• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Tak si teď sjíždím "Girls with Guns" sérku In The Line of Duty (AKA Red Force AKA Police Assassins AKA Yes, Madam AKA Ultra Force :) a v každym díle hraje tenhle divnej týpek nějakýho béčkovýho záporáka. Netušíte někdo, jak se ten herec, co škrtí Cynthii Rothrockovou, jmenuje?

Tohle je z dvojky (ehm, tedy z toho dílu jak tam hraje rothrocková i yeohová, číslování je opravdu dost vtipná věc u těhle sérek). A omlouvám se za drobný OT, ale zase těch bojůvek je tu požehnaně, takže to sem vcelku patří...
    D_EVIL
    D_EVIL --- ---
    SEEKER: Diky moc. To je ono. Pokud se ti to povede nekde sehnat tak prosim dej vedet...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Tak jsem doháněl resty a zhlédl Flash Point. musim říct že mě to hodně zklamalo. víc se o tom rozepisuju u sebe v Planet Hong Kong, ono to ostatně zas až tak martial arts ani není, furt se tam jakože budují charaktery a kde nic tu nic.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ELDERIK: zrovna jsem se dnes prohrabával torrenty starých hk pecek a tohle je jeden z kousků který mám taktéž v pořadníku na stažení. tady je rozcestník, na několik torrentů, alespoň 2 verze tam jsou, jedna z nich Rmvb, druhá snad avíčko. jazyky jsem nezkoumal, tak doufej, že to nebude eng dubbed
    http://www.torrentz.com/search?q=the+storm+riders
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Nevíte náhodou, kde se dá sehnat film "The Storm Riders" (Fung wan: Hung ba tin ha). Ideálně s českýma titulkama. Dik moc.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    a ještě dodatek: na karagarze je živý torrent...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    SEEKER: tady jsou linky na pár torrentů, ale vypadají bohužel uhynule.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    D_EVIL: To budou asi Eastern Condors od Sammo Hunga, no sám se po nich poohlédnu, nevypadá to totiž vůbec zle!

http://www.imdb.com/title/tt0090956/#comment
    D_EVIL
    D_EVIL --- ---
    Prosim o radu mistni odborniky: Jedna se o film HK. Je to adaptace Tuctu spinavcu, se spoustou akce, mlaticek a vybornym soubojem na konec. Ja proste na tech 80. letech ujizdim :-)
    V prvni rade vi nekdo jmeno, popripade kde stahnout?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Týjo...
    Ashes of Time Redux
    ...vypadá to dobře:
    The first surprise about Wong Kar-wai's revamped, re-edited and rescored version of his 1994 cult wuxia classic Ashes Of Time is just how little has been changed. The second is how much these minor tweaks still have helped clarify the Hong Kong auteur's interpretation of Louis Cha's historical fantasy novel The Eagle-Shooting Hero, confirming that his most poetic, experimental film belongs not in the curiosity cabinet but on the big screen.

To asi budu chtít vidět - když si vezmu jak fajn je originál...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Stahuju, stahuju. Totiž chci říct, už jsou objednané.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Chystáš se na sequely? :-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Brave Archer je zajímavý film. V průběhu jsem pochopil, že se dívám na zfilmovaný román, a potom jsem dohledal, že to je Jin Yongův Return of Condor Heroes. Automaticky se mi to v hlavě srovnalo s jiným Jin Yongem, Sword Stained with Royal Blood, který jsem dokoukal nedávno. On totiž ten Archer ve dvou hodinách má vcelku srovnatelné množství zvratů a zápletek a srovnatelné množství postav, jako třicetidílný seriálový Sword. Jistě si představíte sami... (:

Fu Sheng je velký sympaťák, Niu Niu jako hrdinka je sympaticky aktivní (a krásně se ksichtí). Taky tam hrajou Venoms, někdo jiný než já by zřejmě i poznal, kteří to jsou. (: Dál figuruje útočná hudba, magické háje kvetoucích švestek, lebky s proraženýma otvorama, a všeobecná kungfu mela.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jink-jink. Bruce byl zvyklej na hollywoodský platový podmínky...;-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    A proč to nedopadlo?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Pro ty, co nesledujou KFcinema fóra - tohle je fakt mňamka...:-)
    Nějaký test shoty z doby, kdy Bruce Lee vyjednával se Shaws...

A nějaký záběry pořízený na natáčení Blood Brothers...

(obrázky nahodil teako170 - a link na příslušný thread: http://kungfucinema.com/forums/showthread.php?t=5689)

Škoda, že to s těma SB nedopadlo... Mohla jsem dneska Bruce mít o dost radši...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Není to vysloveně ani MA ani wuxia, takže tady jen okrajově:
    Devil & the Ghostbuster je strašně roztomilá kravina. Nějaká ta bojůvka se tam taky objeví (a není vůbec špatná, klidně toho mohlo bejt víc), ale jinak je to v první řadě ghost flick.
    Hodně se opisovalo. Myslím, že hlavně z Chinese Ghost Story...
    Propos - místama je tam fakt boží muzika. Zajímalo by mě, odkud je vykradená, zněla mi dost povědomě.
    Fandům HK ducháren by se to mohlo líbit.
    Podrobněji (a s obrázkama) v Planet Hong Kong auditku.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    D_EVIL: 'kuju
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MAEDHROS: podám, ale musim si najít náladičku to v klidu zkouknout. jsem klasicky rozkoukal film místo učení se... nějak si teď o zkouškovym ty filmy neumim vychutnat
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Na Ming Jian si taky brousím zuby už nějakou dobu... Podej report. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam