• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    SAREVOK: Pokud bude asijská verze k dostání, on to snad někdo otitulkuje... A nezbývá, než doufat, že na DVD to na západ pustí celý...;-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Ja bych uvital, kdyby ozily torrenty se "Sankuo zhiyan yi". Na d-addicts je sice maji komplet (eng sub!), ale ziva je ani ne polovina. To tu asi nikdo nema co?
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    Však se nějak sežene i ta asijská verze, ne? :) Jen s titulkama by mohl být problém - vystačil bych si i s čínskýma, pokud se tam nebude mluvit jako se obyčejně v těchto typech filmů mluví... jenže to asi bude :) Však on to někdo přeloží... Já bych pak taky rád tu čtyřhodinovou verzi, tohlé téma mě zajímá...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Wrrr...:-/
    ;-)
    "Red Cliff" is written as a four-hour film. For Asian territories, the pic is to be split into two parts, with the first released in July in China, Hong Kong, Taiwan and Korea, and October in Japan.

Auds outside Asia will get a single movie, expected to clock in at 2½ hours, coinciding with the release of the second part in Asia in December next year.

Ne že by mě to rozhodnutí šokovalo nebo tak, ale radši bych si to dala komplet a nadvakrát...;-)
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    Hmm, tak že se natáčí něco jako Red Cliff jsem netušil a už se těším (a jsem zvědavý jak se Kaneshiro zhostí role mého oblíbence Zhuge Lianga :))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    trailer k The Warlords:
    http://youtube.com/watch?v=ZOTGdfbCv3w

(a trailer k originálu - Blood Brothers, 1973 - http://youtube.com/watch?v=ZXRGbUn5GsI)

MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Taky zas takovej přehled nemám, ale v tuhle chvíli se docela dost třesu na Warlords (remake Blood brothers)
    ,

...na Forbidden Kingdom (http://www.youtube.com/watch?v=hE7ny2bfXF0)

- a samozřejmě The Battle of Red Cliff (John Woo)

...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ja popravde netusim co za poklady se v blizske dobe rysuje - pokud neco doporucis budu jedine rad :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jen tak, aby řeč nestála - na kterou z "upcoming" záležitostí, co máte v merku, se momentálně asi tak nejvíc těšíte?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Co konkrétně myslíš? Tu sérii od Intersonicu (Nezdolné trio, Spojení Shaolinů, 36. komnata Shaolinu, Návrat do 36. komnaty Shaolinu, Pět zbraní a Nepřemožitelný Shaolin)?
    Jestli jo, pak všechny ty filmy jsou IMHO "must see/must have" kousky (SB klasika), navíc ve velmi slušný kvalitě (Celestial releases) a originální znění tam je...
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    ty shaolini co prodavaji v levnych knihach da se to? je tam originalni zneni?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Propos - existujou nějaký zažitý český překlady pro jianghu, wulin a jiný wuxia-related termíny?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Tak jsem dokoukala Ashes of Time...
    Prazvláštní film. Ale zabral.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    nj no david chiang je taky sympatak k pohledani :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Cožpak o to, Ti Lung je zatím jedinej člověk, kterej v mejch očích dokázal ve společných scénách zazdít pochodující charisma jménem Chow Yun Fat...:-)
    Ale jakmile se vedle něj postaví David Chiang (ať už v kterýmkoli jejich společným filmu) a nahodí ten neopakovatelnej "swordsman-kterýmu-zrovna-uletěly-včely" výraz, tak fakt nevim...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MAEDHROS: film neznam ale pro delicious ti lunga mam obecne slabost :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Zrovna si tak reprízuju Have Sword, Will Travel a napadlo mě hodit jsem takovou klasickou, nijak prudce originální anketu...
    D. Chiang a Ti Lung byli svýho času hodně populární dvojka a před kamerou jim to klapalo ohromně... Ale většina lidí, který jsem slyšela se k tomu vyjadřovat, má přece jen jednoho z nich radši (obvykle Ti Lunga)...
    Já osobně si vybrat nedovedu, ale zajímalo by mě, co vy na to.
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    aj. ceskej dabing bolí. ale stejne bych to bral:)
    RADECACEK
    RADECACEK --- ---
    Pharao: Zrovna na rapidu jsem ho někde našel a mám ho, stejně jako UF 1 a 3 a Red Force.) zkusím to ještě někde najít, bohužel ale s českým dabingem
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    Schanim naky japonsky karáčo filmy z 80let z prostredi velkomesta. Neco jako Ultra Force 2? Nemate nahodou nekdo UF2? Na torentech ani na rapidu to neni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam