• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ALADAR42: ne, to není překlep, opravdu poptávám bakterie do jezírka, jen to hezky zní :)
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    QUAACA: Preklep?:D
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    Dobrý večer, paní Gxxx

Jak jsme se dnes osobně dohodli provedu objednávku bakterií a podám Vám zprávu
    Přeji krásný večer

Květuše W.
    provozní vedoucí
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Klasika:

Ahoj
    Jmenuji se Věra, viděl jsem váš profil dnešního a stal intrested na vás, budu také rád, aby věděli, že čím více a chci Vám poslat e-mailem na moji e-mailovou adresu, tak i vám můj obrázek, abyste věděli, na koho já jsem.
    Věřím, že můžeme přejít od tady!
    Čekám vera. (Pamatujte na dálku nebo barva není záležitost, ale láska hodně věcech v životě)
    Díky
    Vy inlove,
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    BETSABE: ale nakonec stejne neprodala :) http://aukro.cz/show_item.php?item=553990489
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    QUAACA:
    :DD nn, cizi pani a nevimkomu este, ale pojem "slusne kozene boty" me fakt dostal :)))))))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: to poslala kolegyňka celý firmě? :D
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den,

dovoluji si Vás informovat o tom, že na aukru prodávám slušné kožené boty a koženou kabelku.

číslo aukce: 553979255, 553990489.

Přeji hezkou neděli.

xxxx
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    přítelkině rulezz))
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    from kolega:

Až jednou přijdu na to, kdo tady to PRASE, které neví k čemu slouží záchodová štětka, tak mu princip používání nejdříve vysvětlím a pak mu tu štětku narvu do konečníku a zakroutím, aby si to dobře zapamatoval!!!

By mě zajímalo, kdo to po něm uklízí doma. Matka, žena nebo přítelkině/přítel???
    Nebo to u nich doma neuklízí nikdo a jejich hajzlik vypadá jako ten z filmu DESPERADO.

Já mám taky své úchylky, ale proti tomuto jsem nevinný panic, který ještě nepoznal radost z dobře odvedené masturbace !!!!

Radek Zadek
    KAREN
    KAREN --- ---
    hnedle ctyri... v takovejch chvilich proklinam zasilani dvouzpravovejch notifikaci na tlf... a taky by me zajimalo, jestli pani sekretarka na Ustavu translatologie nema problem s alkoholem;)))

Date: 17:58
    Byl zveřejněna nová doplněná mnohojazyčná verze Speech Repository pro tréning konsekutivního a simultánního tlumočení.

Date: 17:59
    Bylq zveřejněna nová doplněná mnohojazyčná verze Speech Repository pro tréning konsekutivního a simultánního tlumočení.

Date: 17:59
    Byla zveřejněna nová doplněná mnohojazyčná verze Speech Repository pro tréning konsekutivního a simultánního tlumočení.

Date: 18:02
    Byla zveřejněna nová doplněná mnohojazyčná verze Speech Repository pro trénink konsekutivního a simultánního tlumočení.

BETSABE
    BETSABE --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BETSABE: Jo ty chceš po paní, aby řekla co, kdy kde a jak a ještě to pak splnila, že?
    Hrůza!
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: pošli za mě paní Michale jedno velké *muck*!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    dneska je to fakt plodný
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    po chvili - opet pani Michala

Zkratka se mi snaze, lepe a rychleji mluvi primo s lidmi z distribuce nebo s umelci, nez s PR lidmi s presnymi plany v xls tabulkach. Je to potom takove... min "vykomunikovane" a vic "domluvene", jestli mi rozumite :)

Michala

KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: no tak ale to je jasné poměrně nepříjemné omezení v práci!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    .D praveze vubec nic, jen jednou ji ve slusnosti pozadala o jiny termin na rozhovor s nekym .D a ta pani ma ais total trauma boco... melo to teda este dohru, mnt
    KAREN
    KAREN --- ---
    no vážně, že si ty holky vjely do vlasů???
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: co dělá kolegyně Martina paní Michale?
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ta pani to myslela vazne!!!! a tento mail byl urcen v kopii me kolegyni Martine

Moc diky za kontakt - jen bych vas rada poprosila, jestli to priste muze byt bez kopie na sl. xxx (Martino, prominte:) ona me pak pomerne neprijemnymi zpusoby omezuje v praci :)
    diky a na Lindu se tesim, film je totiz bajecny!

Mejte se,

Michala

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam