• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GALE: to vám jako mysticky naznačuje že nejen že vám nepřidá, ale ještě se budou snižovat prachy?
    GALE
    GALE --- ---
    Dnes ráno od šéfa

Předmět: takove miniaturni novorocni poselstvi....

Dostalo se mi do ruky kraticke poselstvi jednoho svetoveho myslitele. Zamysli se v rozsahlejsich uvahach o smyslu naseho byti, o nasem vztahu k planete Zemi (pres nas pristup ke konsumu a ocenovani rozlicnych hodnot) a v sirsim smyslu take pak o budoucnosti, kterou si na teto planete spoluvytvarime.

Prikladam zaverecne kraticke poselstvi, ze ktereho tak trochu mrazi v zadech, ale je i navodem, kudy dal, abychom si vsichni zachovali "glanc", ale i stesti a nasi planetu pro budoucnost nasich deti:

Všechny evropské země maji před sebou proces slaďování životní úrovně svých obyvatel s reálným potenciálem jejich ekonomické výkonnosti.

A nejen to. Krize ekonomického růstu je krizí konzumní společnosti. Konzumní vzorec životního stylu, který je dosud předpokladem pro fungování hospodářství i pro zajištění politické stability, již není udržitelný.

Skutečné řešení spočívá ve vyvažování a postupném nahrazování ideálů konzumního způsobu života hodnotami, které nejsou materiální a nemají tržní cenu !!

Hlavní politicko-ekonomická úloha budoucnosti spočívá v zajištění spojení nemateriálních motivací s ochotou lidí pro ně pracovat. A hlavní celospolečenskou úlohou budoucnosti je vyrovnat se s relativním (podotýkám opravdu relativním) chudnutím a pochopit, že skromnost a štěstí nejsou protiklady.

PF 2014
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Proboha - kde vzala kouč Marie můj mail? Naštěstí jen ten co používám někde, kde hrozí spam, ale jí jsem se rozhodně nikam neregistrovala...

Jaký očekáváte, že tento rok bude?
    Někdo očekává snížení ekonomické úrovně,
    další se těší na nejlepší rok svého života…
    POZOR: Vaše očekávání mají tendenci se vyplňovat!
    Přeji Vám, aby rok 2014 byl nejlepším rokem Vašeho života,
    a abyste si splnili všechny cíle a sny,
    které pro tento rok máte připraveny.
    A co můžete udělat pro to, aby rok 2014
    byl opravdu nejlepším rokem Vašeho života?
    Je potřeba ho správně nastartovat tím,
    že použijete tipy, o kterých mluvím ve videu:
    ==> Rok 2014 - nejlepší rok vašeho života
    Webinář na podobné téma jsem dělala před rokem,
    a byl to jeden z mých nejžádanějších webinářů.
    Nenechte si ho proto ujít ;-)
    Přihlásilo se již přes 1 675 účastníků…
    Přihlaste se i Vy Z DAR MA na stránce:
    ==> http://*****
    Těším se na Vás ve vysílání
    Marie Michaličková
    NLP kouč a terapeut
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VANEK: cuzee!!!!????? :DD
    VANEK
    VANEK --- ---
    Subject: Rozloučení

Vážené kolegyně a vážení kolegové,
    dnes jsem u mého stolu a PC zde naposledy a naposledy i na očích mých
    kolegů z kanceláře, kteří rádi nejen pracují, ale i vtipkují, a často
    pracovně napjatou situaci dokážou odlehčit a uvolnit dobrým vtipem či
    veselým zážitkem. To mi bude opravdu chybět, pokud se dostanu do jinak
    "nastavené partičky" :-)

Chci všem, se kterými jsem měl tu poctu spolupracovat velice poděkovat
    za vstřícný a konstruktivní přístup, za aktivní řešení problémů a za
    další znalosti, které jsem díky tomu u Vás načerpal. Za velkou pomoc a
    podporu hlavně kolegů z **, z **** i **. [interní zkratky oddělení]
    Loučím se i s ostatními, a všem přeji nejen v roce 2014 vše nejlepší,
    hodně zdraví, a další pracovní i soukromé úspěchy a výhry.

Rád Vás uvidím či uslyším i v budoucnu, kolektiv je ve [firma]
    fantastický!

Pozdravuje,

Project manager z **
    mob. +420 ***, který mi zůstane i po odchodu dál.
    e-mail: ***@volny.cz

--------------------
    Jo, a nebyl to e-mail, ale jen inzerát na intranetu, který jsem včas nezkopíroval: mladý účetní, který dosud nepůsobil nijak zvlášť vytepleně (nebo negramotně), propagoval svoji nabídku výroby cukroví
    Paja´s cakes
    http://paja-s-cakes.webnode.cz
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    QUAACA: s organizatorkou sem ve dvojici...;) minule sme sli za kamionaka a slapku:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: noo ten chong je z tohohle dua

to je myslim hustsi kalibr))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: moh by jít za boba marleyho :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: úplně je mi tý organizátorky/ora líto :))
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: půjdeš za Vochomůrku? nebo za Chonga? ,D
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    BIGJOINT:
    Ahoj všem,

tak je to tu. S finální platností vám mohu oznámit, že letošní vévéčko se bude konat v útrobách našeho podniku.
    Vše ostatní zůstává tak, jak jste zvyklí – jídlo, pití, hudba, karaoke, tanec až do rána, navíc osvěženo o půlnoční slosování tomboly a fotokoutek, kde se můžete fotit jak chcete a co chcete, dle libosti.

Termín je stanoven na čtvrtek 19.12.
    Tématem letošní veselice jsou DVOJICE. Je tedy úplně jedno, za co půjdete, musíte ale být s někým v páru, pokud se vás chce sdružit víc, jest povoleno. Své kostýmy radím dopředu nikomu neprozrazovat, jelikož se tak budete moci zúčastnit soutěže o to, která dvojice uhodne nejvíc převleků. Soutěží se jak jinak než o hodnotnou cenu. Stejně tak zůstává tradiční hlasování o nejlepší kostým.
    Doba je nejistá a nikdo neví, co přinese zítřek, to ví asi každý z nás. A proto máte jedinečnou a neopakovatelnou možnost navštívit během večera v krcále po Hanlym profi čarodějnici Sabrinu Magnu, která vám ze svých karet vyvěští, na co se můžete těšit v příštím roce. Počet volných míst je lehce omezen, je to dáno časovou náročností, počítáme cca 15 min na každého a i čarodějnice musí jít někdy spát, takže neváhejte a přihlaste se co nejdřív, prodloužené jízdy frčí jenom do půlnoci.

Ještě se připomínám s vánoční tombolou – zatim jste se nijak nepochlapili, skříň zeje prázdnotou. Tak s tim trochu pohněte, nenechte se prosit.

Kdyby cokoliv, ptejte se.
    A těšte se, zas tak hrozný to nebude, uvidíte .)
    KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    BIGJOINT: Ja je zas chapu :] Byl bych taky nasranej, kdyby pro me firma pripravila vecirek, kterej si musim udelat sam a jeste v kanclu hrat stolni hry :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BIGJOINT: "máte možnost do toho zasahovat" "většině lidí je to prostě jedno": Nejmenuje se "x." ve skutečnosti Watson? Všechna data má k dispozici jako na stříbrným podnose, ale obrázek si nesestaví a nesestaví.
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    QUAACA: koks nebude, ale pepa udela kouzelnika a zdena z uctarny bude vykladat karty. Po tom, co jsem navrh vecirek v Obore na Letny, kde muzou stamgasti delat striptiz za 250Kc, prestali se mnou mluvit:)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: a jak to dopadlo s tím koksem? bude? :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    BIGJOINT:
    Ahoj všem,

Chápu, že ne asi všem se musí večírek v kanclu nutně líbit, ale jestli mám zhodnotit současnou situaci, je následující: na můj mail ohledně samotného programu a realizace večírku reagovali pouze tři osoby – jedna zná kouzelníky, jedna navrhla téma kostýmů a jedna chce kokain. Já se asi nemůžu ubránit pocitu, že většině lidí je to prostě jedno, když něco bude – bude, když nic – tak nic. I z toho důvodu si myslím, že je zbytečné vynakládat desetitisíce na zábavu pouze proto, aby si každý udělal čárku za splněnou docházku. Tohle je sice taková low costová varianta, ale i to má svůj důvod a myslím, že je pro nás pořád dostačující.

Určitě se nebojte vyjádřit svoje případné připomínky a podněty, jak píše X, je to pořád otevřené a máte možnost do toho zasahovat. Nechci pak poslouchat řeči, že je to na prd, že jste to chtěli jinak.
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    letos nejsou penize na vecirek takze:

Ahoj,

Prosinec je za dveřma a tedy se pomalu přibližuje doba, ve které nedočkavě a s napětím očekáváte tradiční firemní vánoční veselici.
    Letos vás s největší pravděpodobností čeká příjemná změna a to ta, že pracujeme i s variantou, že by se večírek konal v práci, tedy by vám odpadlo zdlouhavé vandrování po městě v jistě mrazivém večeru, bonusem by nám všem naopak byla laskavá a přátelská atmosféra, kterou zde s láskou denně utužujeme. A navíc k tomu všemu, máte jedinečnou možnost, se na letošní přípravě sami podílet.

Abych připomenula již známý koncept – jídlo, pití, muzika, kostýmy, poker a jiné stolní hry – to všechno bude.
    Po vás chci, abyste se zamysleli nad tím, jak byste chtěli tento večer a prostor pro něj využít a svoje nápady mi napsali. Je úplně jedno, s čím přijdete, tady musí skromnost stranou. Abyste to teda špatně nepochopili, neznamená to, že firma k vaší potěše objedná třicet exotických tanečníků. Jde o to, že jestli má někdo z vás za kamaráda např kouzelníka, který by zde chtěl vystoupit za skromný honorář, stejně tak DJje nebo jakéhokoliv jiného varietního umělce, aby se neostýchal se svým návrhem přijít a podílet se na jeho realizaci. Pokud by chtěl někdo osobně odhalit svoje skryté vlohy a předvést se v plné parádě, invenci se žádné hranice nekladou.

Takže abych to shrnula, v podstatě je to celý o tom, jaký si to uděláme, takový to budeme mít. Chceme za málo peněz hodně muziky, berte to jako výzvu. Jestli se vás víc než polovina na to vyprdne a nechá to běžet, taky se může stát, že budeme mít nakonec kulový, protože bez práce nejsou koláče, víme.

Takže předem díky za vaše návrhy, podněty a hmotné dary. Věřím, že tak jako každej rok, si užijeme všeho dosyta / dopita / nejvíc.

x.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VANEK: a poslat ho s tim do prdele je možný?
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: holy shit.
    a tenhleten menežer má vlastního cvrčka? pokud ne, doporučuju se složit a pořídit mu třeba štěňátko - v opačnym případě štěně piv, ať si to nějak vysublimuje ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Doteď se jevil jako celkem schopný pracovník a manažer, ale on je to průmyslový básník! (Akorát v subj. trestuhodně opomněl opět zarýmovat s využitím č.)

Předmět: dar pro Evičku nastávající maminku

Ahoj,

vy co máte oči otevřené, tak už jste si možná všimli. Vy co máte uši otevřené, tak jste se možná doslechli. Někteří, co mají ruce, měli třeba tu čest si i pohladit (bříško..). A teď už i vy ostatní víte, že Evička z [ODDĚLENÍ] čeká cvrčka. Věda dělá pokroky, takže už dokonce víme co to bude.
    Evička za pár dní odchází na mateřskou. Rozhodli jsme se uspořádat sbírku a jako dárek nastávající mamince a špuntovi dáme opět dort http://www.babycake.cz/dort-hajanek-modry/d-70296/
    Kdo se chcete na dárku podílet, kdo chcete pogratulovat, přispět nebo jinak pozitivně zapůsobit, můžete přispívat do pokladničky "Krteček" (tentokrát ve tvaru chalupy) u holek na recepci. Na recepci je k dispozici i přáníčko, kam Evičce můžete napsat pár milých motivačních vět do života.
    Pokud preferujete bezhotovostní převod, můžete tak učinit na můj účet *** s poznámkou "cvrcek" (ano ten samý co v případě Kamily).
    Dárek, přání a vybrané zlaťáky Evičce předáme při jejím posledním pracovním dni tu v *** (pravděpodobně to bude ***. prosince v pátek, možná ponděli..).
    Víte-li o někom, kdo by mohl-chtěl taky přispět, zprávu mu jistě přepošlete.

Díky,
    [vedoucí - muž] a [ODDĚLENÍ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam