• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    COOLER
    COOLER --- ---
    Od: "Antonio Peck" libbycv23@rouge-dc.com
    Komu: xxxx@xxx.cz
    Předmět: RE: what?
    Datum: 31.07.2010 04:14
    Velikost: 1.2 kB
    i found your email somewhere and now decided to write you.
    let me know if you do not mind. If you want I can send you some pictures of me.
    i am a nice pretty girl. Don't reply to this email.
    Email me direclty at joellenvarlba@hotmail.com

hlavně to "jsem pěkná dívka" - odesláno z emailu Antonio Peck :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    z Hanibalu...

Haf,

Polovina léta, haf, je za námi. Ještě před měsícem jsem si lítal po louce za klackem, haf, a užíval si jenom legraci. Teď mě ale novou zábavu našli v Hanibalu... Udělali ze mě, haf, hlídacího psa. Takže když se vám líbí nějaké zboží, haf, které nemáme skladem, stačí na mě kliknout, a já vám napíšu, haf, až budeme mít vaše zboží zase na skladě... Tak přeju pěkný léto!

Haf!
    Punťa

P.S.: Omluvte, prosím, našeho hlídacího Punťu. Je tu nový a chtěl se vám moc moc představit. A aby to nebylo jenom o něm, nezapomeňte: v naší soutěži pořád můžete vyhrát nákup za 5000 Kč, šance jsou velké! Pořád pro vás točíme ledovou tříšť zdarma, a hlavně, pořád pro vás připravujeme nějaké novinky a překvapení! Čtěte dál!
    NASA
    NASA --- ---
    Vážení kolegové,

stále mezi Vámi přibývá těch, kteří si zřizují své osobní profily na sociálních sítích (Facebook, Twitter apod.). Mnozí z Vás přitom samozřejmě dobře vědí, jaká osobní rizika při tom, co činí, podstupují, vyznají se v problematice sociálních sítí, jsou při jejich využívání dostatečně opatrní, jiní naopak k nim přistupují dosti nezkušeně, v horším případě zcela naivně.

V této souvislosti

a) Vás odkazuji na dva články, které se týkají rizik spojených s registrací každého uživatele v sociálních sítích, které jsem nechal vyvěsit na nástěnkách v obou patrech budovy xxxx, a.s.,

b) Vám doporučuji, abyste byli mimořádně opatrní na jakékoliv zmínky o společnosti xxxx a to jak ve Vašich osobních profilech, tak při vyměňování si informací s Vašimi přáteli či "přáteli" v sociálních sítích.

Pokud zachytíme na sociálních sítích jakoukoliv negativní informaci související se společností xxxx, která pochází či může pocházet od jejích zaměstnanců, nebude se vedení společnosti vůbec rozpakovat se se zaměstnancem, který negativní zprávu o společnosti do světa vyslal, rozloučit. Právní nástroje v takovém případě stojí samozřejmě na straně společnosti.
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    BIGJOINT: koukám Andula opět nezklamala :D
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SUCZKER: si ji mel poslat recept na jablecne kolacky... popr na kolacky... klidne i bez jablek.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Milá Vladěnko,
    moc tě zdravím.Jsem na sr. nejde nám již několik
    dní seznam. Nevím kde je chyba.Bud v poč. nebo u nich.Vladěnko nejde me otevří ten e- mail s tou buchtou s jablíčky a led. kaštanx. Moc tě prosím zda by jsi mě to nepřeposlala.Zapoměla jsem si to opsat.
    Moc tě zdravím ani nevím zda ti to dojde. Moc zdravím pá Vladěnko.Sl.

-------------------
    poznamka pod carou: nejsem vladenka a zadnou slavku neznam, lec dneska mi to prislo...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: to přišlo komu? :))))
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: solidka! ,DDD
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Zdravím pane XXX,

Jenom mám takový dotázek – existuje někde nahrávka ( teď to třeba píšu špatně) ..o majla o maj kisn……
    Mám hodně z vaší produkce ale tohle by ozdobilo moji sbírku.
    EVICZKA
    EVICZKA --- ---
    QUAACA: :DDD to je ovšem partyzánské maskování ;)
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: skoda ze nejde dat vic plusiku, koč ,DD
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    EVICZKA: není to ID ALEF v přestrojení?
    EVICZKA
    EVICZKA --- ---
    QUAACA: a nejen s nimi, ale i s těmi, které zatím nezná :))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    EVICZKA: to musí být blázen, dobrovolně se chtít sblížit s každým z mailu!
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    EVICZKA: jů!
    EVICZKA
    EVICZKA --- ---
    Zdravím vás přátelé,

po několika letech jsem ze svého PC vylovil adresář e-mailů lidí, se kterými jsem v letech 1999-2008 prohodil nějaký ten mailík. U některých z vás šlo třeba jen o řetězový mail typu "pošli to dál". Ale když se dívám na ten dlouhý seznam jmen, některá jména mi vůbec nic neříkají, na některá jsem se dlouho rozpomínal a nad některými jsem si s pousmáním nostgalicky zavzpomínal.
    Chtěl bych touto cestou požádat všechny, kteří si mě pamatují, aby mě zpětně kontaktovali, popřípadě i připsali odkud se známe a koho z vašeho okolí bych mohl znát. Pokud sami nevíte kdo jsem, nevadí. Budete-li souhlasit, nadále Vás povedu ve svém seznamu přátel a třeba nás osud ještě někdy sblíží...

Pro jistotu sem uvádím hned několik kontaktů na sebe:

*
    FACEBOOK: xxx
    *
    *
    *
    MAIL: xxx

Pro všechny, co mě opravdu znají, mám malý dárek v podobě možnosti, kterou v dnešní době dostanou už snad jen prominenti.
    Krásný a pohodový den přeje

XY

juchů, nový kamarádíček ;)))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Dobrý den, můj drahý,
    Jak se vám doufám, že ucho v dobrém stavu zdraví,
    Mé jméno je Gloria jsem viděl váš profil a miluji ho, prosím, chci, abys mě kontaktovat ok pro další komunikaci
    Vy Gloria.

Ucho? Jaké ucho? Ale díky za optání, moje uši se mají dobře...
    KAREN
    KAREN --- ---
    vsak ja tam pred par mesicema byla asi poprvy v zivote, aspon co se pamatuju... nevypadalo to tam teda, ze by mi to patrilo;)))
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    QUAACA: jepp! karen se do kinskeho zahrady primo hodi :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: kolega h. je vtipnej :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam