• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    KYNDA
    KYNDA --- ---
    Aforismy, ICQ statusy, poezie, povídky... http://kynda.bloguje.cz/
    ONDRASH
    ONDRASH --- ---
    _K5_: ehm, sry
    _K5_
    _K5_ --- ---
    ONDRASH: nástěnku snad může editovat každý, nebo ne?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VFISA: tohle neznam 8) dik
    VFISA
    VFISA --- ---
    MRTVY_KENNY: a neumi to win live writer?
    PETRSIMI
    PETRSIMI --- ---
    Tak jsem přešel opět na zimní themesko
    http://blog.petrsimi.org/

kromě toho jsem taky znovuobnovil literární e-magazín http://www.naraznik.cz/ pročež hledám autory :)
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    MRTVY_KENNY: tuhle funkci jsem tam taky hledal a taky nenasel
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mam uzivatelsky dotaz, da se na blogger.com pripravit post a zverejnit ho az v danou dobu?
    kdyz nastavim v post options budouci cas/datum a dam publish, tak je venku, kdyz dam draft, tak zas neni venku ani kdyz uz je splnen cas. ve FAQ jsem nic nevycet..
    CIA
    CIA --- ---
    FALLENANGEL: Aspoň se pobavíš, ne? ;)
    _K5_
    _K5_ --- ---
    Hej hola, kdo se chce na svém blogu ujmout řetězovky?
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Ach bože, to je zase debata na úrovni :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TANTRICK: ha! to mas zcela samozrejme uplne totalni pravdu, protoze dneska huli travu kdejakej nezletilec na zakladce a me to samozrejme docela hodne vadi, protoze s drogama by deti experimentovat nemeli.
    predpokladam, ze narazis na muj styl psani a vzhledem k tomu, ze ses dozajista podival i do starych sekci, tak tim stylem pisu uz nejakych 6let. Coz je nastesti vyhoda, protoze v ty dobe byli dnesni teen tak maly, ze jeste vocucavali mamince cecky. ;0)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    UFO, podle mě je trendy hulení špeků a psaní teen stylem jako "wyhulenej jaxvin".
    Co ty na to? ;-)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    VYHULENY_UFO: Zdá se, že Tokio Hotel se stává synonymem pro teen blogování... nebo mi tady něco uniká :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ULRIK: s tim tokio hotelem si zda se pochopil presne to, co jsem myslel... ;0)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VYHULENY_UFO: Uhh, už jsme OT, ale nedá mi to. Opravdu tohle vše podléhá trendům? Jezus, to jsem v šoku:) Ano, vše co jsem psal já je, že stejně trendy bylo mít svou stránku a blogování tedy není nijak vláštním fenoménem v módních věcech. Jen portály poskytly prostor i laické komunitě přidat svůj tokio hotel do mlýna.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ULRIK: ja se nevymezuju, jen sem se snazil vysvetlit, proc nemam rad vyraz bloger a blogovani, protoze v tom citim emocionalni rozdily. A co se tyce kravin o trendech.. tak to proste tak funguje.. jsou trendy modni, blogovani, ucesy, obleceni, auta, pocitace, mobily, designy stranek, baraky, kuchyne, vsechno podliha trendum... to je realita...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VYHULENY_UFO: No vidíš, říkej si jak chceš, třeba velký žvahlav, je to tvoje svaté právo:)
    Spíš tu jde o to, že si tady asi jen málo lidí lepí na auto nálepku "Jsem blogger!" a mně osobně přijde nějaký vymezování "jsem blogger/ jsem deníčkář a ne blogger" směšný:) Ať si každej píše na stránky co chce, říká tomu jak chce. Ale ať mi necpe kraviny o "trendy" apod. Trendy byly a jsou i webový stránky (=bez přístupu skrz blogovací portály), jen systémy pro blogy poskytly těm méně html znalým možnost instantně sdělit světu jak je všecko muck...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja jsem alternativec od narozeni. jak jinak bych se coby ufon mohl narodit v lidskem tele, ze? :)

jinak, vzhledem k tomu, ze denicek si pisu asi od 10ti let, tak nechapu proc bych se mel zacit zrovna tedka pojmenovavat blogger, kdyz poslednich 20let si proste pisu denicek. to ze jsem zmenil typ media (z papiru na digi), jeste neznamena, ze kvuli tomu zmenim nazev cinnosti, kterou delam... z denickovani na blogovani... ze? :)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    VYHULENY_UFO: Emocionální rozdíly jsou jasný :) Jenom pozor, sklouzávání k alternativám je taky módní vlna, na kterou lidi často nemají.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam