• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    WITTGENSTEIN: no jasně, když jsem koukal na *.pif taxem to hnedka mazal. :-) ty mý otázky byly spíš řečnický.

mimochodem teď mi chodí celkem dost různejch (tj. různý velikosti) "pifů", nevim, kde se ty viry zase berou. to je nějaká nová vlna?
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    LEXXA mozna by jsi mel zapatrat po verejnem internetu zda existuje neco tld fnet a czf ... :) (pro napovedu neni to zadny isp :) )
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Samozřejmě že je to vir. A myslím, že se spousta uživatelů nechá zviklat. I když - kdo kdy viděl záplatu ve formě .pif?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    co myslíte, je to vir? nebo to myslej vážně? co mne zaráží je to, že mám německej account a píšou mi anglicky.

Datum: Mon, 08 Mar 2004 19:58:21 +0100
    An: x@yahoo.de
    Betreff: E-mail account disabling warning.
    Von: administration@yahoo.de | Diese Mail ist Spam | Zum Adressbuch hinzufügen

Dear user of e-mail server "Yahoo.de",

Some of our clients complained about the spam (negative e-mail
    content)
    outgoing from your e-mail account. Probably, you have been infected
    by
    a proxy-relay trojan server. In order to keep your computer safe,
    follow the instructions.

Pay attention on attached file.

Best wishes,
    The Yahoo.de team http://www.yahoo.de

Anhang

TextFile.pif
    .pif Datei

EFHA
    EFHA --- ---
    Dobry den, mozno Vas a Vasich citatelov bude zaujimat, ze SKEJ-slovenska esperantska mladez zaslala Slovenskym telekomunkaciam/Slovak telecom-u protestne stanovisko k zmene nazvu firmy. Tento krok ST povazujeme za krok k oslabeniu pozicie slovenskeho jazyka. Text otvoreneho protestneho listu v prilohe vo formate HTML. Prosime o zverejnenie na Vasej stranke. S pozdravom SKEJ - Slovenska esperantska mladez.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    ZVIRATKO: to si snad delas legraci ne? co je to za ISP? fakof. takovy zachazeni notyvole.
    to je jako kdybych nekomu posilal mail z lexxa@XXXX.net a v odpovedi bych byl oslovovan mily lexxo. fakof
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Cau zviratko,

zviratkum zatim domeny neregistrujeme, ale v nejblizsich dnech bude moznost registrace
    pod domenu .fnet a tam budou registrace domen natolik volne, ze budou moct registrovat
    i zviratka.

Za vsechny nezviratka pro zviratka

Bohdan Cech

Jan Schermer wrote:

> Ahoj,
    > chci poprosit o zalozeni domeny zviratko.czf
    > primarni DNS 10.27.0.7
    > sekundarni DNS dodam pokud je to nutny, v opacnym pripade bych nechal jen jeden
    >
    > diky
    > Zviratko

LEXXA
    LEXXA --- ---
    DEE:
    1) muj
    2) boze :o)
    DEE
    DEE --- ---
    1) ano
    2) ano .)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    DEE: 2 otazky...

1] jses blonfyna jestli se nepletu ....
    2] to si vazne dostala? jako stupidita lidi me neprestane udivovat ale tohle....
    DEE
    DEE --- ---
    ,))))

SEND THIS WARNING TO EVERYONE ON YOUR EMAIL LIST.

IF A MAN COMES TO YOUR FRONT DOOR AND SAYS HE IS
    CONDUCTING A SURVEY AND ASKS YOU TO SHOW HIM YOUR
    BOOBS, DO NOT SHOW HIM YOUR BOOBS. THIS IS A SCAM, HE
    ONLY WANTS TO SEE YOUR BOOBS.

I wish I'd gotten this yesterday. I feel so stupid......

Signed,

The Blonde
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    až na ty hloupé pubertální chyby...
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    WASHECK1: elegantne :)
    WASHECK1
    WASHECK1 --- ---
    sem se zachoval stejne pubertalne a odepsal sem mu a soucastne jsem si dal filtr na jeho mail taktez pubertalni

odpoved:
    http://afa-cz.antifa.net/ zadej misto a cas, moje plynovka se na tebe tesi

odpoved na filtru:

Váš e-mail nemohl být doručen, jelikož Atlas, na požádání Policie ČR přestal doručovat e-maily na své adresy a dále nám bylo zděleno, že bylo na vaší osobu uvaleno trestní stíhání za vyhrožování elektonickou poštou. S pozdravem Váš Atlas.88
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    WASHECK1: juuuu ten je sladkej :) tqakovy pubertalni vyhruzky :))) juuuuu
    SKID
    SKID --- ---
    WASHECK1: ty woe...magori se bourej
    PULA
    PULA --- ---
    WASHECK1: mas evidentne nejakeho ctitele ;-)
    WASHECK1
    WASHECK1 --- ---
    tak tohle mi dnes prislo

ty zmrde vyjebanej bud si jistej ze jak te potkam nekdy samotnyho ze ti tu tvou
    hnusnou bedarovou tlamu rozmlatim na maderu boj se hosicku boj protoze takovejch
    nymandu jako ses ty bych ztlouk pet najednou smrt
    SKID
    SKID --- ---
    ROMANET: hele, tak ať to dyžtak nechaj u mě, já tam mam s kámošem v Zimbabwe zelinářství... .)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    tak od tý doby, co jsem všem nigerijcům psal, ať chcípnou mi choděj 2 maily tohodle typu denně, takže jsem přešel na taktiku pošlete mi kopii pasu a 10 dolarů a budu se s váma bavit.
    a překvapivě, deset dolarů nemají, páč jsou chudí a pas taky nemají, ale pošlou mi kopii občanky, až se k tomu dostanou... jak ta za zimbabwe či co, tak i ten z iráku.

asi budu trvat na těch 10 dolarech. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam