• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    jinak mam rozkoukanych tech 5 zbrani a peknej filmek
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    trochu OT Killer od Johna Woo v Levnych Knihach za 69 Kc
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    BIDLO: Aha. Jsem si říkala, že to nesedí, ale nebyla jsem si jistá, na co se ptáš...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    MAEDHROS: Ne, mluvim o tom, co jsem videl v '91, kdyz jsme se ve skole koukali ve tride v televizi na valku v Zalivum, a mam zafixovany, ze to bylo video. Jazyk uz si nepamatuju, tehda to bejvalo bud skopcland nebo rychlodabing.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no k tem dalsim filmum se bojim ze asi nedojde kdyz to intersonic prodal ty shaoliny levnym kniham
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: no jo skoda no :) ja bych touzil videt po letech nejakej dil ultra force i kdyz to je spis akcni nez kung fu :)

a taky mi v hlave utkvel film sea wolves s cynthii khan mam ten pocit kamos to mel na videu ale kazeta se motala :(
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    BIDLO: Jestli mluvíš o těch filmech, co vydal intersonic u nás, ze všeho nejvíc to připomíná Magnificent Trio.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    To víš, taky jsem si udělala nákup v levných knihách...:-)
    Škoda že toho intersonic nevydal víc...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SPOILER
    (Kerej z Shaolinu je, jak ma hlavni padouch dceru (kterou na zacatku hl. hrdina zachrani a ona na konci tragicky umre aby navratila fotrikovi svedomi).)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: no to vis ja si udelal nakup v levnych knihach:)
    tak ja pak poreferuju az zkouknu
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Spojení Shaolinů mě moc nevzalo (i když drunken cat byl docela dost cool) - zato na Pět zbraní nedám dopustit...:-)
    A vůbec - čím dřív se mi podaří "Venoms" zkompletovat, tím líp...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no jeste mi tu zbyva spojeni shaolinu a pet zbrani :)
    no ten konec nepremozitelnyho shaolinu je docela sila takovyhle konce v tech filmech obvykle nebyvaj
    jooo a vejce dobry :)
    skoda ty moooc umely krve a taky se mi zda ze na ty zahradce sazi umely kytky
    ale to sem asi uz moc hnidopich :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jj... Nepřemožitelný Shaolin je prima film...
    ...kupodivu u něj vždycky dostanu chuť na smažený vejce.
    Každopádně ten závěr je dost síla - podle nálady se u něj člověk buď docela solidně dojme... Anebo nachechtá.
    (Mě to obvykle dojímá, při sledování těchhle filmů nechávám nadhled téměř nebo úplně stranou...;-))
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    prave sem dokoukal nepremozitelny shaolin :) zajimavej konec
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    a americkej ninja to neni
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    trochu OT ale nevite jak se jmenuje ten film jak tam hraje michael dudikoff a jde o to ze prochazi takovym lesem a utkava se s neprateli a musi dojit az k nejakymu domu a tam zachranit svou dceru nebo nekoho

vim ze na zacatku tam byly nejak ukazky kenda

je to film z 80.let ale nejak to na imdb v jeho profilu nemuzu najit
    GAF
    GAF --- ---
    HITOMI: jó, jó, ten film je dobrej. Me se to taky líbí. Tak nejak se tam v ty Cine, Hong-Kongu, Korei a podobne proste dali na vyjimecny umeni, mi pripadne.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GAF: ted se mi to stahlo, kouknu na to :) fantasticno me osobne vubec nevadi, spis naopak :)
    GAF
    GAF --- ---
    ...viděl jste ho někdo ?
    GAF
    GAF --- ---
    http://www.asiandb.com/browse/movie_detail.pfm?code=6152

A a a vůbec, zdá se mi to a nebo v poslední době začíná většina asijský martial-art produkce ulítávat směrem fantastično ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam