• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    SEEKER: Samozrejme kitanuv. Puvodni je tusim serial, kazdopadne je na FSS2. Ale je toho spousta takze se mi to tahat nechce...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PETGRIDUS: Ořez na 4:3, předpokládám...?
    Každopádně, pokud tam chybí čínský znění, asi to nechám ležet v regálu.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    CHE_GUEVARA: jako ten kitanův nebo některej původní? no tak či tak se po tom poohlédnu...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    PETGRIDUS: a je už tam jackie aspon pořádnej stuntman? :)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    Tka ja jsem se nedavno dival na the police story stazeny z trezzoru...jako jackie tam ma solidni kousky...mozna kdyby me nevyprudilo to ze cesky dabing byl asi jen tak v 60% filmu a zbytek cinsky, tak bych to tak casto nepreskakoval na "skopiciny" ale takhle ve mnou sestrihane koncentrovane verzi to bylo fer :-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    stoji to 39 ale je to docela zabavny nebo sem mozna ja uz tak zvracenej :)))))
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    doufam ze to stoji tak desetikacku na dil...
    jinak tedka v tech levnych DVD u casopisu ze Zatoichi...i kdyz je to trosku OT tak myslim ze je to fer koupe co by nid´kdo nemel promeskat (teda doufam ze je tam jap stopa s titulky, nejak jsem to nestih prozkoumat)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no jako cetl sem na csfd ze kvalita obrazu nic moc ale tohle je fakt hruza uplne mi to pripomnelo eru vhsek jak za komancu......zatim jedu tu fantastic mission.....konkretne tady by mel byt anglicky,cesky,madarsky zvuk....anglictinu sem nezkousel...titulky jsou jen madarske
    ale opravdu ten obraz je otresnej
    litaj pres to duchove...takovy ty cary jako ve spatnych kopiich:)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PETGRIDUS: Jackie sem patří za všech okolností, A nebo B...;-)
    Každopádně díky za varování.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    PETGRIDUS: určitě napiš, sám váhám, zda tyhle kousky zakoupit. že to budou zlý filmy o tom nemám pochyb, ale přeci jen, je to taková trochu raritka. jo a jak je to tam s těma zvukovejma stopama? jen českej dabing a maďarština? anebo i eng popřípadě origo?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    asi by to melo patrit spis do b filmu
    ale dneska sem si koupil v LK 4 filmy s jackie chanem od interdomina
    a durazne vas varuji pred jejich nakupem :)
    kvalita obrazu jako kdyz mate tak stou kopii vhsky :)
    zatim sem si pustil film blaznive poslani
    v anglictine asi fantastic mission nebo tak nejak :)
    napisu pozdeji vice
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Game of Death je solidní doklad toho, že některé věci je lepší nechat, jak jsou, počkat si na to, až někdo vymyslí DVD - a pak to na nějaký DVD vrznout jako bonus...:-)
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    Velice mile mě překvapila druhá polovina akční pecky Flash Point (2007) ...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Těžko říct, jak dobrý nebo špatný to je/bude, ale obsazený je to *velmi* sympaticky.
    http://imdb.com/title/tt0882978/
    http://www.hkcinemagic.com/en/movie.asp?id=9536
    (Three Kingdoms: Resurrection of the dragon)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Lehounce OT, ale pobavilo:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ding_Hai_Effect
    The Ding Hai Effect (traditional Chinese: 丁蟹效應; simplified Chinese: 丁蟹效应; pinyin: Dīng Xiè xiàoyìng), Adam Cheng Effect, Chiu Koon Effect (traditional Chinese: 秋官效應; simplified Chinese: 秋官效应; pinyin: qiūguān xiàoyìng), or Qiuguan Effect is a peculiar stock phenomenon that affects global stock markets.
    It is observed that whenever the Hong Kong actor Adam Cheng stars in a new television show, there is a sudden and unexplained drop in the market.
    :-)))
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    SEEKER: Dík moc. Teď už si to někde najdu.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ELDERIK:

česky to vyšlo jako Věčný bojovník

http://www.csfd.cz/film/229381-jade-warrior-jadesoturi/
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Nemáte někdo film Nefritový válečník? Sem z toho viděl pár kousků, a protože se mi to líbilo, tak zjišťuju co možná nejvíc informací. Co vim, tak je to euro-asijská spolupráce. Pokud si dobře pamatuju Finsko - Čínská. Hlavního hrdinu v jedný ukázce oslovoval jako syna kováře. Nevíte někdo aspoň originální název? Pod českym názvem se to špatně hledá :-(
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    The Warlords byli přesně takoví jak jsem doufala - tj. úžasní. Jen ty milostné komplikace mi tam trochu překážely... Mám sice pocit, že je to v podstatě "kanonická" součást příběhu - i když verzí asi bude celá řada, vím toho o tomhle incidentu poměrně dost málo - ale Peter Chan to mohl klidně vynechat. Warlords "píšou" nejvíc, když se Pang a Zhao hádají o to, jestli vojáci budou žrát, ten milostnej trojúhelník to zbytečně brzdí (zrovna tahle část příběhu byla v Blood Brothers podchycená o dost líp)...
    Ale jinak - krvavý, špinavý a velice příjemný filmový zážitek. *mlask*
    PIETA
    PIETA --- ---
    BIDLO: Takže žádné žiletky? )-:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam