• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    http://www.kungfucinema.com
    http://www.shaolinchamber.com
    http://asiantitulky.tk
    Hong Kong Cinemagic
    The HK Actors Index
    Hong Kong Movie DataBase
    Ancient Tomb Sect
    Hong Kong Film Archive
    Shaw Brothers Reloaded
    The Girls Guide to Hong Kong Movies©...:-]

Wuxiasociety forum
    KF Cinema-KF Fandom Forum

Shaolin Society - najdete tam i minirecenze filmů, ale za pozornost stojí především sekce věnované historii kung-fu, bojovým stylům a zbraním...
    Bey's Blog - blog Beye Logana na stránkách Dragon Dynasty. Jak Dragon Dynasty, tak Bey Logan jsou jména, která by žádného martial arts/wuxia fandu neměla nechávat chladným...;-)
    Heroes of the East - blog (zatím) čtyř nadšenců věnovaný asijskému filmu (CZ & SK)

...tematicky spřízněné kluby...:
    [ Chambara / Chanbara - Samurai Cinema (Akira Kurosawa, Kihachi Okamoto, Masaki Kobayashi, Hideo Gosha.. a dalsi) ]
    Asijske filmy - japonske, korejske, cinske... tipy a doporuceni
    Planet Hong Kong

Diskuse je sice primárně o pohyblivých obrázcích, nicméně debaty např. o wuxia literatuře nebo komiksech jsou rovněž vítány...

----------------------------------------------------------------------------
    Martial arts & wuxia (a jiné žánrově spřízněné záležitosti) v TV:
    ----------------------------------------------------------------------------

9.1. - 22:25 a 10. 1. - 02:25, TV MGM
    Msta (Bao chou AKA Vengeance!)
    Herec čínské opery Guan Yulou je hanebně zavražděn - a je na jeho mladším bratrovi, aby ho pomstil.
    David Chiang prolévá i cedí krev a na svojí nekompromisní cestě za pomstou za sebou nechává hromady mrtvol a fůru v půlce zlomených, nedokouřených cigaret.
    Hong Kong, 1970.
    Režie: Chang Cheh; hrají: David Chiang, Ti Lung, Ku Feng, Wang Ping, Hoh Ban, Yeung Chi Hing, Wong Ching Ho, Chuen Yuen, Alice Au Yin Ching, Wong Chung, Cheng Lei, Chan Sing, aj.
    rozbalit záhlaví
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    PARASONIC: No von prave miluje starsi HK ale Versusu se strezi:)))Amater jeden:)
    PARASONIC
    PARASONIC --- ---
    KRYSA: to vis jsou lide kteri si libuji v trochu jinych vecech nez je Čeky Čan :o)))))))))))))))))))))))))-
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    PARASONIC: Nojo ale povidej to Faustovi-ten zadny moje obhajoby nebral na zretel:)))
    PARASONIC
    PARASONIC --- ---
    VERSUS = LUXUS :o)-
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    DERDEN: Cozeeeee??Spis obhajuj VERSUS:))
    DERDEN
    DERDEN --- ---
    tak ako kung fu ve filmech rullez!!!
    FAUST
    FAUST --- ---
    MUTHA: hahaha, neřekl bych to líp:))
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    FAUST: jj, nick si pamatuju :)
    FAUST
    FAUST --- ---
    DRAXX: [Cz][Cable]Faust... ale to leda pokud jsi ze starý crew, asi před čtvrt rokem jsem přišel o celou svou sbírku, nemám co shareovat a tak se tam ukazuju jen tak ze zvyku:)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    FAUST: na tom sedim 24/7, jakej mas nick? :) se mozna zname....:]]]
    FAUST
    FAUST --- ---
    chinatown
    FAUST
    FAUST --- ---
    KUA: co s ní?
    KUA
    KUA --- ---
    zrada a pomsta v barevne verzi? ;))
    FAUST
    FAUST --- ---
    seznam filmů, které tedy kdo vlastní se mi moc nezdá, zavání to potenciálními tunami vzkazů komu má kdo co poslat atd, což se mi rozhodně nechce:)) ad velká databáze na nevyužitém disku, každý, kdo to kdy zkusil, vám potvrdí, že je to nemožné, jsem jeden z těch nadšenců:)) ad home - navrhuju seznam odkazů na stránky s recenzema, profilama, tématickýma studiema atd, je toho na netu spousta... seznamy užitečných peer2peer programů, sítí a hubů, kde jsou kung-fu filmy k sehnání...
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    Me krome databaze nic nenapada ;-))

...ale jo, treba jeste nejake servery s recenzema...ale zadny neznam krome jednoho ceskyho o HK produkci...
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    nejaxxe mi tam opakuje slovo databaze....whatever..:]
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    Treba databazi toho, kdo a co ma, a taky kdy bude kde projekce (Praha, Brno, etc...) pripadne udelat nejakej marathon jednou za cas a mozna rict nekomu, kdo ma hodne velkej a nevyuzitej harddisk, ze by udelal jednu velkou databazi? :))
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    ale ne vyjimecne zadne slovickareni, ja si delal srandu jakoze s jakym home co udelat, kdyz tu zadny neni ani stary ani novy nacaty.

proste kdo udela nastenku, nehlaste se vsichni..;-)
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    s jakym home? ;0)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    MUTHA: Woe, si delam srandu - udelal jsem preklep, namisto Shantung jsem napsal Sahntung a hned je z toho nemecka slehackova kungfu bitka :)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    to je nemecky :D
    kazdopadne uz je mam :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam