• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    omyl email:

Ahoj Kláro,
    moc Tě zdravím a hlásím, že jsem si vzala z Tvých výrobků do č. 10 - černobéžovou deku a dětský pruhovaný kulatý polštář.
    Byla bys tak hodná a poslala Jarce podklady (názvy přízí atd.) a vzorek k dece, aby to nemusela vykoukávat?
    Děkuju a přeju hezké sluníčkové dny. Jana Pip

BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den,

dovolujeme si Vás touto cestou, dle zákona č. 480/2004 Sb., požádat o udělení souhlasu k zaslání nabídky na službu Zasílání exekučních dražeb nemovitostí.

Pakliže máte zájem a souhlasíte se zobrazením této obchodní nabídky, můžete kliknout na tento odkaz http://www.exe.cz/?Show=infoDrazby a popis služby zaměřené na výhodné investice do nemovitostí se Vám ihned zobrazí.

Nebo odepište na tento e-mail a do předmětu zprávy uveďte „Mám zájem“. Odešleme Vám nabídku e-mailem.

Pokud žádosti o souhlas na zaslání obchodní informace na služby zaměřené na výhodné investice do nemovitostí od nás prostřednictvím emailu nechcete dostávat, prosím odpovězte na tento email a do předmětu zprávy uveďte „Nezasílat“.

Děkujeme za Vaše pochopení.

S pozdravem

XXX
    Projekt manager

exe s.r.o
    Nagano Office Centre III
    U Nákladového nádraží 10
    130 00, Praha 3

BSP WorldWide
    Praha-Bratislava-Kiev-NewYork-Atlanta
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    QUAACA: nejspíš, takhle mi to přišlo...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ZUZKAOU: to nějaký gůgl translejtr?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Dobrý den Vážení,
    Mé jméno je sláva, i šít svou e-mailovou adresu, na místě a rozhodnout i vás kontaktovat doufat, že budete akceptovat moje žádost, pokud přijmete můj dotaz, prosím odpovězte na mou e-mailovou adresu tak, že i Vás moje fotografie a řeknu víc o mně, jsem přesvědčen, můžeme učinit dobří přátelé, dovolte vzdálenosti neměl být překážkou, ale umožňuje připojit láska, protože láska je mostem propojit doposud vzdálenost se blíží

Vy Krásný
    sláva
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: posilam taky licatici *muck* - mel bys to dat do naseho klubíčka;o)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Ahoj panove,

Jelikoz dnes slavi svatek Jan, tak bych Vam chtela poprat vse nejlepsi, i kdyz pocasi vasemu specialnimu dni dnes moc nepreje 

Tak posilam kazdemu z vas pusu licatici na obe tvaricky :-* :-*

Hanka
    MALKE
    MALKE --- ---
    VANEK: Á, cajk. Sice je to stejně furt půl hodiny navíc, ale budiž. Já jsem už úplně zapomněla, že existuje něco jako přestávka na oběd - nedej Bože hodinová:))
    VANEK
    VANEK --- ---
    MALKE: Tak hodinka na oběd, že jo...
    MALKE
    MALKE --- ---
    BIGJOINT: Takže 9,5 je standard? Potěškoště!:)))
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: "jen je potřeba si občas uvědomit, že i odcházení v 19:00 je vlastně brzy" OMG LOL
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BIGJOINT: to je jedno velky WTF :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: tak to chce velký bambáro a dlouhý kouř!
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Hoj,
    prosím, prioritně se pověnuj té kampani, co končí v pátek, aby se tam dalo kdyžtak ještě něco zachránit.

Děkuju ti moc, vím, že toho máš hodně a že momentálně děláš práci i za Janu. Bohužel takové situace občas nastávají a musejí se řešit. Nechci, abys z toho byl otrávený nebo něco podobného. Já to oceňuji, že to děláš.
    Vím, že jsi zodpovědný a pečlivý a snažíš se, ale občas je potřeba trochu víc zabrat. Věř mi, že situace se brzy ustálí a zlepší. Není to napořád. Když je potřeba, všichni tu zůstáváme holt déle, než je standardní pracovní doba (nikdo tu navíc nechodí na 8:30, aby mohl odcházet v 18:00 – tím nic nenaznačuji, neb sama chodím pozdě, jen je potřeba si občas uvědomit, že i odcházení v 19:00 je vlastně brzy).

Ještě jednou díky a trpělivost prosím.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Zdravím,

internetku AntiEthanol na www.libimseti.cz rozjíždíme s konečnou platností
    příští středu, teď máme skoro všechny repky na
    http://www.ae07.com/tv3/

XXX
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    NASA: .DD jj to je hodne dmnc
    NASA
    NASA --- ---
    NASA: koukam, co jsem to sem nedavno postnul, tak maly vysvetleni - dementni mi prijde odpoved na korekturu slovy "mate email", tam moje zadost o korekturu je moje bezna, jen upravene kontakty (asi jsem byl pod vlivem rumu a punku :-))
    NASA
    NASA --- ---
    mate email

> ------------ Původní zpráva ------------
    > Od: nasak <hipik@pankaci.rum>
    > Předmět: Korektura ....
    > Datum: 20.4.2009 10:20:01
    > ----------------------------------------
    > Zasilam vam nahled inzeratu pro "nase extra de luxe noviny" a prosim o korekturu. Predem
    > dekuji za brzkou odpoved.
    >
    > S pozdravem
    > __________________
    > mutha fucka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam