• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    Tak tu mám tři pozvánky na
    http://fss.omnilounge.co.uk/
    Lidi co mají schopnost udržovat si dobré ratio a mají dobré ratio na Soutěskách se mohou hlásit do pošty
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Lee Hoi San (hlavní antagonista z Magnificent Butchera, týpek s čírem v Young Masterovi, mnich, kterýho musel San Te porazit v 36. komnatě a mnoho, mnoho dalších úžasných rolí).
    Propos, Fung Hak On (zlý synek z Magnificent Butchera, thug bez číra v Young Masterovi, Pray v Last Hurrah, jeden z drnkalů v Kung-fu mele a mnoho, mnoho dalších úžasných rolí) tam někde byl taky.
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Jak se jmenuje ten, co tam používal Crow Nail? Povědomej...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Moc pěknej end fight ze Spiritual Boxera:
    http://youtube.com/watch?v=ovFQ76pLMPI
    (A je to i s přehlídkou shapes&forms...;-))
    PIETA
    PIETA --- ---
    Sympaťák.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Tak Wong Yu (Shadow Boxing, Spiritual Boxer aj.) to prej definitivně zabalil. Bylo mu teprve 53...

Škoda ho...:-/
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak jsem dokoukal mladeho tygra :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: peknej filmek
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Red Phoenix na youtube:
    http://www.youtube.com/watch?v=YBed-csyIUI
    Doporučuju - ujetý, poměrně roztomilý....a David Chiang.
    Zázraky nečekat, ale je to docela prima film.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    CHE_GUEVARA: Ok, dík. No kdybys měl pozvánku, to by bylo úplně úžasné :))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Tak nějak...:-]

Propos - nemá tu někdo zkušenosti s Black Market International? Plánuju tam jeden purchase - tak abych se nějak nepěkně neuťala...
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Jen na okraj, protože víc už tam nebylo? (:
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: no ten young tiger je zatim na tom o trosku lip jak ta fantasticka mise
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PETGRIDUS: Jo, tak nějak vypadaly ty Snake & Crane Arts... Jackie zápasící s okrajem obrazovky a tomu podobné laskominy. (Byl to RIP z novy, to jen na okraj...;-))
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    SEEKER: na odkaz bych musel zapnout operu a spustit stranku, tim padem bych musel projit vsechny nove, protoze pri pristim nacteni by se mi zrusili a ja bych nevedel kde jsem skoncil :-D. kazdopadne jsem se snazil to vygooglit a jen jsem nasel odkaz na ten stary, nefunkcni. Az to pujdu projit tak ti hodim link a podivam se jeslti nemam pozvanku...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    orezany to je
    ale zas jackie v roli zaporaka to se moc casto nevidi
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak sem si ted pustil young tiger a pripada mi to jak natoceny videokamerou to byla zas investice
    a to nemluvim o tom ze treba mluvi typek a na obrazovce je mu videt asi 5 cm obliceje
    si rikam jestli to nevydali nejaky recesisti nebo fakt nevim
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    No, já většinou taky ne...;-) Ale vadí mi tak nějak...z principu...:-) A občas to fakt poznat je - zrovna nedávno jsem sledovala ořízlou verzi Snake and Crane Arts of Shaolin a místama bylo tak zjevný, že kus obrazu chybí...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    asi sem lama ale nepoznam orez :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam