• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    MR_ANDEL: Bozska relikvie 2? Jestli to je to co si myslim, tak to teda nebylo nic moc...
    FAUST
    FAUST --- ---
    máš??
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    Tak sem se podival na ten Uder otevrenou dlani jakste stale doporucovali a jako nic extra i kdyz Datlovov feer typek:)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Oboje.
    Velmi divné i na HK. Hlavně je to na takové epické úrovni, že obyčejného kung-fu tam moc není, spíš létající meče, měsíční zrcadla, démoni a tak.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    no zs se tesim, az si zitra vyjdu na Klan letajicich dyk do kina, trochu si poplakat. v kincu to bude podivana si myslim
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    presne...je to ghostdog
    MEIDOG
    MEIDOG --- ---
    kecá...ten lekce nepotřebuje
    DREAMER007
    DREAMER007 --- ---
    MUTHA: Určitě kecá....
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    MUTHA: Malej borec:)
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    Thanx..

Sem tu jednicku normalne sehnal na videu od nejakyho brachovyho trinactiletyho kamose, kterej to nahral z novy, kdyz to tam kdysi davali. Ale na ty kazete chybelo poslednich asi 30 minut, takze nejhorsi, co se muze pri sledovani filmu stat. Dvojka, trojka ale super!
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    MR_ANDEL: Police story...

ed2k://|file|Jackie.Chan.-.Police.Story.avi|732108800|9F03439DC964B9FB4F1010E277458FC6|/

http://www.torrentbox.com/download.php/6110/Police%20Story%20%281985%29.torrent

Xvid...
    CD1 ed2k://|file|Police.Story.1985.XviD.AC3.CD1-WAF.avi|734388224|59F2E73ECF94A56D74418E26369F0F0D|/
    CD2
    ed2k://|file|Police.Story.1985.XviD.AC3.CD2-WAF.avi|734181376|8B99AFEEA7DDCACA1E2F45A920D80601|/
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    Police Story myslimze mam, ale asi jsem je nekomu pujcil
    Nicmene, kdyby chtej nekdo nejake vymeny, necht se mi ozve. Praha
    http://sbehal.webzdarma.cz/seznam_filmu.xls
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    MUTHA: Hehe taky bych se mu nebranil:)
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    Jezis ted bych resil spis kdo nam nagrebuje z vhsek filmy do kompu...me uz doma hnijou dalsi pekny flaky a jeste jsem to nevidel:)
    A pak bych zacal resit ty CRIPPLED MASTERS:)
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    JARIN: Tak naky sezeneme:)
    JARIN
    JARIN --- ---
    KRYSA: nemam zadne ftpko, kam bych to mohl vystavit...
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    Mam ted doma 2, 3..jeste jsem to nevidel, tak se chci nejdriv mrknout na tu jednicku, ale nevim, jestli to odpoledne vydrzim. Asi se budu mudet uspokojit Drunk mastrem a Rumblem in Bronx...
    Kdybyste ale nekdy to nekde videli, ze je moznost ty jednicky, dejte, pliz, info!
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    JARIN: Kua chlape!!!
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    Da se nekde sehnat Police Story 1 ?Nejlepe na videu...
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    JARIN: Prosiiiiim nasyp to nekam:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam