• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: lol. tak takhle si ta nejista slecna predstavuje byznys... koukej ji to prodat za majlant!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ...naprosto dementni ton a vyzneni mailu, uplne pridementnela syntaxe:)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Ahoj K,

jak už od pana XXX, věřím, víš, tak jsme se nakonec s mými nadřízenými dohodli.

Chtěla bych tě tedy požádat o postupné předávání činností a tudíž bych tě poprosila o termín první schůzky. Ideálně na začátek příštího týdne.

Taky jsem uvažovala, že by bylo, myslím, dobré, kdybychom některé tématicky zaměřené schůzky absolvovali (případně jejich část) přímo s člověkem v dané tématice "zainteresovaným". Jednak by jsi mě mohla představit, ale především bychom si mohli komplexně předat informace.

A když už jsme u toho webu, tak bych tě chtěla požádat o následující.
    Potřebujeme na web co nejdříve přidat jendoho našeho nového partnera, se kterým nyní navazujeme spolupráci.
    I proto by byla schůzka vhodná - je nutné v tomto ale jednat rychle.

K.,
    bohužel ještě nemám pracovní telefon - proto prosím, v případě potřeby volej zatím na můj osobní : XXX.

Díky
    I.
    KAREN
    KAREN --- ---
    taky spam, ale neda mi to...

From: hanaadler@yahoo.com
    Subject: World Jewish Project

Everyone,

Just informing you of Supertova, the worlds largest free Jewish dating project. Currently, over 21,000 active members around the world. Project does not want donations, or member fees, purely the initiative that connect the Jewish people for dating/marriage. Your participation is wanted. If you are not single, tell your friends, as I'm sure they would appreciate it very much.

if the link does not open, just google Supertova
    http://linktrack.info/.9k6x

Best Regards,
    Hana
    VANEK
    VANEK --- ---
    Já vím, že je to jen spam, ale já mám pro tyhle úderné Q&A slabost:

Milej užívateli, když Vám se ti táto stránka nezobrazuje, kliknete sem [tj. http://www.ocet-hubnuti.eu/eml/AcetoMele_oCZ.php?ID=D0396 ]
    ...
    Jak funguje Jablečný ocet? Funguje jako anti-tuková policie.
    SONA1
    SONA1 --- ---
    VANEK: Ach! A nejlepší je výuka cizích jazyků kdesi mezi Planetární konstalací a Korelátem či kýho výra.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VANEK: au.
    VANEK
    VANEK --- ---
    KID_MCHUTT: Série DOTEKY TĚLA A DUŠE v http://www.angelsstudio.cz , fakt nechcete vidět celý leták.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VANEK: co je to ta hladící skupina - souvisí to nějak s vyhlazením? bude Toulcův dvůr přeměněn na pracovní tábor? To jsou otázky, které mě trápí! :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VANEK: :DD
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ahoj všem známým, hezký den ostatním,
    omlouvám se za nevyžádanou zprávu. Pokud Vás tyto informace neoslovují, smaže je, pokud ano, šiřte je dál :-) a přepošlete dalším možným adeptům ve svém okolí

Posílám info, kdybyste nám chtěly přijít pomoci na Toulcák (brigádníci nebo dobrovolníci), případně posílit "hladící" skupinu žen, kterou povedu (cena pro známé je "smluvní"), leták posílám v příloze.
    Díky.
    Hezké podzimní dny přeje
    ÁJA
    VANEK
    VANEK --- ---

Milý Zákazníku,

MŮŽEŠ SE ROZLOUČIT S TRAPNÝMI SCÉNKAMI V POSTELI!

BLOCK byl vytvořen zejména pro ty muže, kteří se už vzdali naděje, jsou ''zcela bezmocní'' a nejsou schopni snášet ''nesprávnou erekci''.

Pohlavní orgán je tak tvrdý, jako drahokam!

Nezávisle na věku, je potřeba 6 minut k projevení účinku. BLOCK podporuje tvrdnutí, budeš cítit svoje žíly ve svém zduřelém penisu. Dostatečnou dobu bude krev ve tvém penisu (35-68 minut v závislosti na tvém věku a tvém stavu), což umožní, abys mohl bez napětí vychutnat sexem společně strávený čas. Přípravek BLOCK byl vyvinut tak, aby rychle zajistil tvrdé ztopoření nezávisle na důvodu poruch ztopoření.

Kapsle BLOCK obsahuje aktivní účinnou látku, která kompenzuje nedostatky. Po jejím požití působí aktivní účinná látka přímo na jeskynní tělo a vrátí se virilita pohlavního orgánu. Změní ho ve větší a mohutnější. To opětovně navrátí biologický mechanizmus a tvrdnutí

Vyzkoušej ho okamžitě, zvětši rozměr svého pohlavního orgánu a požitek
    BLOCK-em při každé příležitosti!

BETSABE
    BETSABE --- ---
    Díky za pozvání – mám už Philips, tak nevím, jestli bych to zvládla. Navíc finišujeme s dalším číslem časopisu... Tak se obávám, že to nezvládnu. Dnes jsme měli firemní pohřeb, takže další čas mimo... „“o)

wtf??? firemni pohreb? ))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: no měli by, musí se ovšem člověk ozvat.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hezký, ale to jim jako další krok můžu zakázat reklamu v rámci papírových vyúčtování?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    via fb

Pavel Sodomka
    Dobry den, jak si vypnu nevyzadanou reklamu, kterou mi zasilate jako soucast autorizacni SMS ? Dekuji

Raiffeisenbank ČR
    Vážený pane Sodomko, dovolte nám reagovat na Váš dotaz. Chtěli bychom Vás informovat, že reklamní sdělení je součástí všech autentizačních kódů. Je nám líto, ale odstranit tuto informaci z bankovních SMS doručovaných na Váš mobilní telefon není možné. Děkujeme za pochopení. S pozdravem Vaše Raiffeisenbank a. s.

Pavel Sodomka
    Dobry den, ale ja jsem vasim platicim klientem a nedal jsem vam k zasilani reklamnich sdeleni souhlas. Pokud neprestanete se zasilanim nevyzadane reklamy budu muset podat stiznost na UOOU.

Raiffeisenbank ČR
    Vážený pane Sodomko, dovolte nám navázat na Vaši zprávu. Chtěli bychom Vás informovat, že v současné chvíli bylo odesílání obchodních sdělení v případě SIM Toolkitu ukončeno. S pozdravem Vaše Raiffeisenbank a. s.
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    zdravim zakoupil sem si u vás doménu a rád bich ji zaplatil kdybiste mi mohli zaslat přísalušné udaje bil bich rát
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    ahoj devčata,

jelikož jsem dostala další léky, potřebuju se dát dohromady, beru si na příští týden dovolenou. Po - čt. Budu popř. v nutných případech na mailu, tel.

Prosím co se týká naplánovaných schůzek - vyřiď je za mne:

Út - oběd od 12h klient xy
    - 15:30h klient xy2
    Čt – 9h snídaně s klientem xy3

Bez předáváku, bez absolutního ponětí co chtěla šéfka na schůzkách řešit. A do toho na mě padne určitě bambilion jejích jinejch sraček. SUPER!
    Zdá se, že mě čeká opravdu výživný pracovní týden.

A šéfka? No ta si přece bere volno, však má být od pondělí sluníčko a 30stupňů, FUCK!
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    zadání :O

OI oprava ranveje v Praze
    Název OI RANVEJ stopáž 35 sekund
    3D, potřeboval bych nějak pěkně udělat iluzi přistávání, dejte si záležet, mohlo by to být pěkný..konec pohybu zhruba do patnácté sekundy..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    není dementní, ale nechápu od paní XY kterou fakt neznám :D:D Sokolský slet??

Předmět: Pozdrav a pozvánka na slet
    Datum: 4.6. 2012, 16:07 - dnes v 16:07

Pozdrav a pozvánka na slet

Vždycky na sebe jenom v běhu voláme přes ulici, zdravím Vás touto cestou a srdečně zvu na některou z akcí všesokolského sletu, který bude probíhat letos 1.-7. července. Já s vnučkami vystupujeme konkrétně ve II. sletovém programu, který bude 6.6. od 14,00. Na oplátku prosím, pokud budete mít někde akci Vy, dejte vědět. Snad mi vyjde se přijít s přáteli podívat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam