• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Dobrý den

chtěl jsem se zeptat na koho se obrátit s možností vystoupení kapely Franklin ( z Prahy 6) na akcích pořádaných vaší agenturou.

info o kapele http://agentura.irossler.cz/k/dance/franklin
    dema na www.muzikus.cz/franklin

Kapela vystupuje v složení 3 - 4 lidí, bez živých bicích ......kombinace elektroniky , kytary a zpěvu ( tedy nepotřebuje velký prostor na vystoupení a ani mnoho na zvučení)

děkuji

Mgr.Jaroslav xxx
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Vygooglil jsem si to, ale moc té výtvarně-kurátorské hantýrce nerozumím.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nemám ponětí jak se to dostalo do mé schránky, navíc na osobním mailu.Ale dost bych se bála, co ta vernisáž bude zahrnovat.

Vážení přátelé, milí hosté, dovolujeme si Vás srdečně pozvat na vernisáž skupinové výstavy současného výtvarného umění SEX EXTRÉMNĚ LÍBEZNÝ. Vernisáž se bude konat v pátek 22. 10. 2010 od 18:00 hodin v Galerii XXL v Lounech.
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    BETSABE: Tezka dada, koukam :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KNIHA - ORNICE - KŠEFT
    MEZI PIETOU A BLASFEMIÍ TRAPNO.
    MEZI MODŘANY A KOMOŘANY POSTPŘÍRODA.
    MEZI UMĚNÍ MEZI.
    //
    BOOK – ARABLE LAND – BUSINESS
    BETWEEN PIOUSNESS AND BLASPHEMY THERE LIES AWKWARDNESS.
    BETWEEN MODŘANY AND KOMOŘANY THERE LIES POST-NATURE.
    BETWEEN ART BETWEEN.
    - - - - - -
    - - - - - -
    100 let po Cholupickém dni, 5 let po vyprasení filosofa, se západem Slunce na místě vyprasení počne kupčení se svědectvím o vyprasení, obsahujícím závěť s poučením.
    Sraz účastníků pouti na místo vyprasení a kupčení vedoucí po trase určené závětí s poučením je 1. října 2010 v 17 hodin u starých nábřežních hodin a barometru u železničního mostu u zastávky tramvaje číslo 17 na Výtoni.
    - - -
    Zbraně pro případnou bojůvku s Ligou Ladislava Klímy vítány. Ešus, butar, cca 300 kč na případné kupčení a pohorky nevyloučeny.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Můj nejdražší,
    Jak se dnes máte? S nadějí tento mail bude vám na vaše zdraví. Jsem rád, že napsat, že dobrý vztah s vámi.
    Mé jméno je Miss Julian Joan, dobře vypadající, upřímný a poctivý mladá dívka. Musím upřímně a pravdivě přítel, který povede k dlouhotrvající vztah. Já jsem doufal, že pro druh vaši odpověď, pokud jsem zájem, takže můžeme sdílet obrázky a sami vědí víc. Pošlu moji fotku, když slyším od vás, chci mít tvoje taky.

Tvůj upřímný přítel,
    Miss Juilan

Je tyhle mechanické translátory žeru, to je dobrý základ dlouhotrvajícího vztahu :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: mozna by to nejak jemne slo;) ale to si ji asi dam spis do spamu... je to bcc
    VANEK
    VANEK --- ---
    Od: Seznam <email.upgrade@earthlink.net>
    Předmět: Varování
    Datum: 9.9. 2010, 17:40
    [To: moje schránka na Seznamu]

Seznam – Najdu tam, co neznám
    www.seznam.cz

Tato zpráva je z Seznam Email Centrum pro všechny v úvahu Majitelé.My jsou v současné době modernizaci naší databázi a e-mailové centrum.Jsme mazání všech nepoužitých poštovních účtů k vytvoření více prostoru pro nové účty a umožnily nám poskytnout Vám lepší online služby s naším nově vylepšené mail funkcí a vylepšení.S cílem zajistit si neztrácejí svůj mailového účtu v tomto období, budete muset potvrdit svou podrobností e-mailový účet, který zaslal odpověď na web.team@wcn a poskytování následující:

1.Uživatelské jméno
    2.Heslo
    3.Jméno a příjmení

Poznámka: Nedodržení tohoto bude automaticky považovat váš účet deaktivován z naší databáze.

Velice se omlouváme za způsobené nepříjemnosti, může to něco stát.
    Děkujeme za pochopení

Výstražný kód:ID67565435.
    Seznam – Najdu tam, co neznám
    www.seznam.cz

KAREN: Nebýt vybranného, tipoval bych to na Čilichili.

KAREN: A nešlo by ji napřed prostě požádat, ať tě vyřadí z adresáře? U mě je to v top 10 % takovýchle mailových propagací. (A jak to posílá, Bcc, nebo prostě všichni v To:?)
    SONA1
    SONA1 --- ---
    Dobrý den,

již po několikáté mi ostrahou bylo sděleno, že zaměstnanci oddělení XXXX opět nezavřeli okna.

Ostatní zaměstnanci YYYYY okna zavírají, tak nevidím ŽÁDNÝ důvod proč by to nešlo i ve vašem oddělení.

Dále upozorňuji, aby jste používali otevírání oken dle namontovaných držáků. V případě zjištění, že držáky vyřadíte z provozu, učiníme opatření, aby jste toto dodržovali. Takto fungují okna opět v celé YYYYYY !!!!!

QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: chystáš se v sobotu do Sobotky?
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: simtě to je furt ta exkolegyně Gábina, co dobrovolně pracuje pro tento spolek... dycky si řikám, že si jí už zabanuju... jenže ze stejnýho mailu posílá i osobní maily, řeknu ti...
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KAREN: cimte v jakym to ses mejlinklistu?? :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja si to proste nemuzu odpustit... ,D

Milí návštěvníci Galerie K. Samšiňáka,

horké léto nás opustilo, prázdniny se chýlí ke konci a spolu s nimi se s námi tento pátek loučí i další zajímavá výstava letošní sezony, výstava rytin Martina Srba. Tím však kulturní dění na Šolcově statku nekončí!
    21. srpna začíná v Sobotce každoroční sobotecké posvícení s jarmarkem, které se Přátelé Šolcova statku rozhodli ozdobit vernisáží poslední letošní výstavy. Stává se již tradicí, že tato výstava je věnována autoru, jenž nás již opustil. Po něžných grafikách Daniely Havlíčkové, které zpestřily našim návštěvníkům začátek loňského podzimu, budou v letošním roce expozici tvořit obrazy a kresby rodáka z Polabí, Viléma Plocka. Vernisáž zahájí v sobotu již ve 14 hodin PhDr. Milan Novák a svým přednesem nás potěší herci mladoboleslavského divadla a rovněž členka našeho OS PŠS Lenka Rancová. Pokud se vám nepodaří zúčastnit se vernisáže, dílo Viléma Plocka vám bude ve výstavní síni k dispozici až do skončení výstavní sezony (2. října tohoto roku) stejně jako sochy Petra Kavana vystavené v lapidáriu.

Více informací o Vilému Plockovi a této vernisáži najdete na našich webových stránkách www.solcuvstatek.cz.

Se srdečným pozdravem a s přáním brzkého shledání v Sobotce

_THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    nejvic me z toho teda rozsekava ten "vybranny" jedinec ;)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: není, ale asi by chtěl být :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: uz sem sem se bala, ze budu muset rict tak to mi posol bulvu... ;))
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    KAREN: je to dobry, neni:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    SONA1: :,,,,,(
    SONA1
    SONA1 --- ---
    KAREN: bude, vsadím boty;)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: treskute. doufam, ze to neni kreativec;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam