• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Hah. The Four jsou vážně bejkárna. Nicméně bejkárna, jež o sobě ví (aspoň doufám), že je bejkárnou, a u který se fakt těším na sequel...:-)
    (Liu Yifei a holčičí Wu Qing mi tam poněkud vadí pořád, ale dala se přežít, protekční květinka. Ono z ní možná ještě něco bude. I když k uzívání nudná je pořád.)

Jen by to chtělo víc Tie Shoua. Tie Shoua není nikdy dost.

Wong působil poněkud unaveně, ale pořád je to Wong.
    A konstáblové se mi (až na Wu Qinga - či přesněji až na Wu Qing) dost zamlouvali všichni.

Kdo mě ovšem bavil bezkonkurenčně nejvíc...
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: Dík. No, snad to bude dobrý. Už by to chtělo něco ke koukání :)
    Doufám, že stihnou letos i ten film Monkey King - na Chowa jako nefritového císaře se těším moc.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jo, podle všeho je to to, o čem se šuškalo jako o remaku Flying Guillotine. Jmenuje se to ostatně Xuedizi.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: To mají být něco jako Flying Guillotines? Huang tam po delší době zas vypadá normálně, teda :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Ten teaser moc slibně nevypadá - ale i tak jsem docela zvědavá, co z toho nakonec bude...
    《血滴子》首款3d預告片 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QBYhtBQWaoQ
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jj, hospitalizovali ho už málem před rokem. Dost se ale kolem toho špekulovalo a mlžilo. (Aspoň tehdy...)
    Každopádně se teď v domě s pečovatelskou službou (snad to nepřekládám blbě) zotavuje po poměrně masivní mrtvici. Eric Tsang a Leung Kar Yan ho tam nedávno navštívili.

Padl návrh na fandovskou "get well card"... Jestli to vezme do pracek Kung Fu Bob, bude to cool.
    Viz link.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Gordon Liu se zotavuje po mrtvici.
    Pokud se chcete připojit k jednomu kolektivnímu fandovskýmu "brzo se uzdrav", kuk sem:
    http://kungfucinema.com/forums/showthread.php?t=18615
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Divácká povinnost, tohleto...:-)
    DRIVE (1998) - Mark Dacascos - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=eStmobszFi0
    HATOR
    HATOR --- ---
    Asi poslední, co se mi od Harka líbilo, byli Zu Warriors, i když to - jak jsem pochopila - byla nesmyslně sestříhaná verze pro bledé tváře, a ještě víc jsem ocenila po shlédnutí původní verze :) (Sammo je prostě boží!). Ty novější věci mi přijdou (a viděla jsem teda jen ty poslední tři) jaksi vymknuté, jako kdyby mu v půlce přidali prachy a film najednou uhnul někam jinam.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: Já nečekala van Gulika, ale docela bych ocenila nějaký akční, přesto míň ujetý zpracování. I fantasy se dá udělat smysluplněji :))))
    Co mě ale mrzí, tak to, že seriál byl v MU, jiný linky jsem nenašla a už jsem ho nestila získat, docela mě zajímalo i to jiný zpracování.

A znáš tu verzi s Peterem Ustinovem? Tuším Tajemný klášter se to jmenovalo - teda to bylo podle van Gulika, docela legrace :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    HATOR: ...já byla vysloveně ráda, že Tsui nezfilmovával van Gulika a místo toho natočil poctivou potrhlou rakvičkárnu. :-)
    (Jinak na tu debatu kolem D. Dee si ještě pamatuju...:-))

Za sebe můžu snad jen podotknout, že bez Pei Donglaie to tak jako tak nebude tak docela ono.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: Jo, to bude ono. Mně se ten první soudce nelíbil hrubě, a ne proto, že to bylo fantasy a ne slušná detektivka, kterou by si starej soudce už konečně zasloužil :D

MUTHA: A Flying Swords jsou teda fakt žalostný, ty nový. Stará Nová hospoda U Dračí brány je ovšem skvostná :)

A ano, ta Anděla je ta Hungova. Mně by nevadilo, že se mi ona nelíbí, ale vadí mi, že neumí hrát, proti ní je Liu Yifei Maggie Cheung :(((
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    To je ten prequel, o kterým už jde řeč dobu, anebo ještě něco dalšího?
    Angelbaby - není to ta, co to táhne/táhla s Huangem? Ono se to cpe před kameru?

Mno, uvidíme. Ten první Soudce Ti se mi líbil ohromně, třeba to nebude až takovej průser.
    HATOR
    HATOR --- ---
    Tsui Hark natáčí "mladého soudce Ti". Teda hrát má Kim Bum (ehm, doufám, že bude víc jako v Boys Before Flowers, než v Padam Padam), Feng Shao Feng, ALE taky ta poblblá Angelbaby, která vůbec neumí hrát. To už je jak v Americe - hlavně že je hubená a má blog o módě. Kruci, copak v JV Asii vymřely všechny hezký holky, co kromě hezkýho vzhledu ještě i umí hrát? Stejně to zas bude splácanina, v podlední době natáčí Tsui samý hrůzy. A soudce je moje oblíbená postava, chjo!

https://en.korea.com/blog/enter/movie/kim-beom-is-cast-in-tsui-harks-new-film/
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    HATOR: Mám v merku.
    HATOR
    HATOR --- ---
    Ale co je fakt dost dobrý, tak nový korejský veledílo Gabi (Koffee), s mým oblíbeným Joo Jin-Mu. Škoda, že ta gangsterská část za začátku je tak krátká - ale i pak to má grády :)

Ga-bi (2012) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt2321309/
    HATOR
    HATOR --- ---
    Hmm, tak Crystal Liu Yifei je v The Four ten nejmenší problém :((( Já vím, že ten komiks podle knížky vznikl (mám ho doma), ale pro film bych si představovala přece jen víc filmovější zpracování.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    NYA: mě se to moc nelíbilo, a hlavně ten konce mi přijde, jak když jim to skončilo moc brzy, tak na to lípli ještě kousek jinýho filmu
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Co si budeme povídat, přežrat se kungfu filmů se dá poměrně snadno :)

Ale ten wudang cos pastoval, to vypadá fakt dobře!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam