Three kingdoms torrenty jsou na d-addicts
D-Addicts :: View topic - [Jiang Hu] Three Kingdoms 2010 eps 01-04 of 95 English Sub
http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_89291.htm
Jinak JH dělají fakt dobré titulky, i když já osobně oceňuju každého, kdo je ochotný to nám, kdo v čínštině a jiných asijských jazycích dost plaveme, zprostředkovat, i když si člověk třeba musí domýšlet. Už jenom to natajmovat je hrozná fuška! A pak mě může dožrat, když si koupím oficiální dvd a ty titulky jsou tak strašný, že neznat ty amatérský, vůbec netuším, která bije :((((((
Jinak ano - Khitani - zvlášť od Yang Warriors :) Celou dobu jsem jim fandila. Ten čínský přístup (dobře, Benátčani i staří Řekové to občas dělali taky), že úspěšného generála zavřeme, nebavíme se s ním, nedáme mu potřebné věci pro armádu, aby nás mohl bránit, protože by mohl být moc úspěšný, a to nás, úředníky děsí, tak u toho vždycky soptím vzteky!
V ROTCH mi teda nejvíc vadila Huang Rong se svýma dcerama, ty bych umlátila z fleku!!! Zvlášť po tom, co v LOCH hrála Rong-er moje super oblíbená Zhou Xun. Ten seriál je vůbec super - konečně mi někdo natočil aspoň trochu něco o mém oblíbeném Temudžinově generálovi Zhebem (našla jsem asi 8 přepisů toho jména, grr!).
Jinak tu novou verzi LOCH jsem ale morálně nezvládla.
Tangy jsem zatím moc nezkoumala, ale Heroic Ones je skvělý film. No dobrá, přiznávám, že pro duo David Chiang - Ti Lung mám ohromnou slabost, akorát to musím vždycky zkouknout od konce, abych zjistila, jestli mi je tentokrát třeba nenechají přežít :)))