• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, víte někdo něco bližšího o Hua Pi 2 (Painted Skin 2)?

Vygooglil jsem nějak málo a snad to mělo už i dávno vyjít? o.O
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    DARJEEL: tak sem pane kdyžtak posílejte i ty fajlštůby pls.:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MUTHA: jj, tak jsem to bral a už na večer tahám exekutionéry, ale našel jsem si to separé na filéštůbe, na tom blogu dává ke stažení jakejsi 10 minutovej výsek, jak jsem pochopil tak asi nějaký pilotní bojový scény...
    i tak fajn stránka, jen jsem se chtěl ujistit, že jsem něco kardinálního (rozuměj odkaz na down) nepřehlédnul ,)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MUTHA: hele, ale to jsou jen výseky z bojových scén, ne celé filmy... ?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Úplně to vidím... Krteček v shaolinským klášteře!
    HATOR
    HATOR --- ---
    MUTHA: On je nějaký díl Krteček a kung fu? Povídej :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Mortal Kombat je náhodou super...:-)
    Guilty pleasure jak prase...:-)))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MAEDHROS: já to dostal jako divko, jinak jasně, ta čeština je zlo... ne, ultrazlo! :))

(já teda nemám rád dabing obecně, imo to kazí atmo jakýhokoliv filmu - vyjímky samozřejmě existují, když se to fakt dobře povede :)
    GAF
    GAF --- ---
    MAEDHROS: panejo, dobrá legenda. Líbí se mi, jak přemýšleli, že se dějou věci doopravdy i mimo zaběhnutý "rádoby řád". A i v průběhu filmu tohle téma postavy občas příjemně nakousnuly.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    GAF: Legenda o Bílým hadovi je prostě o lásce, který není přáno. I v těch verzích končících výstupem Bai Su Zhen na nebesa nakonec není jí a jejímu manželovi a synovi souzeno zůstat spolu. V těch drsnějších verzích zůstane uvězněná v pagodě, myslím.

DARJEEL: Já bych teda radši šla do titulků, dabingy čínskejch filmů jsou ultražíravý ultrazlo.
    GAF
    GAF --- ---
    MAEDHROS: jakto?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    dík, aspoň se nemusím srát se sháněním titulku, když to mám doma na divku v češtině... ale škoda tý čínštiny, je v originále fakt zábavná :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    DARJEEL: Jo, mám ten pocit.

GAF: On hlavně ten zdrojovej materiál nemá extra ukázkovej happy end...
    GAF
    GAF --- ---
    MUTHA: ten white snake nemá tak docela happyend o.O ...a přesto to občas byl až dost slaďák. No každopádně díky za referenci, taky jsem se poměl, rozhodně jsem to rád viděl.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ještě dotaz na odborníky... magnificent butcher je do češtiny přeložený jako kung-fu nářez? Je to stejný film?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MAEDHROS: no jestli je to love or hate, tak je mi to jasný.. bezva, dík :)))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    DARJEEL: Chow je velmi hongkongskej a zároveň velmi svébytnej, IMHO je to love or hate případ (já se zamilovala na první výkop, teda).
    Každopádně je God of Cookery úžasně ujetá záležitost. Prostě Chow...:-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MAEDHROS: shaolin soccer jsem neviděl, ale láká mě tady to netradiční zpracování.
    A dělal to tedy stejný člověk jako toho kuchaře, jo? a-ha! :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    DARJEEL: Jestli se ti líbila Kung Fu Hustle nebo Shaolin Soccer, skoč po tom. Méně "učesané", ale pořád je to Chow...:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam