ke konci nemohla ta žena s kudlou v srdci plných 13 minut!!! zhebnout (a to s ní každou chvíli třásli a sněžilo na ní), bylo na mně trochu moc. Vydržím u kung-fu hodně - mám trénink v podobě rané tvorby Jackieho Chana a Bruce Leeho ale tohle je jedním slovem navytřenízadkušmirglem.
    Škoda že režisér nenechal kameru ještě aspoň 2 minuty běžet, dočkali by jsme se vykrvácení dalších dvou posekaných a pořezaných trotlů.
    Nejsmutnější je na celým filmu jeho věnování - Anitě Mui - bejt Anitou tak snad nikdy neumřu, jen aby mi nikdo nevěnoval film s tak stupidním koncem. (jinak průběh nebyl snad úplně špatný).

Tady je něco o Anitě alias Mei Yan Fang alias Madonna of Hong Kong :)

http://www.imdb.com/name/nm0611315/bio
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SAREVOK: co se ti nelibilo na klanu let. dyk? dyt to bylo genialni
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    MAAACA: nestraš, že by znova něco jako dýky? no co, těch cca 20 korun v přepočtu na to obětuju a uvidíme...
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    SAREVOK: nu ja jsem zrovinka minuly tyden "curse of the golden flower" stahnul, ale jeste jsem se k tomu neodvazil, co jsem to tak rychle projel, tak to vypadalo jako nejakej milostnej sladak, brrrr...
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    Tak jsem se po dvou letech znovu podíval na Hrdinu a líbilo se mi to i na popáté (nebo po kolikáté jsem to už viděl :)). Zítra se podívám asi i na Kletbu zlatého květu, doufám, že se Zhang Yimou po létajících dýkách trochu polepšil :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ...a Fists of Fury hodně špatnej...
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    MUTHA: jj, Fearless hodně dobrej...
    D_EVIL
    D_EVIL --- ---
    pls, nema nekdo ke sdileni Eastern Condors? Ma to byt hong kongska verze tuctu spinavcu Podle ukazek to vypada fakt dobre. DC me zklamalo, nebo chodim na spatne huby :-(
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    MUTHA: ty brdo, akorat nevim, kerej z nich je ten hodnej. ja fandil tomu modrymu
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    jojo, jeden z nejlepsich momentiku, kde lau gafai pouziva techniky z titsin kyun - "nejpokrocilesji" sestavy hung kyun (hungga kyun) - pro ty, co to znaji, jeste lepsi zazitek:)
    btw. tady jsem uploadnul paradni zacatek 36. komnaty Saolinu
    http://www.youtube.com/watch?v=lVJXgt_fYa4
    PHEET
    PHEET --- ---
    mohlo to byt lepsi
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    hele co rikate na danny the dog?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam