• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MUI: podle fotek ses peknej chlap. zavolas mirce aby byly aspon nejake nove drby :))
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    pokud nekoluje windows vir, ten jsem tam dostal ve třech variantách a v několika verzích a chodilo mi jich pár denně.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jo na yahoo mám 100 položek black listu a přijde mi tak 3-5 spamů denně.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    deiks - novej mail je nejlepší, mám jeden (yahoo) na kterej se všude registruju, takže jediný důležitý, co mi tam choděj jsou ty reg informace a všechny věci k tomu nějak vztažený.
    na druhej mail (lycos) mám asi rok a nepřišel tam jedinej spam. a to mam default nastavení.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    romane - ja zabanoval hotmail.com, aol.com, yahoo.com atp ale stejne radsi zmenim mail :) na novej mi zatim neprisel spam zadnej :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    tak mě napadlo...kolega mi radil jak se zbavit spamu a říkal něco o aliasech ale moc jsem ho nepochopil...víte někdo co měl asi tak na mysli?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    já jsem na black listu dojel na ty adresy typu andrea1225544@hotmail.com, andreal1225545@hotmail.com....
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    zakazany domeny na centru + mailwasher pro, ale budu muset nak upgradovat aby se to zautomatizovalo
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    používátě někdo nějaký spam filter? K9? nebo Ashampoo? nebo něco podobnýho?
    SKID
    SKID --- ---
    DEIKSAC: to mě "jenom" 121 (od čtvrtka do dneška) :(((((((((
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    me prislo za vikend jen 79 spamu :) a to jsem pred vikendem pomerne vyrazne updatoval seznam domen, ze kterejch maily nechci :)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    když já nemám peníze a na letenku do států taky nemám a na ambasádě mi těžko dají vízum za účelem prodloužení :-)
    taky mi poslední dobou furt cpou různý prášky proti úzkosti a sociálním fobiím. to bude asi tim, že mi black listu dali jen sto položek a já tyhlety novinky už nemám jak blokovat.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Zacinam mit pocit ze pri tom mnozstvi spamu na zvetseni penisu a viagru musi po svete behat sami chlapi s 30cm kladou a permanentni erekci :)
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    Excuse me gentle-men,

we assure you ofthe best costs you'll find on any anti-impotence drugs.

http://www0.name-green.com/C/3586.html

We won't allow ourselves to be under sold anywhere.

To hear no more offers from us: http://www5.name-green.com/off.html

Thank you for looking over this,

Brianna.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    a to jim ještě většinou napíšu jako, že jsem nepíchač a ony mi pošlou link a tim to končí.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    tak to nechápu, mám icq, jsem open pro všechny jsem online stále a to ještě často jako free for chat a nějaká taková do you want sex mi napíše tak jednou za měsíc.
    SOWA
    SOWA --- ---
    maslix, ne dix staci ze me furt otravuje na icq a to pokazdy dam ignorovat:)))
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    Nejlepší je Spam ve kterym ti nabízej program proti Spammu :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Hello,
    My name is Natalia . Half a month ago broke up with my boyfriend. Now I feel sad and lonely. But I still believe in destiny and I still hope to find my second half in this life.GK I don't like being lonely and that is why now I especially need communication. That is why I made up my mind to find friend all around the world.uc To do this,I asked my friend to make a webpage about me. If you lack communication too and you want to get acquainted to me, have a look at my site!

chcete někdo odkaz na její stránky? :)))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    未承諾広告※ 関心の無い方には大変ご迷惑をおかけ致しますが削除下さい。

┏□■━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━■□┓ ホットインフォメーション(株)<2003.11発行>
    ┗□■━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━■□┛
    |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
    <事業者><送信者> 進藤 恵美
    ホットインフォメーション(株) 大森支店
    住 所:143-0016 東京都大田区大森北1-23-18-7F
    T E L:03-5732-0253
    ※当方からのメールが不要の方は『受信拒否』と表示して

Atd... ještě asi třicet řádků. Spammeři už neví coby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam