MAEDHROS: Já už to říkala - mně lítání jako takový nevadí, ale mám ho ráda pokud možno na hraně téměř uvěřitelnosti. Samozřejmě chození po vodě a skákání po vršcích bambusů je kapku over the top, ale když se to dobře natočí, tak to beru (jak Hero nesnáším, tak ten souboj na vodní hladině byl skvělej, seděl tam, ladil mi, například - další film, kde oceňuju víc formu než obsah :)). Spíš že poslední dobou je to "tak co bychom tam ještě dali, co ještě nebylo, aby to vypadalo ještě víc over the top". Nevím, jestli to vysvětluju správně, prostě - jsem ráda, když z toho souboje vidím i něco jinýho než rozmazaný lítající šmouhy a cákance tekutin :)
Viděla jsem třeba nějaký záběry z natáčení SPL - při koukání mi vůbec nedošlo, že by Donnie Samma nemusel unést v té závěrečné bitce, a pak tam Sammo lítá taky na drátech, a přitom je ten souboj úplně "jako doopravdy", jako ten s Jacky Wuem předtím. Samozřejmě do fantasy nějaké to lítání patří (v PS2 je moc krásně udělaný ten pták, to se jim fakt povedlo), to neříkám, že ne, ale prostě - je wire kung fu a wire kung fu a holt se to musí umět jako všechno :)))
Jak říkám, nemám nakoukáno a ten přechod do jianghu jsem asi nečekala, což jsem pochopitelně měla, proto mě to zarazilo a nedokázala jsem se skoro až do konce vyladit na tu jinou vlnu.