• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: nasledoval weethlem? ;))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KAREN: ,DDDDDD
    KAREN
    KAREN --- ---
    no ja to sem dam, i kdyz to jiste prislo spouste lidicek;))

Krásný čtvrtek, neboli jak se říká - malý pátek!

Už je to několik měsíců, co jsem vám takto psal - naposledy před Vánocemi zde (http://bit.ly/eH9sSj ). No a už jsem tu zas. Jistě se ptáte proč. Prostě se mi stýskalo. No a taky jsem vám chtěl sdělit několik nových informací.

Slevomat dospívá. Tento týden jsme oslavili první narozeniny a já bych vám chtěl touto cestou poděkovat za vaši přízeň. Začátky to nebyly jednoduché. Ještě před pár měsíci se Slevomat coby uhrovatý puberťák (1 rok obchodní = 3 roky psí) proháněl po sociálních sítích i českém internetu a hledal první nápadníky. S vaší pomocí a podporou jsme to však zvládli a Slevomat si oblíbily stovky tisíc lidí.

Abychom uspokojili takový zájem, tak jsme museli rozšířit náš tým, momentálně naše slevomatí rodina čítá na 40 zaměstnanců. Ti se starají nejen o naše zákazníky, ale i o partnery, kteří vám slevy nabízejí. Těm také patří velký dík!

Naší prioritou byla vždy kvalita a spokojenost zákazníků a proto se snažíme všechny nabídky testovat na vlastní kůži - Balón by mohl vyprávět. Degustace epilačních služeb byla pro něho zkouškou ohněm, a od té doby se mu testovat moc nechce. Jeho funkci postupně převzal Mirek. Bohužel jsme si až pozdě uvědomili, že jeho přezdívka "Brzdič" je myšlena vážně. Mirek zkrátka nestíhá. A tak hledáme dál. Pokud byste nám rádi pomohli, tak jukněte na www.zamestnanisnu.cz. Víme, že máme ještě minimálně tunu věcí ke zlepšení a na spoustě z nich pracujeme - budeme však rádi za vaši zpětnou vazbu. Co máme zlepšit? Co vám vadí? Konstruktivní kritiky není nikdy dost.

Ještě jednou díky za vaši přízeň. Jako pozornost jsme pro vás ve spolupráci s Mall.cz připravili slevový kupón na celý jejich sortiment. Říkali jsme si totiž, že roční výročí si žádá něco nemallého!

Tomáš Čupr
    Zakladatel Slevomat.cz
    KAREN
    KAREN --- ---
    SUCZKER: pry jo - rikali Olomoucaci)) zrejme malomestaci se v techhle situacich umej poradne ohanet, u nas ve zdravy vyzive byly police plny))
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KAREN: vazne mizej ? Jezis marja...

Mozna by se tem lidem melo vysvetlit, ze radioaktivita ve Fukušimě je v tuto chvíli několikanásobně menší, než v Jáchymově na náměstí.

A já se furt těšil na výprodej radioaktivního tuňáka :(.
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: jj, proto ze zdravejch vyziv mizi miso a rasy ;)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    VANEK: dobrej virál :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    from: Tomáš Koloc <tomas.koloc@centrum.cz>
    to: (20 adres)
    date: Tue, Mar 22, 2011 at 11:01 PM
    subject: Fwd: Radiace- důležitá informace jak se chránit přírodní cestou

Jaderná krize v Japonsku se zhoršuje
    http://www.blisty.cz/art/57790.html

Přátelé,
    Země není zase tak velká ...tak podle posledních info už máme radiaci na cestě a bude to pořádná nálož
    (odhady - více než Černobyl). Z pochopitelných důvodů tyto informace opravdu ve večerních zprávách nebudou... t takže, nešiřme paniku, ale posílejme mezi lidi informaci o PREVENTIVNÍ ochraně před zářením.
    Kupte sobě a svým blízkým megacéčko ( má Vitaland nebo i lékárny)1000mg -toho dvě až tři tablety denně a mořskou řasu Kelp (obsahuje jód a umí ochránit štítnou žlázu, která zářením dostane zabrat) -toho stačí jedna tabletka denně, zato dlouhodobě, MUDr. Korman doporučuje v tomto případě až jeden rok !!
    Na kom vám záleží, tomu to dejte snad i příkazem : - )).
    Jinak předejte info co největšímu počtu lidí, ať se můžou chránit.
    Jo a nezapomeňte na detoxikační schopnost chlorelly a enzymy a antioxidanty zeleného ječmene.
    Zdravím. Pavel.

Přidávám, používám pastu miso - pasta z fermentovaných sojových bobů, koupíte v prodejnách zdravé výživy.
    Dává se do polévek, omáček, pomazánek, do rýže, bulguru, obilí atd. Důležité - NEVAŘIT !!!
    Neutralizuje účinky radiace, používali ho v Japonsku po výbuchu v Hirošimě a Nagasaki.
    (viz články v Meduňce, přežili i lidé v epicentru výbuchu), v Německu po Černobylu bylo skoupeno během pár dnů.
    U nás v té době (1986) ještě nebylo.
    S láskou Zuzana

Chlorella pyrenoi.váže toxický odpad z těla, což je velice důležité pro tělo každy den, ječmen ma silnou atioxidační schopnost, obsahuje enzymy, neutralizuje kyselost tělesných tekutin, tím spontálně posiluje funkci štitné žlázy....
    ANDREA SCHWARZOVÁ
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    BUTHRAKAUR: šmarjá to je úplně stejná mluva jako u nás! merčík = merchandiser
    VANEK
    VANEK --- ---
    Merchant (wanker), I guess.
    KAREN
    KAREN --- ---
    BUTHRAKAUR: to je asi jedinej clovek, kterej za exekuci jeste dekuje;)) a merčík je neco jako praporčík?
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    Prosím zkontrolujte přes merčíky vystavení a zítra nebo ve čtvrtek to probereme. Omlouvám se za problémy a předem díky za exekuci..

..bude poprava ;)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    000333: hehe to bude ta Jancikova naplavka?:)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    000333: prosime prilohu ;)
    000333
    000333 --- ---
    BIGJOINT: clovece me zas prislo tohle. nema to nejakou souvislost? .D

Dobrý den
    Dle předchozí telefonické dohody Vás žádám o nabídku na návrh infosystému a dalších prací pro stavbu Nábřeží Maxipsa Fíka jejíž jsem spoluautor. Podrobnosti zadání najdete v příloze.
    Děkuji M Fišer

.
    .

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Re: lego
    Od: legomix@seznam.cz
    Dobrý den mam lego kde je uplne vsechno jak hranate placate kuplate kostky kolecka atd.
    Dekuji Demjanovic

------------ Původní zpráva ------------
    Od: Preklady Aneta Sucova <XXXXXXXX@seznam.cz>
    Předmět: lego
    Datum: 21.2.2011 00:19:55
    ----------------------------------------
    Dobrý den,
    Chtěla bych od vás koupit lego 2-3 kg.
    Hlavně mi jde o kostičky,z kterých jde postavit zdi garáži a stanic, domků.
    Děkuji
    Sűčová

----------------------
    Vysvetleni: Nekdo si v mailovem programu nastavil blbe svoji adresu a ted to chodi me - ja lego na kila nekupuju ... ale slysel jsem nekde, ze se vyplati levne koupit stary lego z ameriky, kde to lidi skutecne prodavaji na kila, a pak to tady prodavat. Takze jestli chce nekdo prividelek ke studiu, at to zkusi...
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    a opet:

ahojky, posilam smlouvicky. cena je vylevnena.
    dik fik
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: můj pracovní nástupce, kterýho jsem zaučovala, byl taky dost pohodovej textovka evropa2 človíček a říkal "růčo-fůčo"
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    :DD
    hruza.

Ja mam zase "supervystajlovaneho" naprosto "bááájo" "diskotrysko" emailoveho komunikatora, ma tam obraty jako:

"Superlastmoment "lakmusový papírek" soutěž"

"Děkuji za báječně rychlou reakci a těším se na další rozhovor."

"Těším se na hledání ideální formy spolupráce."

tak díky fíky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam