• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VANEK: ja to hazim do spamu ;D
    VANEK
    VANEK --- ---
    A koukám, že si přečetli Hasalíkův článek o vysvětlování, proč by jim člověk měl ty prachy dávat.

ZVIRATKO: Co si dát na stránky "Clanům neodpovídáme"? Nebo změnit adresu na podpora-ale-ne-zadosti-o-sponzoring@ ?
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    vidim, ze komunita online hracu akcnich strilecek v sobe skyta skutecnou nadinteligenci :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    POMOC dalsi... dneska je to koncentrovana demence...

From: s3t@seznam.cz
    Subject:
    Date: 23. ledna 2006 16:37:06 GMT+01:00
    To: podpora@starhosting.cz
    Reply-To: s3t@seznam.cz

Dobrý den,
    chtěl jsem zeptat,jestli byste sponzorovaly nás klan hypnot!X ve hře CoD.Hrajeme 3.ligu a chtěly bysme sponzory.
    Dohromady je 5.lig a my hrajeme 3. ligu jsme asi cca 350 klanu jsme 39. a usilovne se snazime dostat vis.
    Proc byste nás mely sponzorovat?chtěly bysme něco víc dokázat a na to je zapotreby mit sponzory.
    Co bysme chtely dokazat?chtely bysme se dostat na co nejlepsi misto v zebricku,a tim vam delat reklamu.
    Pokud sezeneme nejake sponzory tak bysme se chtely podivat i do zahranici a zkusit se proslavit.
    Naše stránky jsou www.hpx.unas.cz chtěly bysme je jeste trochu vylepšit.
    Doufám ze nám aspoň odpovíte.Děkuji předem za odpoveď.
    S pozdravem Tomáš Molnár(s3t).
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    omg :/
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    hehe a jeste jednou, je to "Re:" na predchozi prazdnej Predmet zpravy :))
    najdete 2 rozdily :D

Dobrý den jsme multi klan Dream Team DrT.Měly bychom zajem aby jste nám dělaly sponzora chtěly bychom po vás aby jste našim členům poskytly nějakou slevu na vaše zboží my vám za to dáme reklamu na naš weba budem pro vás podávat co nejlepší výsledky.Děkuji
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Uz me neba to sem pastovat... :)

Dobrý den jsme multi klan Dream Team DrT.Měly bychom zajem aby jste nám dělaly sponzora chtěly bychom po vás aby jste našim členům poskytly nějakou slevu na vaše zboží my vám za to dáme reklamu na naš web.Děkuji
    VANEK
    VANEK --- ---
    Věc: Uzavření vstupních dveří

Z důvodu úniku tepla v prostoru vestibulu budovy bylo přikročeno k uzavření jedné části vstupních dveří do budovy. Tato situace potrvá po dobu snížení venkovní teploty do minusových hodnot. Děkuji za pochpení nutnosti tohoto opatření.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    (prislo na soukromy email)

Dobrý den,
    při procházení webu jsem narazil na vaši stránku a rozhodl jsem se Vás kontaktovat se žádostí o zaměstnání. Vzhledem ke svým zkušenostem se domnívám, že bych mohl být platným členem Vašeho teamu.

S pozdravem
    XXXX

ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ;DD
    NASA
    NASA --- ---
    ISTEVE: to nemuze rict, neasi, to je trestny!!!
    :-))
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    QUANTI: O jakou quote slo?:)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    REDTIME: delam v hostingu
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    ZVIRATKO: uz sem se chtel dlouho zeptat, co to provozujes za server, ze ti porad chodit maily od klanu?
    TOMBSTONE
    TOMBSTONE --- ---
    QUANTI: pridal bych to jako dalsi quotu na lamera ;-)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ZVIRATKO: omfglol :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dobry den,

zajímalo by mě jakým právem bez mého vědomí se objevila na internetových stránkách http://lamer.cz/?item=home má přezdívka s mím textem z DC aniž bych předem o tom byla informovaná a dala k tomu to kroku souhlas? Žádám tedy o okamžité odstranění mé přezdívky z Vašich internetových stranek. A příště žádám o to, aby se mě bylo předem dotazáno zda muže k takovému kroku dojít!! Nepřeji si aby bez mého vědomí někde figurovala má prezdívka. Protože tohle jednání bylo protizákoné.

Děkuji za kladné vyřižení mé žadosti

S pozdravem {pyčinka_nejpyčinkovatější}
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    no tywe...
    Dobry den, chtěli by sme se zeptat jestli byste měli zájem sponzorovat nas klan eRoitic ' Team www.erotic-clan.wz.cz na ESL jsme 70 ale jeste jsme nikdy neprohraly hrajeme ruzne ligy a dari se nam na CB jsme 6v CR a taky bez prohry prosim o odpoved ( E-mail omfglol@atlas.cz ) Icq 227-313-653 nebo 292-115-777
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    pockejte az vam budou chodit maily od http://www.vesmirna-drubez.cz/

ROENICK
    ROENICK --- ---
    mno aštarovci sem rek bych az tak nepatrej, to uz je takovej kolorit, takova klasika ze uz to cloveka tak nak ani neprekvapi :)
    NASA
    NASA --- ---
    STEVEN: ty jo, takova bezva malova adresa, mi mrzi, ze jsem si ni nezaregistroval sam :-))
    slunecnicka.lasky@centrum.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam