• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    krasa.
    priloha zacina : MIME-Version: 1.0
    Content-Location:File://foo.exe
    Content-Transfer-Encoding: binary

a az potom je html body apod. krasa
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    MRUCH: Tak to je pruser , fotr me zabije ;((

LEXXA: Sem ti to poslal !
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    CORTEX: hele posli mi to na lexxa@seznam.cz
    aspon uvidim co muj mega mail client zvladne [stejne zitra natahnu win2003 takze me to nesere]
    MRUCH
    MRUCH --- ---
    CORTEX: jojo, tak to je obycejny exe, ktery doufa, ze jej nejakym zpusobem pustis a nechas si ho rozlizt po pocitaci..
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    CORTEX: je to assembler nemylim li se. jaky pouzivas mail klient? proste otevri ty spravu v notepadu a pastni ji celou. [bez prilohy] a pak priloz i kod html prilohy.
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    MRUCH: Dat na net ? To nevim , to bych se musel zeptat taty.

Je tam prave spousta divnej znaku , takovy ruzny oblicejicky a vubec !!
    MRUCH
    MRUCH --- ---
    CORTEX: fejknout odesilatele neni problem (nechces nam komplet tu zpravu sakumpinkl jak je dat nekam na net - tedy vcetne hlavicekm atd.. ? ;p), ale podle hlavicek uz bude zrejme poznat, ze to leze odjinud.

jinak to ze pise cech anglicky je divny, a dalsi podezrela vec je ten nesmysl pod "best regards" - muze mi nekdo osvetlit vyznam techto nahodnych retezcu? to nam jako chtej cervo/virotvorove ucpat slovniky v antispam sw? ;)

hm.. a jinak mi prijde divny, ze IE zobrazi jen tu hlasku - cannot be run - neni kolem toho jeste nahodou hafo rozsypanyho caje? divat ses do src toho html?
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    na 1000%
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    je to vir....
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    CORTEX: o tom viru sem slysel od BENa71. ve dne kdy se to zacalo sirit. cca 14 dni z5. ale od te doby jsem s nim nemluvil. ale vzhledem k tomu ze on je admin@nevimco.cz a nic takovyho neposilal tak si to domysli
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    LEXXA: Ajo, dyk je to .cz , tak by musel psat e-maily cesky, ale jednou mi prislo z .de taky anglicky ?!
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    CORTEX: jo a navic myslis si ze admin@centrum cz neumi cesky?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    CORTEX: hmmm to je vir. woe. sice jeste nevime co dela ale je to jednoznacne vir
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MUI ...dej mi mail, nejaky nacionale a ja ji poslu kam budes chtit :c))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    no kdyby v tom html byly nějaký skripty nebo tak něco...
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    NEVILL: To se mi nezda , jmenuje se to normalne message.html a je to vod admin@centrum.cz , by mi snad nic skodlivyho neposlal.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CORTEX: estli v tý příloze nejni nějakej vir...
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    Od: admin@centrum.cz

Hello there,

I would like to inform you about important information regarding your
    email address. This email address will be expiring.
    Please read attachment for details.

---
    Best regards, Administrator
    uewuqilq

Ten attachement je message.zip, v nem je message.html a v tom html je napis This program cannot be run in a DOS mode. Nevite co to je za typ HTML ? Mam Microsoft Internet Explorer Sest a nic se neobjevuje ;(((
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MRUCH: no vis ono je to o tom ze americky management stavi na myslence ze zamestnanci jsou jako jedna velka rodina [bleeee] a ze se maji navzajem radi [bleee] a ze drzi pri sobe [sorry du refluxovat :)] nicmene v nasich podminkach je to tak ze aby se udelala jakoby maska americkeho marketingu nekdo musi zamestnanci k temto vykonum [nejcasteji nejaky asocialnej posuk co nevi ktera bije :)]
    MRUCH
    MRUCH --- ---
    MUI: Ty hele a kdyz jste tam vsichni takovy kamosi, co kdyby to hradila fa. z nejakyho "cernyho fondu"? nebo je tam nejaka ambiciozni krava, ktera se hodla zavdecit? ja nevim, ale darek by se mel darovat spontanne a ne povinne.. (coz nekterejm evidentne nedochazi ;p)

hm.. a kdyz uz jsme u toho - by me docela zajimalo, jestli i ona vyse zminena ambiciozni osoba hradi cast darku ;-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam