• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    FAUST
    FAUST --- ---
    ISHIN: to myslím s tímhle klubem až tak nesouvisí, pokud můžu mluvit alespoň za české teamy, ke kung-fu filmu to má velmi daleko:) jinak ti ještě chybí spousta teamů, minimálně stunt people a Zero Gravity
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    PARASONIC: Nojono Versus dal novy vyznam slovu akcni kyc no:)))
    A s tou onibabou pockej tak par hodin---mne se to vali na disku uz asi rok ale ted si to dam;:))))
    PARASONIC
    PARASONIC --- ---
    jako Onibaba a spol sou super veci :o)-
    ale Versus je pro mne pojem :o)-
    krasnej kyc :o)-
    nadhera :o)-
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    PARASONIC: No von prave miluje starsi HK ale Versusu se strezi:)))Amater jeden:)
    PARASONIC
    PARASONIC --- ---
    KRYSA: to vis jsou lide kteri si libuji v trochu jinych vecech nez je Čeky Čan :o)))))))))))))))))))))))))-
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    PARASONIC: Nojo ale povidej to Faustovi-ten zadny moje obhajoby nebral na zretel:)))
    PARASONIC
    PARASONIC --- ---
    VERSUS = LUXUS :o)-
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    DERDEN: Cozeeeee??Spis obhajuj VERSUS:))
    DERDEN
    DERDEN --- ---
    tak ako kung fu ve filmech rullez!!!
    FAUST
    FAUST --- ---
    MUTHA: hahaha, neřekl bych to líp:))
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    FAUST: jj, nick si pamatuju :)
    FAUST
    FAUST --- ---
    DRAXX: [Cz][Cable]Faust... ale to leda pokud jsi ze starý crew, asi před čtvrt rokem jsem přišel o celou svou sbírku, nemám co shareovat a tak se tam ukazuju jen tak ze zvyku:)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    FAUST: na tom sedim 24/7, jakej mas nick? :) se mozna zname....:]]]
    FAUST
    FAUST --- ---
    chinatown
    FAUST
    FAUST --- ---
    KUA: co s ní?
    KUA
    KUA --- ---
    zrada a pomsta v barevne verzi? ;))
    FAUST
    FAUST --- ---
    seznam filmů, které tedy kdo vlastní se mi moc nezdá, zavání to potenciálními tunami vzkazů komu má kdo co poslat atd, což se mi rozhodně nechce:)) ad velká databáze na nevyužitém disku, každý, kdo to kdy zkusil, vám potvrdí, že je to nemožné, jsem jeden z těch nadšenců:)) ad home - navrhuju seznam odkazů na stránky s recenzema, profilama, tématickýma studiema atd, je toho na netu spousta... seznamy užitečných peer2peer programů, sítí a hubů, kde jsou kung-fu filmy k sehnání...
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    Me krome databaze nic nenapada ;-))

...ale jo, treba jeste nejake servery s recenzema...ale zadny neznam krome jednoho ceskyho o HK produkci...
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    nejaxxe mi tam opakuje slovo databaze....whatever..:]
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    Treba databazi toho, kdo a co ma, a taky kdy bude kde projekce (Praha, Brno, etc...) pripadne udelat nejakej marathon jednou za cas a mozna rict nekomu, kdo ma hodne velkej a nevyuzitej harddisk, ze by udelal jednu velkou databazi? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam