• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Originál ci!
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Všechny zdaleka ne...;-)
    Nehledě na to, že mně spoily až tak zásadně nevadí - v případě kvalitních bojovejch scén tuplem ne...:-) Třeba kočičáka jsem si náramně vychutnala - o řežbě mezi studenty konkurenčních škol nemluvě...;-)
    Královsky jsem si je užila všechny...:-)
    Originál znění, zaplaťpámbu...

Jj, scéna s vepřovejma nožičkama je tuze pěkná...:-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: A měla jsi z Butchera vůbec něco, když sis předem všechny akční scény vyspoilovala? Kočičáka, a Lam Ching-Yinga s vějířem, a vůbec? (-;

(Rychle jsem to přelítnul, a scéna s vepřovejma prackama je prostě geniální. (-; )

Máš originální zvuk nebo jako já dabing (fuj fuj)?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Young Master a Magnificent Butcher konečně zhlédnuti...! Hurá! :-)

Magnificent Butcher vyhrává o prsa Sammo Hunga - a taky o choreografii, která IMHO dávala prostor k exhibici i jinejm osobám, než Sammovi (i když Sammo je sammozřejmě "těžištěm" celýho filmu, wtz)...;-) Young Master je sice úžasnej mj. i díky tomu "chanocentrismu" (Jackie je prostě formát...:-)), ale cesta, kterou se vydal Magnificent Butcher mi dřepne víc...
    Což teda nemění nic na tom, že se mi ohromně líbily oba ty filmy.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Pro ty, co nechoděj na wuxiasociety fórum - zas nějaký nový fota z An Empress and the Warriors... A vypadaj moc pěkně.
    http://wuxiasociety.org/forum/viewtopic.php?t=2069&start=60
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Shaw Brothers action figures... A vypadaj docela pěkně:
    http://toysrevil.blogspot.com/2007/03/post-nycc-2007-shaw-brothers-16.html
    RADECACEK
    RADECACEK --- ---
    Já mysllím, že jo, protože tam je ten Američan... bohužel já se stále bojím, že z toho bude patlanina, jelikož se bude hodně překrývat komediální Jackie Chan a vážný Jet Li, po The myth jsem pořád na vážkách, snad to dopadne alespoň snesitelně:)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    PIETA: ja se nechci vsazet, ja to chci videt v kině :D
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Dragon Inn/Dragon Gate Inn - 1966
    http://www.imdb.com/title/tt0060635/
    Prima old-school záležitost... Hrozně se mi líbil soundtrack, ta opera z toho táhla na hony daleko, co do použitejch nástrojů, způsobu instrumentace i pokud jde o způsob, jakým zvuk zdůrazňoval dění na plátně... Ne že bych se v tom vyznala, ale přesto (nebo možná právě proto...;-)) jsem každou chvilku čekala, až některej z hrdinů začne chodit takovým tím rázným, dlouhým bojovnickým krokem (připomíná mi to chůzi čápa, čert ví proč), rozhazovat rukama a koulet očima. No boží.
    Choreografie sice nijak extra sofistikovaná (taky jsou to hluboký šedesátý roky), ale souboje rozhodně nebyly nudný... A i na poletování, odrážení šípů a chytání vrhacích nožů mezi jídelní tyčinky došlo...;-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    FALLIE: O kolik se vsadíš, že ne? (-;
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    nevite, estli pujde Forbidden kingdom do distribuce v CR?
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MAEDHROS: tak na to se sakra tesim, na Forbidden kingdom teda taky, zase ma smysl se koukat na filmy :D
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Kung fu baba! Jo! (:
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAEDHROS: jojo, to minuly tyden probehlo hofalem :) letosni rok zacina nadejne :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jo, a z tohohle traileru jsem si taky málem cvrkla blahem, že to tak musím říct...:
    http://youtube.com/watch?v=4lTbFcHWJEo
    (Chocolate)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    SEEKER: Taky k tomu pořád ještě přistupuju spíš opatrně, ostatně má se jednat částečně i o rodinnou podívanou, pokud vím - ale ten trailer mě docela navnadil...
    No a Jet a Jackie... *mlask*
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    teda ten jackie v tom traileru vypadá fakt vtipně s tim hárem. no myslim, že by z toho mohla vyjít i pěkná blbost, ale podívaná to bude asi určitě slušná. též se docela těšim...
    PIETA
    PIETA --- ---
    To vypadá pěkně!
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAEDHROS: taky se zacinam tesit :))
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    waa, Liu Yifei... tak to se taky začínám těšit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam