• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den,
    dle telefonické dohody prosím o zaslání fotek v tiskové podobě (cca 3x
    zajímavá foto) z festivalu Out of Home 2007,.... pokud možno ještě dnes
    :-). Fotografie budou použity v novinách společnosti TOI TOI - "Noviny
    TLAČ".

S poděkováním

--

Gabriela Halamková
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    já bych řek, že se snaží dělat svojí práci a s tim, proč lidi odcházej, toho bohužel moc nenadělá. jeden preklep a jedno aby jste je detail
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    STEVEN: ale zase na druhou stranu je logické, že se rozhodl jít cestou nejmenšího odporu a vycházet z předpokladu, že u něj "chiba" není :o))
    STEVEN
    STEVEN --- ---
    OLEJOVKA: asi tak
    a nekdo kdo pise "aby jste" by imho ani nemel dostat maturitu...
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    STEVEN: možná by se krom pravopisu měl milý pan Mgr. Manager zamyslet PROČ ti lidé odcházejí o vlastní vůli a ihned (zjevně nastupují jinam)
    STEVEN
    STEVEN --- ---
    Vazeni kolegove,

Rad bych Vas pozadal, aby jste sdelili vsem svym podrizenym, ze standardnim ukoncenim pracovniho pomeru je VYPOVED. Odmitam davat lidem Dohody – je to mozne pouze ve vyjmecnych a oduvodnenych pripadech. Tento tyden se mi stalo, ze jsem propustil na ruzne zadosti jiz ctrvteho cloveka na dohodu (s okamzitou platnosti) – takto jde veskere me planovani do kytek, nemam sanci dodavat vcas odstatek lidi, kdyz nam takhle rychle mizi. Porad se breci, ze je lidi nedostatek. Kdyz podaji vypoved, musi u nas pracovat minimalne 2 mesice (coz je dostatecna doba na to, abych cloveka vyhledal a vy ho zaskolili).

Prosim o konzultaci ukonceni PP s personalnim oddelenim.

Dekuji za pochopeni
    Mgr. XXX
    HR Manager
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    dneska na firemní info mail

Ahoj,
    nějak mi blbne počítač, sehnala jsem starší a navíc ještě se starou poštou a dalšíma věcma. Přišel mi email asi odpověď ze seznamky, můžeš mi ho poslat ještě jednou? Já jsem na internetu chvilku a nějak mi to moc nejde, tak třeba poradíš :-)... ...

Marketa :-)

ozvi se.................
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Vážené kolegyně, vážení kolegové,

připravili jsme pro Vás jednodenní seminář Email - moderní způsob komunikace, jehož obsah byl sestaven na základě Vašich konkrétních potřeb. Bude se konat v sobotu 9.6. - daný termín jsme zvolili z důvodu vytíženosti oddělení po dohodě s paní ředitelkou XYZ. Vaše účast na tomto školení je povinná, potvrzení mi prosím zasílejte emailem nejpozději do 1.6.

--------------------------
    Nasrat...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KAREN: automat...
    KAREN
    KAREN --- ---
    odpoved na stiznost, ze mi prestaly chodit notifikace...

[ATLAS #EJU-39767-277]: Chyba: Mail
    Od: "HelpDesk ATLAS.CZ"
    To:

Dobrý den,
    Dekujeme za vasi pripominku, kterou v nejblizsi době zpracujeme. Vazime si toho, ze nam
    nám pomahate zlepsovat obsah a sluzby portalu ATLAS.CZ.

S pozdravem
    Vitek Wagner

Helpdesk portalu ATLAS.CZ
    mail: help@atlas.cz
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    to je ted nejaka nova moda???

pro okysliceni mozku je pouzita na okysliceni svalu.

Greetings,

You can tempt girl with tremendous? Look WWW | RXSHOP1 | NET. Replace | with .

Kocky zijici v byte ji maji ridsi nez kocky ve volne biokompatibilni a non biodegradabilni vlastnosti. Mozne jsou kostni
    za zvukem, aniz by musela hybat hlavou, a s velkou presnosti
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    svetlo zpusobuje charakteristicky zlatozeleny svit, ktery

Hello,

You may fuck feme covert with huge? See WWW \ RXSHOP1 \ NET. Replace \ with .

latkove vymeny, rustu, pohlavnich funkci a jinych zadni si okusuje.
    nez lide, protoze jsou schopne rychle zpracovat
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    coz me napada, ze by byla docela prdel zalozit klub "emaily vytrzene z kontextu" :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    KAREN: lol .)
    KAREN
    KAREN --- ---
    Dobré ráno,
    posílám překlad 2007/0825. U pozměňovacího návrhu 54 se mi podařilo vymazat pětku. Nevím, co s tím mám dělat, objevuje se tam jenom modře. Napíšete mi, prosím, kolik stran mám fakturovat?
    Zdraví ___
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    Dobrý den.

rádi bychom u vás, případně u žen i mužů ve vaší firmě, které zajímá vaření, dobré jídlo a pití, poptali pro červnové číslo prvního českého elektronického časopisu o jídle, pití a stolování AZ Gastro, recepty, zkušenosti, rady, postřehy, tipy a informace na témata pokrmy z telecího masa, jahody a třešně v kuchyni, jídla ze špenátu a čtyřboče (novozélandského špenátu), co připravit na dětské párty doma i na zahradě.

Vaše recepty uveřejníme na stránkách čtenářských receptů v časopise, který si zcela zadarmo, bez registrace a jiných podmínek můžete stáhnout na www.azgastro.cz , pokud budou jen trochu realizovatelné. V aktuálním dubnovém čísle najdete na 66 stranách 100 zajímavých receptů, mnoho rad, informací a tipů do kuchyně. Recepty, které nás zaujmou, vyzkoušíme, nafotíme a uveřejníme na redakčních stránkách a odměníme věcnou nebo peněžní formou. Podrobnosti najdete vždy aktuálně na www.azgastro.cz/recepis , kde také naleznete formulář pro zaslání vašich receptů a příspěvků.

Věříme, že vám svou nabídkou děláme radost a doufáme, že se vám časopis a případná spolupráce na něm bude líbit. Pokud ano, budeme velice rádi, když o tom povíte svým známým a přátelům.

S díky a pozdravem za redakci AZ Gastro

Zdeněk Platl redakce@azgastro.cz
    --------------------------------------------------------------------------
    Tento e-mail vám zasíláme na adresu, která byla vybrána z internetu, z databází nebo jiných veřejně dostupných materiálů či z příchozích zpráv, 1x za měsíc, vždy po vydání nového čísla. Časopis financujeme z vlastních prostředků a nemáme jinou možnost, jak vás o zajímavé příspěvky požádat. Pokud si nepřejete, abychom vám dále poptávku s tématy receptů do nových čísel zasílali (1x měsíčně), prosíme, sdělte nám to a vyřadíme vás z databáze.

Pro úspěšné vyřazení z databáze je důležité, abyste nám zaslali zpět text tohoto e-mailu, abychom z něj mohli vyčíst jméno firmy, jednotlivce, případně e-mail, komu byla naše nabídka na spolupráci zaslána. Nebo uveďte do e-mailu jednotlivce či firmu z textu, které chcete odhlásit, jinak nejsme schopni vás identifikovat. Vymazání z databáze probíhá ručně, proto uvedené údaje od vás potřebujeme. Děkujeme za pochopení.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    JIMMI15: :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    KETHAMINA: ahoj napisu to rovnou bez interpunkce... :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEXXA: mě to přijde uhozený ....

DEIKSAC: a to ještě za živa
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---