• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    teda ten jackie v tom traileru vypadá fakt vtipně s tim hárem. no myslim, že by z toho mohla vyjít i pěkná blbost, ale podívaná to bude asi určitě slušná. též se docela těšim...
    PIETA
    PIETA --- ---
    To vypadá pěkně!
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAEDHROS: taky se zacinam tesit :))
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    waa, Liu Yifei... tak to se taky začínám těšit :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Forbidden Kingdom - promo-plakáty:

...a novej trailer:
    http://movies.yahoo.com/feature/theforbiddenkingdom.html?showVideo=1

Asi se začínám těšit...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    SEEKER: Leeho filmy jsem zatím viděla jen dva... Bruce sám byl prostě úchvatnej, ale přiznám se, že na Venom filmech nebo některejch filmech od Lau Kar Leunga ujíždím o dost víc.
    Ale to nemění nic moc na tom, že Bruce skutečně rulez... A jeho projev je opravdu nezaměnitelnej.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Tak se mi tedka stahli Warlords, ceske titule na tuto verzi jsou, tak jsem na to docela zvedava :))
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MAEDHROS: to si myslim, že film bude parádní, jak jinak s Leem. Mě čímdál víc fascinuje, jak jsou jeho filmy odlišné od ostatních kung-fu kousků. On opravdu promyšleně pracoval na mytologizaci sebe sama a je fakt neuvěřitelné, jak to vyzařuje z toho plátna. Jasně, že je to podporovaný i strukturou děje, typem hrdiny, jakého představuje a v posledku i formou (v jeho filmech se třeba při soubojích dost málo střihá, aby bylo vidět, že to všechno opravdu On), ale hlavně ten jeho projev - jak se například po úderu sám zastaví v určité pozici, jako by ještě doznívala jeho síla a ničivost a on sám dává najevo, že si je svých (super)schopností vědom.
    No prostě mu to fakt žeru :D
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    SEEKER: Poohlídni se po ní, film je parádní a bonusy velmi sympatický...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MAEDHROS: hm, doufám že ji ještě seženu. zjistil sem to teprve nedávno, že vyšla a hlavně jsem ji ještě neviděl.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Teprv dneska jsem si konečně udělala čas na tu Cestu draka - a koukám, že je tam i komentář od Beye Logana. Fajne...:-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAEDHROS: hmm, tak koukam, ze spis ja ztracim pojem o case, vyslo to uz minulou stredu, ale sem tam jsem ho jeste zahledla.
    vetsinou se divam sem http://www.google.com/calendar/embed?src=c1j6ev50hubbm37ks0abr3kvag%40group.calendar.google.com&mode=MONTH&gsessionid=-FXbDcsG1ZQ
    nebo sem http://sweb.cz/PetrDavis/index.htm
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    HITOMI: Kterou středu? :-) Já mám pocit, že jsem ho kupovala už někdy o víkendu...:-) Ale můžu se mejlit, nemám teď moc pojem o toku času...:-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAEDHROS: Hrdina vysel ve stredu (u Sportu), Fist of Fury vcera :)
    oboji je uz doma ^_^
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Možná jste to zaregistrovali, ale pro jistotu - od včerejška je na stáncích k dostání Fist of Fury. Opět Vapet.
    A zahlídla jsem i Hrdinu - což je ale už delší dobu. Vyšel myslím jako příloha deníku Sport nebo něco na ten způsob - ale ve většině trafik, co znám, prodávaj ty DVD zvlášť, takže šance snad ještě je, pokud by ho někdo za levno chtěl...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SAREVOK: Jo, sorry za delay, nasel to sam :) Maji ho (JY) tam snad skoro celyho... (btw, ja koukal na tu 40 dilnou), je tam snad jeste 45 dilna v kantonstine (bez eng tit, jen s mandarinskejma, tak procvicuj).
    Jinak az po navratu uvolnim misto doma (ted 1G ze 3T volnych), tak mam v planu dotahat ho kompletniho. I kdyz takova Flying Fox me na prvni pohled moc nezaujala, tak jsem ji zatim netahal.
    A kamarad chce abych mu tady koupil aspon prvni cast Return od Condor Heroes na DVD. Akorat sem uz zase zapomnel jestli to chce hrany nebo animovany...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    SAREVOK: jj, d-addicts to jisti :)
    ale i tak diky za link, dam si do fronty.
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    BIDLO: teda předpokládám, žes měl na mysli tohle, ono totiž existuje více děl stejného názvu... ale tahat přes eMuli 13G, ehm :/

aha, d-addicts :)
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    BIDLO: btw, odkud to stahuješ? Že bych se taky po čase taky zas na něco podíval (říkal jsem si, že bych si od Jin Yonga něco přečet, tak se nejdřív mrknu jestli to má cenu). I když, pokud je to kantonsky, tak to pro mě trochu ztrácí na zajímavosti, ten název ale každopádně vypadá jako pchu-tchung-chua (ale co vlastně řeším, rozumět tomu nebudu stejně - až tam zase začnou vytahovat názvy různých bojových technik a pasáže v klasické čínštině... :))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Two Champions of Shaolin - rozjezd slabší, ale závěr to spravil. Navíc je tam hodně Lo Menga, to je vždycky výrazný plus, na toho chlapíka je radost se koukat...:-) 7.5/10
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam