• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    Velice mile mě překvapila druhá polovina akční pecky Flash Point (2007) ...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Těžko říct, jak dobrý nebo špatný to je/bude, ale obsazený je to *velmi* sympaticky.
    http://imdb.com/title/tt0882978/
    http://www.hkcinemagic.com/en/movie.asp?id=9536
    (Three Kingdoms: Resurrection of the dragon)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Lehounce OT, ale pobavilo:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ding_Hai_Effect
    The Ding Hai Effect (traditional Chinese: 丁蟹效應; simplified Chinese: 丁蟹效应; pinyin: Dīng Xiè xiàoyìng), Adam Cheng Effect, Chiu Koon Effect (traditional Chinese: 秋官效應; simplified Chinese: 秋官效应; pinyin: qiūguān xiàoyìng), or Qiuguan Effect is a peculiar stock phenomenon that affects global stock markets.
    It is observed that whenever the Hong Kong actor Adam Cheng stars in a new television show, there is a sudden and unexplained drop in the market.
    :-)))
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    SEEKER: Dík moc. Teď už si to někde najdu.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ELDERIK:

česky to vyšlo jako Věčný bojovník

http://www.csfd.cz/film/229381-jade-warrior-jadesoturi/
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Nemáte někdo film Nefritový válečník? Sem z toho viděl pár kousků, a protože se mi to líbilo, tak zjišťuju co možná nejvíc informací. Co vim, tak je to euro-asijská spolupráce. Pokud si dobře pamatuju Finsko - Čínská. Hlavního hrdinu v jedný ukázce oslovoval jako syna kováře. Nevíte někdo aspoň originální název? Pod českym názvem se to špatně hledá :-(
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    The Warlords byli přesně takoví jak jsem doufala - tj. úžasní. Jen ty milostné komplikace mi tam trochu překážely... Mám sice pocit, že je to v podstatě "kanonická" součást příběhu - i když verzí asi bude celá řada, vím toho o tomhle incidentu poměrně dost málo - ale Peter Chan to mohl klidně vynechat. Warlords "píšou" nejvíc, když se Pang a Zhao hádají o to, jestli vojáci budou žrát, ten milostnej trojúhelník to zbytečně brzdí (zrovna tahle část příběhu byla v Blood Brothers podchycená o dost líp)...
    Ale jinak - krvavý, špinavý a velice příjemný filmový zážitek. *mlask*
    PIETA
    PIETA --- ---
    BIDLO: Takže žádné žiletky? )-:
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    PIETA: nee, *Backpackers* co by taky clovek nechtel za 300,- Kc ze. Hostely uz za 500,- maji dokonalou klimacku, takze priste radeji dam bud to nebo treba net-cafe.
    PIETA
    PIETA --- ---
    BIDLO: Tokio Hostel, to znám! (-:
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    myslíte že to někde mají v HD ripu?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Shaolin Soccer je úžasná záležitost - jsem jím okouzlena od té doby, co jsem ho kdysi dávno viděla u kámošů na koleji...:-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Jeee, Shaolin soccer, ten jsem nedavno videl v jednom tokijskym (smradlavym) hostelu na videu :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Anketu s přehledem vyhrál Shaolin (ne že by mě to překvapovalo, ale tak nějak jsem doufala, že Wudang na tom bude o něco líp...;)).

Nová anketa - zvířecí styly... K pětce tygr/leopard/jeřáb/had/drak jsem přihodila i kudlanku a opici, ať je to pohromadě...:-) Pokud vám v anketě nějaká bestie chybí, ozvěte se...:-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Já to říkal celou dobu, že jsou divný.
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    supr :-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Napadlo by mě, že by nebylo od věci vést v záhlaví menší přehled toho, co se případně v dohledný době chystá v TV...
    Takže pokud zmerčíte v TV programu něco, co v záhlaví není, neváhejte se ozvat...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    San tau jin zi lei saam (AKA The Hero of Swallow) - 8.5/10, minimálně...
    Yuen Biao je prostě sympoš. A co se příběhu týče, rozhodně je to jeden z těch, co "vezmou za srdce", i když zezačátku se to tak netvářilo - aspoň já neměla zpočátku sebemenší podezření, že z toho nakonec bude tak parádní nářez.
    Jo, a tenhle film mě zas o něco víc utvrdil v tom, že Eddie Ko je jeden z těch lidí, který stojí za to mít v merku...

Kung Fu Hustle - Fascinující, jak dokonale to funguje ve všech rovinách - dramatický, lyrický, komediální, akční, metažánrový...
    Stephen Chow je génius...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Tony Leung obvykle nezklame...;-) No a mně osobně se velmi zamlouvá i Cao Cao.
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    MAEDHROS: možná je to jen tou fotkou ale Takeshi Kaneshiro se mi v roli mého oblíbence Zhuge Lianga nějak nepozdává... ale Zhou Yu (což byl druhý hlavní "mozek operace") vypadá skvěle...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam